Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

retfala

Uhvatio malo vremena pa isao na dunav...

Ulovio 7 riba...4 pustene...

maverick

Lako je tako...kao momak živis  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

Jesi vidio :eek: ...cim nisam pod stresom

Kugla

Citat: retfala  u Srpanj 20, 2019, 23:06:52
Jesi vidio :eek: ...cim nisam pod stresom
Ti i stres, to mi nikako ne ide zajedno  :occasion14: i čestitke na ulovu  :ok:

dravski pecaros

poslije posla malo otišao do Karašice i nagrada je tu

šaran 4.5 kg
štuka 1.7 kg

majstor

Bio sam i ja na pecanju, ali se nemam čime hvaliti. Ribe ispod 5 kg. uglavnom ne slikam. Dravski je u seriji a mene je stalo. Promjenilo mi se dno na mjestu na kojem lovim pa sam malo preronio da vidim razlike. Riba vidjela tuljana i neće ni blizu.  :stripii: :stripii:
Mrena kilašica mi gutnula 20 mm boilu.  :eek: Navikao sam da je 7. mjesec nešto lošiji.  :hi:

maverick

9

Smuđ hoce gumu...hoce vobler...onako solidno...ali one ribe sto SMT vole da lovi....ne mozes prebaciti 20 cm...kao da sam ruku u gace zavukao  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ja počeo u devet i sad došao a bome prođe ponoć. Ni dabra ja vidio nisam a ne ribu,ni bjela ne radi u obali. Vadim rapalu iz kutije i ostane mi pakta u ruci,koliko ih koristim valjda se rasušila od stajanja :stripii:. Još mi pukne Kineska "japanka" pa sam kući došao ko pepeljuga bez cipelica. Uglavnom dosadno ubi bože. Ne bih ja dao pola sata plovkarenja ili fidera za sav blinkeraj ovog svijeta. Ovo je meni dosadno za popi*dit. Tri sata jedni te isti pokreti,psihički me satre to blinkanje.

SMT

Citat: maverick  u Srpanj 23, 2019, 22:29:33
9

Smuđ hoce gumu...hoce vobler...onako solidno...ali one ribe sto SMT vole da lovi....ne mozes prebaciti 20 cm...kao da sam ruku u gace zavukao  :stripii:

:stripii:  :stripii: :stripii:

Lepo lepo :clap2: :clap2: :clap2:

Koji ti je ovo vobler? Megabas? Ne vidim...

maverick

ito 110...moja stara ljubav.... :takoje:

majstor

Kao i Pajdu, psihički me satre to blinkanje pa ni ne pokušavam, što je pogrešno. Voda pada pa raste 120 cm u par sati, od ribe ni r.
Pajde ne kupovati kinesku obuću, samo original. Ja imam oe kroksice ali mi žao uči u blato pa koristim stare isto oe koje više nemaju ripnu na đonu. Zbog toga sam se poskliznuo i završio na donjem dijelu leđa.  :stripii: :stripii:
Ribe preko 2 kg. mi ne grizu a male neću. Desetak dana čekao griz i dobio ga dok sam kosio travu. Kad sam primjetio bilo je kasno i udica u kladama. Opet pozdrav iz Rovinja.  :baba:

pajdo77

Probao ja i sinoć malo....mislim na blinkanje a ne na ono na šta vi mislite. Potražio neke druge destinacije ne baš tako daleko od zadnjeg izlaska. Po meni mjesta ko iz udžbenika za potražiti smuđa ali i sinoć nula bodova. Jel hebu te mjesečeve mjene,tlak ili vodostaj nisam dosta pametan. Uglavnom kod mene na potezu od nekih dva km gdje sam se šuljao zadnje dvije večeri ja nisam čuo ni da radi bjela u obali,bajin također dvije večeri ni rauba. Neki vrag se dešava a ne mogu dokučiti šta.nema života u sumrak kada bi trebalo prštiti životom bar u obali.evo jedno od mjesta,gdje ga tražiti kad ga ovdje nema je pitanje.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

mossi

Pajdo, ušla ti krupna riba na mesto .. ili ti som.  :stripii: :rofl2:

pajdo77

Ja sam som zato što umjesto da sjedim kod kuće u koje doba kad pošten svijet spava jurcam nepostojeću ribu.

majstor

I ja sam željan uloviti ribu. Promjena pristupa. Danas idem plovčariti i uloviti bar nešto. Pajdo predobro mjesto.  :ok: