Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Nisam stigao po danu...ali lijepe su i ove zimske tople noci...ribe nisu neke ali dogadja se neki k...ljetnja jakna...patike...kao da je ljeto

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

maverick

Vobler i guma na glavi od 3.5 gr...Nesto moram kuci inače noc je za prespavati na vodi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

SMT

Citat: maverick  u Veljača 02, 2020, 20:48:07
Vobler i guma na glavi od 3.5 gr...Nesto moram kuci inače noc je za prespavati na vodi

Bravo...

Sjajan vikend-vreme, veče nije moglo biti prijatnije, temperatura vode skočila, uočeno aktivnije kretanje ribe... Tako me vuklo sinoc da ostanem na vobleru ali morao sam zavrsavati...

mossi

Bio u subotu posle nekih 40 dana pauze.. al baš se zaželeo vode i čamca i druženja.

Tako smo Lala i ja izleteli oko 11h i ostali do 16h.
Vetar topli južni .. sreli dosta ljudi sa foruma na Hr i Srb strani.. javili se onima koje smo videli ..  :ok: :hi:

Lala dobije jednog lepog smudja od oko 2.5kg u skoro pa prvom zabacu,
ja imao dve lepe ribe koje nisu uzele kako treba i nisam realizovao ni jednu..   :violent1: :BangHead: :BangHead: :glasses9:

Što bi rekli dve stative, ali bio sam više nego zadovoljan izlaskom,
u nedelju Djoković i put za Budimpeštu.. pa će pecanje opet da sačeka ..
možda još 1-2 izlaska do 1. marta..  :icon_scratch:

Evo i dokaz da je bilo ribe u čamcu (Lala):

pajdo77

Ja sad došao,više se vozikao nego bacao. Hebiga ja nemam Lalu u čamcu,nema Lale nema bogme ni ribe  :stripii:

ossa

Ne bih ga prepoznao. Super da je bilo...  :clap2:
Naidju krize, drukcije grize...

somborski lala

Citat: ossa  u Veljača 03, 2020, 13:02:55
Ne bih ga prepoznao. Super da je bilo...  :clap2:
šta je, jel se prolepšo  :uf: :uf: :stripii: :stripii:

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

alexdja

Ja rekoh Šajzika pustio bradu...  :eek:
       Nema više divljeg bučka. :no:

pajdo77

Ni vlak ja vidio nisam a ne ribu

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

ps

Koliko si bio, vlak ide svaki sat? :uf:

pajdo77

Pa i bio sam skoro toliko. Htjeo sam kod onog spusta za čamce u Podravlju ali tamo taman dok sam se ja odparkirao sa veza dođe onaj šlep sa bagerom na sebi od Hidrogradnje ili čiji je već. Šta tamo radi pojma nemam tako da sam produžio do željezničkog. Tu se nekada dalo nešto iščačkati. Posljednjih par pecanja bio u prokopu pa ni kvrcnilo. Nisam baš pogodio neka mjesta gdje se javlja.

maverick

Nisam bas da dolazim tamo cesto ali potez od restorana do plaže ispod mosta uvijek mi je primamljiv kad gledam s benta...prodjem biciklom cesto i idealno mi je i za po danu i za veceri s voblerom....ona potopljena šlepa...sve dobre pozicije . Vidim da dosta ljudi peca i stacionarno na tom potezu mada ne znam koliko imaju uspjeha