Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

No

Na zadnjem pecanju sam, jednom panju dao takvu kontru, da ni njemu vjerojatno nije bilo svejedno    :ok:

Šta bi ti falilo da si ti tog svog trzno, kada si ga već vidio    :stripii:

alex7777

E to je problem kod TELEVIZORA zato prozivam pajtu SMT-a nek podnese izvjesce  :stripii: :hi:

mossi

SMT ima iskustva za mojih 50 života i nikakav TV to ne može promeniti.

Lokacija na kojoj sam bio retko tako izneveri, uvek se nešto isčeprka, a bude i dana za pamćenje.

Hebiga, jedan od baš retkih dana kad bude čisto golo.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

pajdo77

Od tih svih mojih izlazaka bome išlo se kupovat da se ima za fiš danas  :uf:. Bolje da ovce čuvam ne go što na vodu idem,bilo bi bar neke koristi od mene. Iskopo neko tužno somče iz dubokog al šarana nema.

maverick

Jbg...sta se žališ pa nisi ti šarandžija vec smuđolovac  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Pa ajd za šarana još i nekako al ni smuđa nema  :stripii:. Kuhat fiš od kesega dlanara,tu je budućnost  :rofl2:

Rap

Citat: alex7777  u Prosinac 24, 2020, 00:50:31
E to je problem kod TELEVIZORA zato prozivam pajtu SMT-a nek podnese izvjesce  :stripii: :hi:
pronašao od 16-18  :takoje:

mlb

Citat: Rap  u Prosinac 23, 2020, 22:04:41
Kako si znao da je grabljivica a ne bijela,sarani?
0

Velika je razlika na ekranu šarana , smuđa ili bijele!! Oblik , položaj , lokacija , grupiranje ...

maverick

Jedan lijep dan...koji nema puno veze s pecanjem....

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nikolas

Citat: No  u Prosinac 09, 2020, 13:36:49
Išao sam u ponedjeljak
Kučni ljubimac nam je živ i zdrav, odnedavno, kada krećemo u ribolov, kupujemo  konzerve i salame za tigra

Jutros, poslije doručka, kad smo pakovali, naljutila se otišla  nekud bez pozdrava

Sava je rasla i nosila koješta

Uvečer nam je u goste stigao prijatelj
Donio nam hrpu vina, al diječije pakovanje   :stripii: :stripii:

To je onaj što nam je pričao kako se se jedne zime, raskopčao i molio- aj mali van, ajd iziđi van, ne vadim te zbog sexa, ideš samo pišat

Svanulo jutro
Rekoh -pajdo ajmo van, ne boj se, ne idemo sexat, idemo lovit smuđa   :stripii:

-Brrr, ni u ludilu

Zima je prvi znak da je čovjek ostario   :takoje:

Šta ću, morao sam sam izići, u tmurno, prohladno jutro

Drž¨ ga žućo

I žućo ga stigao, nakon tri-četiri mala i moje sumnje da je žućo pedofil, koji provocira samo mladež

Prilično težak ribolov i sužen prostor na kojemu se uopće može probati loviti.

Ispratila nas je kiša i Sava će opet postati debela

Ići ćemo za par dana, ako ni zbog čeg drugog onda zbog tigra i čamaca
Evo koristim priliku, ako netko želi udomiti jednu lijepu,mladu mačku, na relaciji Novska- Gradiška-Požega, rado ću mu je donijeti.
,Jel se to na slici di je zuti silikonac vidi predvez od nekakve zice,il ja krivo vidim???

No

:hi:

Dobro vidiš, to je žica koja se inače koristi za varenje, 0,6 ili 0,7 mm, a izgleda da ju jedino ja koristim za pecanje smuđa,  u dužini 10 cm

alexdja

Jel to koristiš zbog kolateralnih napada drugih vrsta, kao zaštitu, da ti me pregrizu predvez ili ti je prezentacija za smuđa na taj način bolja?
       Nema više divljeg bučka. :no:

No

U početku je to bila zaštita od štuke koja je tih godina bila izuzetno česta, a poslije sam se navikao i ja i smuđevi  :stripii: :stripii:

Stvorio sam si neku fikciju, da ta žica, putovanjem kroz vodu šalje poruku smuđu, da se radi o mamcu većem nego što je on stvarno velik.

Umišljam si da je to prevara u prevari

Kako god, funkcionira, i imam uspijeha s tim, pa ne mjenjam

maverick

Mi smo pecali jednu sezonu s sajlom od titana...te godine grizle stuke...pa grizao i smudj  bez da se bunio...samo smo koristili u duzini od dvadesetak cm...

Mornar Popaj

Bome ne smeta mu ni sajla za pecanje štuke na plovak.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.