Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

No

miki9

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

alex7777

Bio je i on, jucer i danas, jucer jedan otpo jedini udarac i danas NITI covke znaci  :pirate: dunav prljav da boli glava usi odpadaju

Debeli šef

bio. dunav preselio u šumu a šuma u dunav.

No

Sava, puna mjera,  puno korito

Mrljao sam nešto s obale, ali bez rezultata.

Prvi kesteni kraj rijeke   :ok:

Krečili smo, ribali, povarili peć, spremamo se polako za hladne dane ...   dolazi zima

Već vidim -večer, izlazim iz čamca, ulazim u toplu sobu, svježa pržena riba na stolu i čaša crnog vina...

nekinho

Lijepe slike, nego No kakva je ono živina na prvoj slici? Ili je bila živina a sad više nije?

Harley

Living your dreams, do not dream the life

No

Citat: nekinho  u Listopad 22, 2020, 22:38:23
Lijepe slike, nego No kakva je ono živina na prvoj slici? Ili je bila živina a sad više nije?

:uf:

Na slici je jazavac.

Slikao sam puno korito i nisam ni skužio da je jazavac "uletio" u kadar, isto kao što nisam primjetio da je na slici dok nisam objavio post.

Kad već pitaš objasnit ću kako je taj jazavac "uletio" u kadar

Na putu prema našem odredištu, nekoliko kilometara van Požege, s lijeve strane uz cestu nešto leži.
Kaže pajdo što vozi

-nešto udareno
-jazavac velim

U tom trenu, on stisne momački  kočnicu, i onako s prikolicom na nekom proširenju se okrene u kontra smjer i stane

Pitam ga jesi normalan, šta radiš?

-poniet ću ga debelom, pričao mi je da od jazavca topi mast i skupo proda.

-ma daj

I ode on van
Gledam za njim i mislim, ajd ok, taj naš poznanik nigdje ne radi, jazavac je svakako pokojni, nek se čovjek pomogne.
Dok razmišljam i gledam kako  moj pajdo  sa udaljenosti sto-stopedest metara tegli crkotinu nisam mogao da se ne smijem  :stripii: :stripii:
Pa jebem ti, ovo je ludo skroz, počeli smo kupiti crkotine uz put

Ubacio ga u prikolicu i fiju briju dalje

Dođemo do sela gdje živi taj naš poznanik, on nije kod kuće.
Njegova žena veli onako ispod glasa- neee, nemoj ga vadit, ako vidi baba prijavit će nas, doći će muž traktorom po njega.

I tako je jazo uletio u kadar pred našom kolibom 

E pa sad vas sigurno zanima i nastavak   :stripii:

Kako smo tamo nešto radili oko kolibe i nešto nam je trebalo, veli pajdo -e idem u selo po to, povest ću odma i jazavca

Vratio se relativno brzo, ali i zvijer je opet s njim  :uf:

-onaj neće jazavca    :dontknow:

E pa jbg. moramo organizirati sahranu, .tegli ga u šumu, kopaj rupu.

Dok znoj curi s čela pomalo razumijemo zašto je skupa mast od jazavca  :stripii:

Eto to je još jedna epizoda u našim životima, gdje dobra namjera dobro popuši, al jbg. nema veze.
Mi i dalje sviramo za iste pare, za obitelj, kumove, prijatelje i sve svatove.   :stripii:

Citat: Harley  u Listopad 23, 2020, 05:54:43
Ne smije napisati

Eto baš ne smijem  :stripii:  :stripii:

pajdo77

Navodno je mast Jazavca cijenjena i ljekovita kako sam negdje pročitao. da je taj riknio kod Masleničkog mosta da vidiš kremica na štandu za potencijalne mušterije.

No

:eek:

Da smo ovo znali mi bi ga oderali  :stripii:

nekinho

Onda nazad u šumu lopate u ruke i opet kopanje pa nazad sa jazavcem u kotao... :stripii:
Znači vrijeme je za jazokolju (svinjokolju) i topljenje čvaraka

No