Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

Klasika..  Ako, barem si ti uhvatio nešto lepše.

Imao sam ja i dodatnih 5-6 lepih udaraca, od kojih jedno dva spadanje u prvih dve sekunde..

Ne verujem da su baš sve bili maleni.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

dravski pecaros

Bio sam malo do Karašice i slušam priču dvojice ribiča o ribolovu smuđa na Dravi.. kaže jedan "Ne vrijedi ti ni ići u Petrijevce tamo ekipa iz Josipovca sve potamani  imaju skupe sonare i samo kad ih nađu udaraju dok ne pohvataju sve" .... Ja sam umirao od smijeha kad su prošli  :stripii: :stripii: :stripii: :pije: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

kawasaki

Brzi od Bolena.

maverick

Citat: dravski pecaros  u Studeni 29, 2020, 20:48:11
Bio sam malo do Karašice i slušam priču dvojice ribiča o ribolovu smuđa na Dravi.. kaže jedan "Ne vrijedi ti ni ići u Petrijevce tamo ekipa iz Josipovca sve potamani  imaju skupe sonare i samo kad ih nađu udaraju dok ne pohvataju sve" .... Ja sam umirao od smijeha kad su prošli  :stripii: :stripii: :stripii: :pije: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Bas me čudi takav komentar  :stripii: Oni misle da mi svaki dan nosimo bar tonu ribe kuci  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Debeli šef

Debeli šef

ljuska

a šta mislite zašto je dao tako veliki čamac napravit nije mu stalo u šarka :stripii:

mossi

Razbijam sa izlascima.. 3 dana 2 izlaska..

A i uhvatim po kojeg smudža!

Danas maaalo veći nego prošli put plus opet jedno 5 udaraca, od toga jedan momački skoro mi izbio štap..

SG Custom FastShad 65gr.

pajdo77

Pa dobro je  :takoje:. Ideš na vodu,imaš nekoliko pecanja po izlasku a poneki je i za ponijeti. Volju imaš,znanje također,još malo sreće da dođe neki krupniji i to je to :ok:

mossi

Svestan sam grešaka koje sam napravio.. ali takođe spreman sam ih ispraviti da bih povećao realizaciju..

Hvatam ritam polako..
A i ovo mi je prva sezona da sam u ekonomiku uzvodno 40km/h.. pa sam srećan skoro ko poglavica ..

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

maverick

A gle..u životnom vijeku jednog pecarosa dodje raznih faza. Nekad posao...nekad obitelj...nekad neki drugi hobi...i izlasci predju u neki drugi plan. Pa te onda to opet ponese...pa se vratis u rutinu...to je normalno. Danas...uz internet...sonare...camce...brzo se vratis u pravi ritam
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Citat: maverick  u Studeni 30, 2020, 19:16:28
A gle..u životnom vijeku jednog pecarosa dodje raznih faza. Nekad posao...nekad obitelj...nekad neki drugi hobi...i izlasci predju u neki drugi plan. Pa te onda to opet ponese...pa se vratis u rutinu...to je normalno. Danas...uz internet...sonare...camce...brzo se vratis u pravi ritam
Cini mi se da me ni mama nece vratit u takt kad krenem , ako krenem sve je to postalo carobno , sve neke formule na vodi gledaju tekme na vodi i slicno  :uf: :stripii: mislim da cu rasprodat ovo sirotinje nekom neduznom civilu pa nek se on pati  :rofl2: :rofl2:

No

Bio sam i lovio sam relativno loše, ali je sveukupno bilo dobro.
Bilo je dobro društvo, dobro sam spavao, nije bilo incidenata,  nije bilo komaraca...

Moj CD ponovo prede, poslije popravka  :ok:
Nakon par zabacivanja čvok-kontra, smuđ gore-on čitav   :hello2:  :toothy9:
Obradovalo me više nego kad je bio novi

Jedan stariji gospodin (Harley) mi je donio, doslovce na vodu,  štap Daiwa Prorex AGS 240 cm 14-42, koji je bio plan zamjene za CD BR 252cm 10-35
Kad sam vidio, prvo što sam pomislio - jbt. pa ovo je igračka
Prvi dojam nakon jednog popodneva- ne znam šta je u tom štapu i od čega je napravljen ali mi se sviđa i nije igračka, nego opak štap   :ok:
Pomisao da rasprodam ostalo i uzmem još jedan ili dva ista ali jača i zatvorim svoje  pecanje što se tiče štapova, zaskočila me na prepad.   :BangHead:

To bi podrazumijevalo rasprodaju ovog što trenutno imam i okretanje novog lista.
Teško da ću se na to odlučiti jer su mi dragi ovi moji, vlastitim rukama  izrađeni

Odupirem se i objašnjavam sam sebi da mi više ništa ne treba i da neću kupovati više ništa
Iako znam da je to nemoguće, jer crv koji me tjera da sjedim na kiši i snijegu četiri sata u čamcu, kao jučer, ipak nije kišna glista.

Znači bit će novih rola, štapova, struna dok migam

Ako ih bude vrlo lako je moguće da to bude ova serija Daiwe Prorex AGS 240 cm ...

Sjedimo akademik i ja u čamcu, pecam s tom Daiwom i kažem mu kao komentar
-štap je tehnički dobro napravljen, vodilice lakirane skoro kao da sam ih ja lakirao, ( :stripii:) jedino ova eva ... čim stignem kući, zgulit ću je i staviti drvene ručke,razmišljam jasen ili šljiva  ( ne okrećem se  :stripii:)

Iza mene tišina

A onda; - ako ga dirneš istući ću te 

:stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Nek mi sad netko kaže da nisam varaličar 

Bilo je od ponedjeljka do danas
Jutros smo po kiši bacali neko vrijeme i kad je baš pojačala, odsvirao sam pištaljkom iz plutajućeg odjela, kraj utakmice.

Sramota me je priznati ali moram, utakmica je imala produžetke.
Nakon pakovanja stvari i spremanja čamaca, na putu prema kući,  :uf:   stali smo na jednom mjestu da zabacimo, naravno po kiši   :crybaby2:   

Sve mi se više čini da nam je pomjeren centar za ravnotežu

Strune, udice, gume... su potrošna roba, trošimo se i mi, nismo roba ali se trošimo najbolje što znamo i možemo, ponekad i ludo, ali je dobro dok god trošimo.

:occasion14:

Harley

Još si zaboravio napisati kako je Šeki odbio ponudu da se digne iz kreveta i popije jedan gemist u zamjenu za pecenog odojka!
Nema vas na kugli zemaljsko, još da je bio Bumbar bio bi "Let iznad kukvcijeg gnijezda" kompletna ambulanta😁😁
Living your dreams, do not dream the life

No