Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Citat: maverick  u Veljača 04, 2020, 21:32:47
Volim te dvoboje s prirodom...malo se tu probudi avanturistički duh..bravo za izlazak  :clap2:

:hi:
Leti je prijatnije svakako ali ne možemo birati vreme... Mora se pecati... :hi:

Da mi je tvoj shark bio danas, eeeee :stripii:

im84

Dns je bilo izuzetno na vodi  :stripii:
#foxrage
#fox_rage_fishing

SMT

:stripii: :stripii: :stripii:

:hi: :hi:

Ja sam ušao nevremenu u pucanj... Nisam ni stigao gde sam mislio...

im84

Sastavila kisa MTJ, bežanija na sve strane bila  :stripii:
#foxrage
#fox_rage_fishing

majstor

I ja sam pokušao, i naravno odustao. Vjetar nehuman, pogotovo za starca kao ja.  :hi:

maverick

Citat: Greys  u Veljača 04, 2020, 22:18:10
Sastavila kisa MTJ, bežanija na sve strane bila  :stripii:
Citat: ossa  u Veljača 04, 2020, 21:37:59
Prijatelju lepo je kad se sve lepo završi. Ne traži vraga po nevremnu. Imaš kući one. koji te vole.

Za takve uvjete smo s broj vecim motorima...čamcima...kao ono imam da mogu pobjeci od nevremena  :stripii: Ili tipa...znaš ženo...ne treba mi kabina ali ako ne daj boze padne da se imam di zavuci i tako to  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Ako padne, ne možeš zavuč. Za to mi starci imamo kolibu.  :stripii: :stripii:

Debeli šef

a ništa strašno jučer, malo nosilo strunu...  :animated-smileys-drinking-010

Debeli šef

... malo nosilo čamac.  :stripii:
mogao si jučer zabaciti preko dunava ako si imao dovoljno strune. nekima vjetar odnio gumicu do rumunjske, još nije pala.  :no:

Ivan Borojević

Tko po ovakvom vjetru i valovima idu u ribu, traže vraga a onda ga obično i nađu. A je li vam sila? Valovi na Dunavu su oko metra, barem kod mene.

SMT

Koliko ja vidim, danas svi pecamo iz sobe :stripii:...  Ovde u gradu nije normalno, ne smem zamisliti šta je na Dunavu...

P.S... Kako je juče moj tabanas odskakao od vode, strasno... Ručku sam držao sa dve ruke, bubrezi još nisu namesteni :stripii:

rj

Citat: Debeli šef  u Veljača 05, 2020, 12:50:43
a ništa strašno jučer, malo nosilo strunu...  :animated-smileys-drinking-010

X NIŠTA STRAŠNO BILO JE PUNO gorih situacija  :veryangry:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Citat: jovicabor30  u Veljača 05, 2020, 14:45:42
Tko po ovakvom vjetru i valovima idu u ribu, traže vraga a onda ga obično i nađu. A je li vam sila? Valovi na Dunavu su oko metra, barem kod mene.

A rijetko tko da ce smisleno izaci po ovom vremenu, jer i da mozes ploviti...nema tu zabacivanja, ali realno da smo znali izaci na vodu a ne pogledati prognozu ili ono mislis nece jako pa se znalo dogoditi svasta...Ipak ovo uz sav respekt nije more i da se prezivjeti i puno puno gore...i da...nekima to ostane u pamcenju kao avantura a nekima kao nocna mora...Što stariji to sve valjda manje riskiramo...ali dok ovako puše bar mozemo ćaskati....Inace uzivam gledati one brodove na moru po onim velikim olujama...valovima...i volio bih to okusati...

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"