Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Raznelo me... Računao sam da će promena vremena doneti neku aktivnost ribe... Donela mokre gaće... Samo je sneg falio...Vetar brije, kiša natapa... Mislim stace, kakvo crno stajanje, samo pojačava...

Neregularni uslovi, malo i vremena bilo, trebalo je na vreme nazad...nije se moglo više...

maverick

A nema se tu sta vise dodati...slike..izraz lica.sve govore
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Krvav je to posao, kapa do poda!

SMT

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

Hbt luk pa dobro pa ti sport nisu eskort dame  :stripii:
Brzi od Bolena.

alex7777

Jovo ZMAJ kao i inace pajta stvarno si mraka  :hi:

mlb

Jovane crni Jovane , čudio sam se isprva kad sam te vidio sa rođom u čamcu ali sad mi s vremenom to postaje jasnije!! :stripii: :stripii:

SMT

Citat: maverick  u Listopad 07, 2020, 21:19:05
:stripii: :stripii:

Kaže čovek, : “ da si umro, niko nam na forumu ne bi verovao”

Smejem se tome svaki dan, ništa bolje nisam čuo... :stripii:

Mlb,

Ja se samo malo pristojnije oblačim od njega( sto ruku na srce i nije teško) zbog posla, pa taj spoljni utisak prevari čoveka... :stripii:

pajdo77

Danas jedan od najneuspješnijih izlazaka ako gledam ulov na feeder. Dobra tri sata sam ja majstorisao kako prevariti bijelu,bez nekog uspjeha. Jedan jez i to je sve. Mijenjao dužinu predveza,broj i boju crva,u osnovnu hranu dodavao sve i svašta i opet za uzvrat dobio ništa. Mislim si da se kako se voda hladi treba mijenjati hranu. Do sada sam po ljetu pecao na voćne arome,sad bi trebalo napraviti neki prelaz na hranu u koju bi trebalo trpati dosta crva i sjeckanih glista. Treba joj proteina pred zimovanje,bar tako razmišljam a vrijeme će pokazati pri slijedećem izlasku mada tu velikog utjecaja ima i taj ludi vodostaj te ludovanje tog tlaka zraka. Uglavnom da je ribolov jednostavan na vodi ne bi bilo mjesta,bolje je ovako.

smudjoslav

No

:hi:
Evo smo opet išli na teren odraditi posao koji smo planirali i usput smo imali namjeru i zabaciti na glistu u mutnu savu.
Pošto imamo nešto malo sukoba sa onim švabom Alzheimerom gliste smo zaboravili staviti u prikolicu   :uf: tako da ih nismo  zabacili   :dontknow:

Naravno da nas to nije omelo da imamo zanimljivosti.
U pauzi posla koji smo radili jedan moj prijatelj je postao pali borac   :stripii:
Ničim izazvan išao je poteći lanac od jednog čamca, koji ima neopravdan naziv Titanik, jer je titanik potonuo jednom a ovaj non stop tone. Dok je potezao taj lanac napadne ga stršljen kamikaza. Maznuo ga je u punom naletu u glavu. Pajdo ga je takvog zbunjenog rukom srušio na zemlju i zgazio.

Smijemo se mi i zezamo dok nazdravljamo s cedevitom, da bi nakon možda 10-15 minuta, napadnuti prijatelj izvršio pretvorbu u palog borca.

Stao on onako široko, raširio noge i tripa očima.
- jel ozbiljno il zajebavaš
-ozbiljno
-jbt. pičimo na hitnu
Veli on - pa ne mogu u čizmama i skine ljevu čizmu. Obujem mu patiku i obiđem ga da mu skinem desnu čizmu a on se sruši i padne u nesvijest.
Situcija je bila  grozna. Uhvatim ga ispod pazuha i šlepam po travi prema autu. On težak kao olovo. Dozivam ovog drugog pali auto i dođi u rikverc ovdje
Pušem nemam zraka, odvukao ga možda dva metra  :crutch:

Pali borac nadođe
-ajde ustani
Pridržavam  ga, uspravi se i napravimo dva tri polovna koraka i opet se sruši
Stavim ga na bok i počnem šamarati
U međuvremenu je ovaj drugi prijatelj dovezao auto
Nakon par reskih šamara, opet nadođe i nekako oteturamo do auta gdje sam ga svezao pojasem na zadnje sjedalo.

Putem brljam, improviziram, pričam, ne dam mu da zaspi, ispitivam ga kad je rođen, koji broj cipela nosi bla bla

Pičimo makadamskim putem kao da nas sam đavo tjera
Prozor otvoren
Nakon 4-5 kilometara vali pali borac - vidim, progledao sam, okreći idemo nazad
- ideš ti u guzicu a ne nazad, ideš na hitnu po vitamine

Da ne duljim dobro je prošlo

Interesantno je da je ovog drugog koji je vozio pola sata ranije nego palog borca, isto ubo stršljen.

Malo otekao ali ništa mu. Na hitnoj ga pustili onako...

Normalno da sam bandu stršljenova pred jutro zapalio

Namotao sam neke krpe na dugačku letvu, natopio benzinom, zapalio i stavio na rupu u vrbi iz koje su izlazila dan ranije.
Gorilo je neko vrijeme

Poslije nismo išli gledati, zbog sigurnosti a i bilo bi sasvim idiotski da smo se opet pojavili na hitnoj pomoći iz istog razloga.

Na putu kući stajali smo na par mjesta kao i prošli put ali nismo imali ni čvoka

Sve u svemu na kraju smo zadovoljni zbog odrađenog posla i zbog nepredviđene situacije koja se dobro razriješila iako mi ni sad nije jasno da tako mala životinja izbaci iz stroja čovjeka od sto kilograma

Sad u ekipi imam palog borca koji je preživio pad i kojeg sam uredno našamarao  :stripii: :stripii:

maverick

O pa vi svaki put izginete od nekog drugog metka  :stripii: :clap2:

No

Nije da nemamo akcija   :ok:

:uf:    :stripii:   :stripii:

Ivan Borojević

Imate za kupiti sprej protiv stršljenova, šprica kao neku pjenu. I ja sam imao problema sa njima u tavanu i kupio to i pošpricao i evo već par godina ih nema. Potruje ih efikasno i više ne dolaze.