Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

feco

Bio i danas na vodi....sedam smuđeva, svi između 1kg i kg ipo. Još ću pomisliti da sam nešto i naučio.  Tri veća sam ponio kući.
BRZO I BEZ VEZE

alex7777

Citat: feco  u Prosinac 03, 2018, 19:38:37
Bio i danas na vodi....sedam smuđeva, svi između 1kg i kg ipo. Još ću pomisliti da sam nešto i naučio
:rofl2: :rofl2:
pajta bit ce nesto od tebe  :ok:

SMT

Citat: feco  u Prosinac 03, 2018, 19:38:37
Bio i danas na vodi....sedam smuđeva, svi između 1kg i kg ipo. Još ću pomisliti da sam nešto i naučio.  Tri veća sam ponio kući.

Polomio si... :clap2: :clap2:  :hi:

alex7777

ma pajtas je moji gabarita  :stripii: al fali malo  :uf: to nije upitno bitno da peca i uhvati (bar tri u mjeri )  :rofl2:

feco

BRZO I BEZ VEZE

nekinho

Svaka čast Feco, sedam komada to je dobar broj  :ok:
Jel bilo još pecanja i otpadanja ili si ih dobio na gumicu?

feco

Citat: nekinho  u Prosinac 04, 2018, 09:36:18
Svaka čast Feco, sedam komada to je dobar broj  :ok:
Jel bilo još pecanja i otpadanja ili si ih dobio na gumicu?

Hvala prijatelju....love i drugi, samo šute  :stripii:
Sve na gumu....bilo je tu svašta....i kvrcanja i otpadanja i štuka, đubre, odnijela mi i glavu i gumu.
Danas pet komada.  :hi:
BRZO I BEZ VEZE

pajdo77

Feco kapa do poda. Ja kad toliko kedera dnevno uhvatim u pol ljeta nitko sa mnom ne moze na kraj jer mislim da sam glavna faca u selu. Pa jel stavis predvez od fluorokarbona? Ako ne otice ti jos stuka i somcadi a i nariba se i sama struna po kamenju.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

šajzika

Audentes fortuna iuvat

feco

Citat: pajdo77  u Prosinac 04, 2018, 18:43:19
Feco kapa do poda. Ja kad toliko kedera dnevno uhvatim u pol ljeta nitko sa mnom ne moze na kraj jer mislim da sam glavna faca u selu. Pa jel stavis predvez od fluorokarbona? Ako ne otice ti jos stuka i somcadi a i nariba se i sama struna po kamenju.

Ma daaaj pajdo, ništa ti ne vjerujem :stripii:
Ne stavljam predvez, iako uvijek imam fluorokarbon kod sebe u čamcu  :rofl2:....ne volim to nekako.
Ne događa se to često da štuka odgrize, ovo je tek treći puta ove godine....jednu sam uhvatio, a one dvije odnijele sve  :uf:
BRZO I BEZ VEZE

SMT

:clap2: :clap2: :clap2:

Ja tipujem na tebe da ce pasti jedan decembarac od 7/8 kg...

feco

SMT , riječi ti se pozlatile  :fishing:
BRZO I BEZ VEZE

pajdo77

Bio od pola jedanaest do malo prije,svaku granu obisao kao i kamen uzduz i popreko i nista. Ili ja toliko neznam il toliko tu kod mene nema ribe. Prolazi mi kormoran kraj camca i pita
Pajdo imas li sta za pojest?
I on pet dana jeo nije

maverick

Ajd ovako...kontam da prelazis mali teritorij, Drava nije Dunav gdje Feco peca...Recimo da tu kod nas na desetak kilometara rijeke ribe imas na tri spruda...odnosno iza njih...Znaci da se moras vise kretati...ako nema u pet izlazaka a voda je tako na li-la...idi kilometre dalje...Prosetaj se polsijepodne do Svinjaca...tamo mozes jigati s obale...lovi se često...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Citat: pajdo77  u Prosinac 05, 2018, 14:43:20
Bio od pola jedanaest do malo prije,svaku granu obisao kao i kamen uzduz i popreko i nista. Ili ja toliko neznam il toliko tu kod mene nema ribe. Prolazi mi kormoran kraj camca i pita
Pajdo imas li sta za pojest?
I on pet dana jeo nije

Pajdoooooooo jedan dan si dobro doso (al jedan dan  :stripii: ) samo se najavi vozim te digod os i kod fece ako pajta feco nema nist protiv  :uf: