Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Bas sinoc u birtiji pricašmo o tebi i toj grijalici  :stripii: Ćava nasao neki veci model pa hoce kupiti...Ne mozes vjerovati kako se pogodilo to od sinoc i ovaj tvoj post... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

baka

Uh, koji mi je to plus, 'ajd da su neke curice, a ono indijanci sjede u birtiji i pričaju o grijanju u čamcu. Da je ušla Monica Belluci ne bi ju ni primjetili. :stripii:

Stvarno je dobra grijalica i najvažnije, ne treba mi za spavanje nego dok sjedim i pecam, stavim je ispred sebe i uživancija. Još vodu stavim da se grije pa u termofor i pod guzicu. Jebote, pa tek sad vidim što pišem, izgleda da nije to više za mene čim mi su mi takve stvari važnije od ribe. :sha: :mt1032:
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

feco

Bio par sati na vodi....tek toliko da nisam u kući cijeli dan.....i bilo baš lijepo. Nigdje nikoga.....jedini ja na vodi. Plus toga i upisao sam se.....jedan smuđ, jedan kg. Dobro je.  :hi:

BRZO I BEZ VEZE

SMT

feco

BRZO I BEZ VEZE

No

Neka bude ribolov htio sam ja i bi ribolov.
Netko je očito želio snijeg i bi snijeg.

Namjerila se volja na nevolju i okršaj je trajao od ponedjeljka do danas.
Nit sam ja mario što on pada nit je on imao obzira što sam ja po cijeli dan u čamcu.
Termo odijelo je bilo dobar saveznik na mojoj strani.

Ribolov dobar, kakav bi ribolov bio nego dobar.
Na vodi nigdje nikoga od ribolovaca, samo ptice i ja. Sava je dobila nešto boje ali je još uvijek zelena. Bio mi prijatelj i spustio kamericu na 7m, vidi se sve kao u plićaku, ostao sam paf kad sam vidio snimak.

Bilo je i nešto riba, smuđ, štuka i som, da je bio još i šaran, kako je netko ovdje rekao, bila bi čorba kao grom.
Između ostalog bio je jedan krasan smuđ

Dobar komad vremena, lijepo proveden bez obzira na okolnosti.
Dok ovo pišem,  imam još uvijek dojam te dominirajuće bijeline u prostoru

nekinho

Vas dvojica u najboljim godinama, za naklon, izvještaji za 5, a slike za 10  :icon_thumright:

majstor

Matori - zavidan sam ti na: godinama, vremenu, vodi, ribama.  :eek:  :clap2:  :notworthy:  :hi:

feco

Pa mi i jesmo u najboljim godinama  :stripii: :rofl2:.....jel tako No ?
BRZO I BEZ VEZE

No

:takoje: Tako je  :stripii:

:pirate:   :oussama-bin-laden:   :pirate:

Bio sa mnom sad na zadnjem pecanju, jedno popodne,  mladić, dobar i drag čovjek, star oko 25 do trideset godina. Nakon dva, tri sata u čamcu smrzle mu se ruke i veli aj me istovari tu na obalu idem ja do kućice se ugrijati. Naravno da sam ga odvezao do kućice i vratio se nazad, ostavši do mraka   :stripii: :stripii:
Kad sam se vratio, traži on da mi opipa ruku i veli ne može vjerovat, od čega si ti.
Nije štos u tome od čega sam nego u tome zbog čega sam.
Volim
Volim taj filigranski ribolov, tu iluziju bez kraja sa milion kombinacija i svaki onaj zabac koji ima jasan početak i neizvjestan kraj.

Citat: majstor  u Siječanj 25, 2019, 10:14:46
Matori - zavidan sam ti na: godinama, vremenu, vodi, ribama.  :eek:  :clap2:  :notworthy:  :hi:

Nije to zavist, zavist ljudi sakrivaju.
Shvaćam ovo kao dobronamjernu potporu   :icon_thumright:

:occasion14:

feco

Da, sve točno.....evo vidi ovo....odlučio sam da danas neću ići na vodu. Čistim ja lagano snijeg kad čujem komšije preko pale motore i odoše....sto crvi u meni proradilo...i sad nagradno pitanje...hoću li ja na vodu danas ili ne ?  :rofl2: :rofl2:
BRZO I BEZ VEZE

nekinho

Nije pitanje hoćeš li ili nećeš nego jesi dobio jackpot?
Čekamo izvještaj

majstor

Upregla me ova moja omladina, još ću im malo pomagati, a onda svaki dan na vodi.  :bye:

feco

Citat: nekinho  u Siječanj 25, 2019, 12:53:08
Nije pitanje hoćeš li ili nećeš nego jesi dobio jackpot?
Čekamo izvještaj

Nema jackpota, samo utješna nagrada  :stripii: :stripii:.....jedan lijepi od 1,5 kg.
BRZO I BEZ VEZE

maverick

Feco, banda vrsi pritisak na tebe  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"