Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

alex7777

Citat: Djoka  u Prosinac 30, 2020, 09:15:08
ti najbolje da ne kazes nista, bolje da cutis to je odgovor na tvoje pitanje! Pises gluposti,prozivas pecarose koji imaju sonare,kvalitetniji pribor i sta ja znam sve... a svog "kolegu ribara" znas ti dobro kojeg stalno hvalis,reklamises i dizes u Nebesa i uzivo a i preko interneta, a svi znamo cime se on bavi i koliko stete nanosi ribljem fondu iz dana u dan!!! :red-card:
Djoko ti si zmaj nad zmajevima  :hi:

DJ17

alex7777

Danas truba dragacevska ni udarca , al znam ko je i necu da vam kazem  :stripii:

maverick

Kod mene ribe od kile...znači tko rece neki dan...Godina Nova  a navike stare...hebem ti dan...nikako da uhvatim ritam s velikim ribama...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Citat: maverick  u Siječanj 09, 2021, 20:27:14
Ne javlja se i dalje  :uf:
i to necu da vam kazem PATITE kao patika  :stripii: :uf:

No

:stripii: :stripii:

Nisam odolio da ne ispričam
Došli unuci baki u posjetu u starački dom. Pričaju joj o ovom, o onom, sve u redu, sve super, sve lijepo
Na to će baba - de pusti to, de malo smrada   :stripii: :stripii:

Svaka patika pati od smrada, sva sreća da nisam patika   :ok:

:occasion14:

SMT

Ne pamtim ovakav kontinuitet izlazaka... Malo praznici, malo vikendi, spojilo se tu dana i dana... Ja ne znam, sve kasni, pa i zima... Januar nikad topliji do danas, uslovi temperaturni za ribolov nikad bolji... A i riba se javlja ponekad... Mi ostalo ni ne znamo šta još treba pratiti, to nama komplikovano...

Pade dogovor izmedju Nidze i mene da idemo jednim camcem... U krizi sa žetonima smo obojica, pa će u ovom slučaju “crvena” ostati kod mene u džepu, posto on vozi... To znaci da sam ja na sidru, ne odgovara mi bas al ajd, dnevnica... Gorivo smo uzeli na kredit, za kafu na NIS-u, nismo imali, nemamo bodova na onoj kartici...A i da se posvadjamo oko nečega, pa da ne moramo ići godinu dana zajedno...Ili nekom neće neki ugao odgovarati, ili pozicija, nacemo već neki “pametan” razlog...Ako ova kriza nastavi, dogovorili smo da uzmemo sl sezonu kajak-dvosed... Sta nam je to 20-30km gore dole, da malo veslamo... Za smudjeve od 300g sto mi lovimo, isplati se...

Retko lep dan, za sunčanje... Januar...

Krenusmo pecati, kapetan vozi, mali od palube dize i spusta sidro... Nadjosmo ih odmah, ustvari on, ja sam zaspao... Po jednog svako “sahvata”... Sad ćemo ih izlomiti... Pre toga danima pričamo o štapovima... Nidzin Sportex ne može promasiti ribu, moj CTS okreneš naopačke i on drskom čita dno bolje od sonara ... Takve smo mi legende o štapovima napričali, to je za Mikijev Zabavnik... Kad ono udarac za udarcem ide, ni jedan  u čamcu... Kreće obostrana revija promasaja, takmičenje u toku... Ja kažem: “ burazeru, bar da imaš fiskalni račun pa da reklamiras štap”, a moj CTS prati, samo fijuče u prazno...  iskidane gume, ovo ono, ma ne možeš upecati, češemo se po glavi kao na času fizike...Smejemo se jedan drugome i okrećemo se da nas neko ne vidi kako tučemo kontre u prazno...Nindze prave... Ne znam ni ko “okinu” jednoga, kad smo videli o čemu se radi, ajmo u povlacenje...

Krenusmo redom dok pecamo, sendvici, slatkiši, coca cola, samo zdrav zivot, uzivancija prava... Pokrali deci iz novogodišnjih paketica...On trazi mesta, ja jedem i pijem... jbg, neko mora i raditi... A i Alex 777 nam doneo neke mesne prerađevine, vidi da nemamo, RJ konstatovao da nam je pao standard, neki momci ponudiše  rakiju ... Uglavnom ljudi su prepoznali momenat, sažalise se,  brinu za nas...Dodjosmo na poziciju “ za vadjenje”... Rek’o ako se tu ispromasivamo, jbg onda... Žešći smo leveli... Iz nekog sedećeg položaja, zakucah jednoga i počnem hvaliti štap, kako sam upeca, s...m za medalju-zlatnu... Riba krenu ka čamcu, mislim neki redovan trkač, prevario sam se... sedim, ne potvrdjujem kontru, pričam i zajebavam se, čist amaterizam kako mi i priliči... Napumpa on kod čamca 2-3 puta, lep komad izgleda i opsss odeeeee... Dobar odeeeee... rek’o, hebem ti mene i pecanje... Nidža kaže: “ neću ništa da pričam, takav ide odmah u camac, bla bla bla”... Nije proslo 5 min kad eto ti sportexa u kiflu, kaže on dooobar... Kako je rekao to , odeeeee i taj...Rek’o: ja sam ribu bar do čamca dovukao, a ti do pola puta” :stripii:

Ne znam jel bi plakali ili se smejali... odlucili smo se za ovo drugo i malo popravili trbusnjake od smeha i zajebancije jedan drugoga... Posle se malo uozbiljismo i “pobišmo” ove nesretnike od besa, koji su se javili posle...Sve smo ih po površini “glisirali”... Jest da nisu neki ali nismo ni mi...
Od dodatne opreme u čamcu imamo samo kinesku vagu za ribu... Nameštena je tako da laze u plus, pocinje na 4,700g da meri... Tako da je svaka riba tačno po 5 kg teska :stripii: :hi:...

Jedan od jacih dana na vodi... Dobra zabava, nikad bolja... Nismo reklamirali stapove, iako je sigurno do njih... Ne verujem da je do nas...

Išao bih opet, ne znam hoće li biti snega i jel hladno...Kažu od danas, gotovo sa toplim vremenom...
Ma ne verujem...

maverick

mossi

Danas, laki fishing više opušteno druženje dvojice starih drugara koji nisu pecali nekoliko meseci zajedno.. Lala je probao novi  štap i mašinicu, a ja sam malo testirao aplikaciju i malo kao pecao..

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

nekinho

Bio danas na Dravi, okupao kedere, malo gume, bacio par šaka kukuruza da iznenadim šarana, ali spavaju svi zimski san osim pataka... Obišli me fazani ko i ribe u velikom luku. Samo mi se približili ribočuvari, oni su redovni u svom poslu, bar što se mene tiče zadnjih pet puta bio na vodi i svaki put me obišli... kažu uče se i oni u ovoj novoj aplikaciji pa mi je novo izvađeno uvjerenje bilo dovoljan dokument da preko njega provjere kako imam valjanu godišnju dozvolu za ribolov. Zasad je to bilo dovoljno, ubuduće će možda gledati i prijavu mjesta pecanja na aplikaciji

šajzika

Lijepo da rade svoj posao,  iako je tako uvijek početkom godine.
Audentes fortuna iuvat

ALU-bel

Rap

Jel stanu u aplikaciju

Bravo majstore,lijep upis!