Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

No

A i sam sam takav, rado bi i ja nakon par dana nazad, ali ovaj put neće moći, jer me izgleda čeka ponovni put na sjever, u zemlju koja se na globusu nalazi malo ispod šarafa.   :dontknow:

majstor

Nisam vodu vidio 20 dana. Ne smijem još desetak. Iz firme me potjerali, Alfu mi zaplijenili. Nemoćan sam. Svi me paze i maze. Dosadili mi sport i dokumentarci na TV-u. Jedino dobro je da sam skinuo 6_7 kg. :uf:

Harley

Što je bilo, stimulator srca  ili stent?
Living your dreams, do not dream the life

majstor

Stentovi.Jedna mi je žila bila potpuno zaštopana, 99 posto. Uspjeli sve propuhati. Bolje mi je nego prije. Jedino srce ima veliku ranu. Za tjedan dana bit ću ko novi. :stripii: :occasion14:

No

:tongue3:    I ja bi možda trebao, kad se već dijeli, taj jedan stent za jednu žilu,   :stripii:   :stripii:

Harley

Koliko stentova, majstore, 2-3-4 ? To ti je najlakše sto se srca tiće,  kile dolje, hrana koju si jeo zaboravi, cigarete vjerovatno nisi ni koristio, ne bi bili stentovi nego premosnica, sad si ko novi
Living your dreams, do not dream the life

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Bravo. :hi:

Bio sam i ja na pecanju u gostima.
Domacin voli slikat.

Pic by SMT

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Jako lijepo :clap2:,nego gledam sliku pa se pitam. Što ne pustiš malo kosu? Vidi koliko mjesta za nju još imaš  :stripii: :icon_thumright:

im84

Bravo Šajz.
Ja mašio ceo fudbal jucer, ocu probat kao na vobler, i lokaciju, i vrijeme i sve  :uf:
#foxrage
#fox_rage_fishing

SMT

Obično idem sam... Juče bio jedan mladić, koji puno radi i ne stiže na vodu... Dobar momak, vrhunski... Malo smo pričali, malo pecali, malo sam ga posmatrao da ne vidi, moramo još raditi :stripii:

Moj utisak je kakav smo profil mi ribolovci, ne veruje nam se bas puno, valjda je to normalno...

Mladić je došao pun nepoverenja, otišao sa nekim drugim izrazom na licu...

Sto se mene tiče, i dzig i vobler, kombinacija... Rapala i orka su bile popularne ranije, kako im “vreme prolazi” kod mene pokazuju da je klasa večna a forma trenutna :hi:...

mlb

Jel te bar izvrijeđao po običaju kako samo on zna?!  :stripii: :stripii: Čestitka za ulove u svakom slučaju! :icon_thumright:

nekinho

Momci jel ostalo što iza vas u toj vodi osim pustoši?
Slike  :icon_thumright:

šajzika

Citat: mlb  u Kolovoz 17, 2019, 11:00:08
Jel te bar izvrijeđao po običaju kako samo on zna?!  :stripii: :stripii: Čestitka za ulove u svakom slučaju! :icon_thumright:
Ne vredjam , to se sve zove konstruktivna kritika sa moje strane pa kako ko protumaci :stripii:

@nekinho

Pustili smo par malih. Nemoj tako. :)
Audentes fortuna iuvat

mlb