Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Bio malo na Dravi...pustoš vecinom...pecaroša rijetko do koji...riba dana na slici...ne zbog veličine...udarac na glavu od 3.5 gr kao da ima 5 kila...nakostrijesen od pocetka pa do kraja

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Bio danas na Dunavu, sa obale, kamen, dubina nekih 6m, bodorka, praksla, šnajder, babuška, meso, ovako onako... ni da pipne  :uf:
Gadno sam se zamjerio nekom  :no:

nele01

Ni cvrk, a ovog lolu sam par puta provocirao al nije hteo da se igra.

šajzika

Jel se meni cini ili su 2 na "podu" ?
Jedan pored drugog
Audentes fortuna iuvat

feco

BRZO I BEZ VEZE

šajzika

Mužjak i ženka, mužjak izgleda neuhranjeno kraj nje :stripii:
Audentes fortuna iuvat

rj

Citat: nele01  u Listopad 27, 2018, 22:17:19

Ni cvrk, a ovog lolu sam par puta provocirao al nije hteo da se igra.

jel u srbiji nije zabranjeno korišćenje sonara ?
jućer vertikalana srebrenici naiđe kontrola vojvodina šume i ribočuvar ..mene nisu zaebavali al kolegi iz Apatina uredno rekli sljedeći put mu oduzimaju sonar
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

nele01

Nije pise lepo u zakonu da je dozvoljeno, ali u srbiji je sve moguce. Pokusacu naci gde pise da je dozvoljeno pa cu okaciti, ali mislim da je neko to vec kacio.

SMT

Mislim da je u G Podunavlju zabranjen s naše strane... Nisam 100% siguran.

nele01

retfala

Kako se samo sjete zbranit sonar...nevjerovatno kakvi sve likovi sjede u foteljama i nama odreduju sta smijemo a sta nesmijemo.

rj

Citat: retfala  u Listopad 28, 2018, 09:00:50
Kako se samo sjete zbranit sonar...nevjerovatno kakvi sve likovi sjede u foteljama i nama odreduju sta smijemo a sta nesmijemo.

nisi često na vodi pa ne kontaš zašto su zabranili sonar očito su komšije pametnije od nas ...naši u 90% slučajeva koriste sonar da nađu bi je som onda glavinjara 100+ gr pa ak neće "milom" ide "silom" definitivno mudra i ispravna odluka komšija  :hi:

nele01

E to si u pravu RJ 100%, ja sam juce jajca oteglio i ni cvrk nisam imao, ali, svako ima svoju percepciju ribolova.

rj

Citat: nele01  u Listopad 28, 2018, 09:08:15
E to si u pravu RJ 100%, ja sam juce jajca oteglio i ni cvrk nisam imao, ali, svako ima svoju percepciju ribolova.

očito si "amater"  :stripii:..naši bi pokupili ono sa slike u roku odma  :rofl2:

nele01

A bar sam lepo spavao, ko bebica. Ja se drzim one olimpijske: "vazno je ucestvovati"