Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

smudjoslav

...Dva sata uzastopnog kontriranja...  :ok:
Sve kapitalci kao ovaj... :toothy9: Svi su lepi debeli I borbeni za svoju velicinu(a kako I ne bi bili na stapu do 5gr. bacanja).. :hi:

maverick

Kod mene su ipak "krupniji" primjerci  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

I jućer sam ulovio smuđinca od kilu na keder. Najezda je takvih. Narast će ako ih budemo puštali.  :takoje:

ljuska

ako je pušten to je jedini od napada turaka na đurđevac :stripii: :thumbsup:

pajdo77

Ma ispo mu iz ruke . Zahebavam,Majstor čeka vrijeme za šarane i amure ko noga. Ne zahebava se taj sa smuđevima porcijašima.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

pajdo77

Od pola pet pa do maloprije fiderisao a kao da i nisam. Svaki sat kesega kao pola dlana i neki zalutali bajin na crviće. Gdje je nekad držala hranilica od 70 grama sad kotrlja stotku punu hrane. Nije da znam ali proteklih godina sam ja u ovo doba lijepo lovio fiderom a i na plovak a ove se nisam baš pokazao. Ili je do mene ili do ribe ali nešto tu ne štima.

majstor

Citat: majstor  u Svibanj 21, 2020, 08:55:02
I jućer sam ulovio smuđinca od kilu na keder. Najezda je takvih. Narast će ako ih budemo puštali.  :takoje:
:uf: :stripii: :stripii: :stripii:

majstor

majstor

Citat: pajdo77  u Svibanj 21, 2020, 10:14:42
Ma ispo mu iz ruke . Zahebavam,Majstor čeka vrijeme za šarane i amure ko noga. Ne zahebava se taj sa smuđevima porcijašima.

SMT

:stripii: :stripii: :stripii:

Zato se i zoveš Majstor :hi:... Cepanica prava, alal vera :clap2: :clap2: :hi:

pajdo77

Ma Vidoviti Milan je šegrt Hlapić za mene. Sve sam pogodio. Usput gledam u talog kave,bacam grah,sve za stoju

ljuska

sad će Majstor opet završit u bolnici sad će dobit bruh :stripii:

majstor

Citat: ljuska  u Svibanj 22, 2020, 14:15:27
sad će Majstor opet završit u bolnici sad će dobit bruh :stripii:
jbg, starac sam.  Male puštam, velike odu i same.

No

Opet sam bio, opet se zamutila, opet nisam ulovio šarana, opet smo pripremali vrbovače, opet sam lovio jeza na vobler, opet sam si zabio trokuku u prst, opet sam pržio ribu za večeru.

Sve nešto opet i morati ću ići opet...

Ako ni zbog čega drugoga onda da gledam konje kako bezbrižno pasu pored vode

SMT

Vetar se smirio... Muku sam mučio sa sitnima...

Sidrenje na vodu, pa dzigom pod obalu na “svlacenje”... Glave, 10-12grama...Uveče, uz obalu vobler...

Nije bilo velikih riba, bilo je više nego dobre zabave... Dovoljno...

Neki veći će već pogrešiti negde, bićemo na vodi, čekacemo gresku strpljivo ... :hi: