Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Slabo tu kod mene. Doduše produbljuju Dravu pa rondaju 50 ak metara od mjesta gdje pecam. Fiderisao prošlih nekoliko izlazaka,ima bjele svih vrsta,od deverike,protfiša do kesege. Sve su veličine nešto veće od dlana,krupnijih primjeraka nije bilo ili ja ne znam naći. Na plovak nisam nešto ni forsirao jer danima piri tako da je pecanje plovkom nemoguće.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

Males

Ovih dana sitni smuđići, bude i po koji lepši ali ređe... sve u svemu lepo provedeno vreme

A ni som nesto nije gadljiv na varalicu namenjenu smuđu  :laughing7:
Zemlju nismo nasledili od svojih predaka, već smo je pozajmili od svojih potomaka.

maverick

Bravo dečki...još koji dan i istrčavamo i mi na vodu...čamac je u zadnjim fazama za porinuće... :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Bili smo, što se tiče ribolova, skoro kao da nismo, ali što se tiče prirode i društva, bili smo i imali smo značajnih spoznaja.

Sava mutna, neuredna, a mi smo valjda s vremenom sve sličniji toj rijeci. I kod nas je zagrmilo, zamutilo se, ali nismo bili neuredni   :ok:

Dešavali su nam se problemi sa gravitacijom,  :stripii:   :stripii:  zemlja se na trenutke  izmicala koracima, bilo je elektromagnetnih oluja, 6 G mreža, poremećaja sa međudjelovanjem elementarnih čestica, ma svega   :pije:

Pekla se riba, pretresale se neke stare priče i u leru  se još stigla napraviti prijatelju elektroinstalacija na gornjoj etaži kuće

:no:  Nismo zadovoljni sa ribolovnim djelom izleta pa ćemo ga morati uskoro ponoviti.

Utorak se čini izgledan   :ok:

SMT

Bili smo, neka već standardna ekipa koja je redovna... Umesto po kafanama, vidjamo se po Dunavu, tako i treba...Lepo vreme, prestanak zabrane kretanja  nas isteralo na vodu... Bilo je dobro raspoloženje, dobre ekipe, bila je i neka vatrica i junetina u 23h... Sve po redu... Uhvatilo se i malo boje na suncu... Bilo je smeha, bilo je odlično...

Ja i Nizda smo pretresali životne teme u debeloj hladovini... Njegov junior je bacao varke, nije odustajao...

Sto se tiče ribolova, to je kao i prethodnih puta bilo... Akcije ima, sitnih smudjeva ima... Ko od nas 15 uhvati smudja od 1,5-2kg taj je bio apsolutni pobednik dana...

Ja sam negde zaključio da u subotu noć treba čekati drugi cug, kada svi odu, da se sve smiri, dolaze mamare... Moj utisak je bio da je neko gomilu brodova držao kod Bogojevackog mosta i rekao: “priprema pozor sad”... Ne da se nije smirilo, nego sam sat ipo vremena proveo u udarcima talasa u čamac... Talasi su vobler izbacivali na obalu, od smiraja nije bilo ništa... :stripii: :hi:.. Taman kad jedan prodje, smiri se voda, eto drugoga i tako duboko u noc ... Nije ta plastika od čamca toliko mekana kada udara od kamen :stripii:...

Sve u svemu, vikend-odličan 5... Jedan od jačih vikenda :hi:

Matori ga “inficirao” dobro... Ja sam tu da podržim matorog :stripii:

No

Bio sam i sa mnom nije bilo juniora, ali seniori su bili više nego aktivni.
Nas 3 i 3 gostujuća igrača,  :dontknow:  25 lit. cedevite nestalo za dva dana.
Od pecanja naravno ništa, jer je voda nešto čudna, puna tanina i vjerojatno sa nedostatkom kisika. Tako da riba miruje i čeka novu vodu, a i nama je ponestajalo kisika. I mi čekamo neku novu vodu

Čuo dobar vic

-ebala te riba

Pecali Mujo i Haso na jedan štap.
Stisne riba i njih oba nekako natežu motaju i izvade ovećeg amura
Problem je tko će uzet ribu, čija je.
Veli Mujo- ajde handrit ćemo jedan drugog pa ko duže bude,njegova je
Kaže Haso ajde
Nategne Mujo Hasu i kad je završio, kaže Haso ajde sad ću ja tebe
- ma evo ti riba, -ebala te riba   

Putovali opušteno i tamo i nazad, bez propusnica.
Čim sam stigao, namočio kukuruz za drugi put, otuširao se i uživam u lijepom sunčanom popodnevu

:occasion14:

maverick

Pa upadne mi u uho tih 25 litara cedevite :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Harley

Citat: maverick  u Svibanj 15, 2020, 18:01:39
Pa upadne mi u uho tih 25 litara cedevite :stripii:

Imali su oni u planu 35l ali sam im pomutio planove, cujem da su pojedinci jecer kao mali stenci gledali da li ce netko jos koju litru odnekuda izvaditi! Jbt koliko popijete meni bilo neugodno sto mogu samo deset gemišta :stripii:
Living your dreams, do not dream the life

No

:uf:

:icon_scratch:   Ne znam gdje si ti vidio "male štence", pa u pitanju su stari olinjali "lavovi"

:stripii: :stripii: :rofl2:

pajdo77

Ako vas je bilo tri+tri i u dva dana laganog pijuckanja ode tih 25 litara pa to je taman. Nit da se čovjek prekobaci nit da je normalan  :baba:

Harley

Citat: pajdo77  u Svibanj 15, 2020, 18:55:37
Ako vas je bilo tri+tri i u dva dana laganog pijuckanja ode tih 25 litara pa to je taman. Nit da se čovjek prekobaci nit da je normalan  :baba:

Da svi piju onda je taman , jedan ne pije, ja i akademik svaki po litru, ova trojica sve ostalo :toothy12:
Living your dreams, do not dream the life

maverick

Svi se smijemo u kući  :stripii: :stripii:

Citat: Harley  u Svibanj 15, 2020, 19:07:17
Citat: pajdo77  u Svibanj 15, 2020, 18:55:37

Da svi piju onda je taman , jedan ne pije, ja i akademik svaki po litru, ova trojica sve ostalo :toothy12:

SMT

Sreo sam jednog finog gospodina...

Vest je svakako da sam počeo loviti ribe u meri...

Morethan jedan, drugi, je dobar pribor kada je na vodi jer sluzi onome čemu treba...

Ja volim ovu temu, pa neka ribe ovde... Dosta dobra borba, u prvom trenutku mi se učinio manji...

Shad rap je varalica koja pravi razliku... 9- tke sam potrošio...

Ovaj put FT 8cm, kakav je to udarac, kao iz topa ... Dovoljno za 82cm...

feco

majstoreeee  :notworthy:

pozdrav obojici  :hi:
BRZO I BEZ VEZE