Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

tica

Drava narasla od jucer 70-80cm i malo zamutila...gdje je jucer sjedalo 10g...danas 16-18g...jedan malisa dosao provjerit sta se to crveni...malo se previse priblizio udici..

Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk

SMT

Jel peca neko na ovom forumu? Gde je Feco?

Jel neko ljut na nekoga? Šta je sve utihnulo... :stripii:

alex7777

Citat: SMT  u Veljača 07, 2019, 19:39:01
Jel peca neko na ovom forumu? Gde Feco?

Jel neko ljut na nekoga? Šta je sve utihnulo... :stripii:
pajta vidio sam samo jurisas zaboravio si pecat  :stripii:

SMT

Onda mi je neko ukrao camac, pa zuri... Posto ja nisam bio...

alex7777

Citat: SMT  u Veljača 07, 2019, 19:51:32
Onda mi je neko ukrao camac, pa zuri... Posto ja nisam bio...
moza lako bit ko ce vas znat svi ste mi u Hondama  :uf:

mlb

ovaj je bio čisto bijeli pajta!

pajdo77

Ja danas dopodne malo na feeder pred kucom.dva mrljava peca i to je to.hranio i vukao na svakih 5minuta al neće. Voda brza pa ili otici u neko zimovaliste bjele poput zimske luke ili luke Nemetin ili uzivati poput mene napokon na suncu i bez vjetra pa me boli tratinčica za ulov,ko gušter sam se suncao,mozda se pocnem gulit

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

ps

Popodne nakon sto obaveza odem pogledati Dunav kako raste i da zabacim sat-dva. Za pola sata sam imao svlačenje gume i bio zadovoljan bar se nešto dešavalo, na kraju sam otišao s tlakom bar 200.Poznati ribar, neću ga ovdje imenovati, dođe do mene na manje od deset metara od pontona i diže mrežu.Olovo lupa po aluminiju, on kao da me ne vidi. Poštujem svakog čovjeka, razumijem njegovu borbu za zaradom i imam jako visok prag tolerancije, ali sam puko. Prvo sam uzeo grip, pa veslo iz čamca uz ponton da ga gađam, ali sam se sredio i samo sam mu rekao, ovo nema u ...ki materinoj, pa jel stvarno misliš da je cijeli Dunav tvoj, čovjek ni a, uopće me nije doživio. Žabac i par ljudi viču, ovo nema nigdje. Znam da ovaj forum posjećuju i ribari, ne zanima me jel imaju ili nemaju pravo otjerati svakog pecaroša (neki čak kažu da im se moramo skloniti kad vuku mrežu) molim ih kao ljude i kolege da obrate bar malo pozornost na nas ostale, pecaroši ih ne podnose, netko se nekada neće moći kontrolirati.

feco

Bio sam i ja danas, ovakav se dan ne propušta. Dva kilaša danas .....malo lošiji dan u odnosu na prethodne, ali predivan dan na vodi.  :hi:
BRZO I BEZ VEZE

SMT

Gukni golube, pritajio si se, ja rek’o negde si ih polomio...

ivan 84

Bio i ja danas na savi nakon dužeg vremena, ni griza.
Malo mutna, a opet ljepa.  :takoje:
I tata bi sine...

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Citat: ps  u Veljača 07, 2019, 21:06:47
Popodne nakon sto obaveza odem pogledati Dunav kako raste i da zabacim sat-dva. Za pola sata sam imao svlačenje gume i bio zadovoljan bar se nešto dešavalo, na kraju sam otišao s tlakom bar 200.Poznati ribar, neću ga ovdje imenovati, dođe do mene na manje od deset metara od pontona i diže mrežu.Olovo lupa po aluminiju, on kao da me ne vidi. Poštujem svakog čovjeka, razumijem njegovu borbu za zaradom i imam jako visok prag tolerancije, ali sam puko. Prvo sam uzeo grip, pa veslo iz čamca uz ponton da ga gađam, ali sam se sredio i samo sam mu rekao, ovo nema u ...ki materinoj, pa jel stvarno misliš da je cijeli Dunav tvoj, čovjek ni a, uopće me nije doživio. Žabac i par ljudi viču, ovo nema nigdje. Znam da ovaj forum posjećuju i ribari, ne zanima me jel imaju ili nemaju pravo otjerati svakog pecaroša (neki čak kažu da im se moramo skloniti kad vuku mrežu) molim ih kao ljude i kolege da obrate bar malo pozornost na nas ostale, pecaroši ih ne podnose, netko se nekada neće moći kontrolirati.
nek im skloni neko   :pottytrain2:  toliko od mene  :veryangry:

alex7777

ima ribara vise neg pecarosa  :takoje:  :uf:

ps