Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

TopMix

Citat: Rap  u Siječanj 31, 2021, 21:40:48
Ne * ebe lijep vec uporan
Bravo Jovane!
Exist se pokazao i dokazao
Jova je posebna priča, on je po mom skromnom mišljenju i lep i uporan!  :icon_salut:

DIDAPATAK

alex7777

i? mora da te baka dovikala da moras kuci  :stripii:

DIDAPATAK

..da je netko snimao moglo bi u onu temu smiješni.. :stripii: :stripii: :stripii:
.. :baba:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Bio vidio napunio baterije i dušu ..ulova ništa ali manje bitno  :occasion14:

alex7777

Citat: maverick  u Veljača 07, 2021, 08:59:43
Bili pored vode...ako se to racuna  :stripii:

screen resolution tool windows

pa ti samo cvaris i slicne fore jel na to smudjeroni udaraju , neodajes tajne  :eek: inace hm jako lijepo za vidit a kamoli probat  :hi:

DIDAPATAK

..asti pegule..
..ja popizdim i kad mi Bic napravi brboć..
.. :baba:

No

Bio sam na "moru" i trebalo je biti do petka ali smo, zbog specifičnosti  mjesta gdje pecamo i mogućnosti da nas vodostaj  zarobi preko noći, hrabro utekli.

Voda velika, ogromna.
Vrijeme ludo i prevrtljivo. Jučer kad smo došli počeo padat led. Skupio sam se pod suncobranom u čamcu, rastavio štap i turio pod suncobran. Nakon pola sata sunčano.
Jutros iziđem i dobijem dva sudaka.

Vratim se na doručak, krene kiša. Prijatelj mi javlja da sava raste cijelim tokom.
Kad je već tako tko zna kad ćemo se ope vratiti, iziđem po kiši
Igram se, zabacivam, curi, kapa sa oboda kišobrana.
U jednom trenu  odložim štap i samo sjedim.
Probam si prigovoriti- pa jel ti ovo moraš
-ne moram ali...  teško je objasniti

Nije prošlo dugo zasja sunce

Cjedio sam, poskakivao, dirao dno ali više ni poteza.
Na obali vidim tepih od visibaba, nisam odolio a da ne iziđem i poslikam

Podigli smo dušeke sa dolnjih kreveta pospremali i otišli s nadom da će se vodostaj smiriti kako bi se mogli uskoro vratiti

alex7777

Bi sam danas od 10 do 16 ni cvoke voda uzasna al zato za kormorane nije evo ovo sam oteo jednom kad sam iso kuci maltene iz usta da vidite sta jede i kolike jede  :uf:

maverick

Pa nema ti druge...ili da otmeš Jovanu ili kormoranima... :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Evo malo kadrova iz prethodnih dana... Bilo je i kampera, vica, smejanja, kafe... Nekih sjajnih momenata... Ne odoh na skijanje, gužva... Na Dunavu, malo ko... Sem nas par dežurnih, kako da nazovem.... Ribolovaca-ledolomaca... Da ne kažem nešto drugo... :hi:

Malo smo te Honde testirali i plastikanere, elise krše led pa smo pravili i frape... Nemamo neku zamerku... Ovaj tepih mi je pozeleneo, kapiram da će na prolece trava iz njega...Neki novi ribari se pojavljuju na starim terenima,  :BangHead:... Gledaju oni u mene, ja u njih, dok se sinhronizujemo, obično zna da “varniči”... Videćemo...

Prodjoh i nekim kanalima kroz koje nisam išao od proletos... Voda omogućava...

I pecali smo... Sto više riba neće, mi smo pritiskali jače... Dali smo sve od sebe, kao i svaki put... Razvijanje u strelce...  vodostaj, protok, boja, ne pamtim da sam skoro pecao u gorim uslovima... Ali dobro, pecali smo :hi:

maverick

Tko je taj momak u aluminijskom čamcu

SMT

Jedan sjajan tip, ljudina... nije sa foruma...

ALU-bel

Citat: alex7777  u Veljača 17, 2021, 18:47:23
Bi sam danas od 10 do 16 ni cvoke voda uzasna al zato za kormorane nije evo ovo sam oteo jednom kad sam iso kuci maltene iz usta da vidite sta jede i kolike jede  :uf:

Pajta priznaj da si dresirao kormorane da ti love ribu ...  :stripii: