Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

nekinho

Bio sam jučer i prekjučer na Dunavu, legina vikendica na ušću bila nam baza, a dane proveli na Dunavu, oko hulovskog kanala i ne dalje od prvog panja iznad njega. Oni koji znaju teren skužiti će di smo bili. U ponedjeljak nas ubio vjetar, jučer bio lijepi dan za pecanje, ribe je moglo biti i više, ali zadovoljan sam. Ni drugi nisu više lovili od nas, koliko mi poznato. Neće smuđ onako kako sam očekivao ali našao se na udici koji zalutali primjerak, pa i jedan som kao dodatak. Iznenađuje me što na prekoj strani niti jednog komšije nisam vidio da peca na tom potezu. Vjerojatno su dalje...
Evo slike jednog od 2,00kg...

maverick

Odlično, to je lijep teren i za pecanje na postavu i za varaličarenje...mi smo bili u Nedjelju u prolazu...oko kanala ne znam...bar 15 čamaca da ne pretjerujem
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Je ima ih kao da udara svakih minut dva, nažalost nije tako, bar ova dva dana kad sam bio...Možda je bolje bilo prošli tjedan, bar po priči koliko čujem. Ipak nisam za varalicu, pecam na postavu na živog kedera uglavnom. Na voblera smo zorom probali ali neće. Rudarski je to posao, majstori koji znaju udaraju po par sati da nešto učačkaju, još uvijek se čeka onaj njegov cug pred mrak i ujutro pred svitanje. Bar koliko mi je poznato. Preko dana neće uz obalu, daleko je na vodi, tamo se javi pokoji. Ima i onih što cijelu noć provedu na vodi, ti nisu moja kategorija, odnosno ja njihova. i ovo mi je nakon dva dana bilo ajde bolje kuci u svoj krevet i u toplo... Do sljedece prigode, kad ludost opet uhvati  :bye:

mossi

Iskoristio bonus, sad me nema neko vreme.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

pajdo77

Pa dobar ulov

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Opa, ljep komad :hi:
Jel to GL u akciji ?
Audentes fortuna iuvat

mossi

Da .. GL VN u akciji.

Baš me taj štap oduševljava rasponom glava, osetljivošću, kontrom i snagom.

Udarac je bio baš kao na prezentaciji.. kratki odsečni.. kontra.. borba .. samo ravno i foto sešn.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Gremlin

No

Bio sam i sad se osjećam kao did, koji je išao u javnu kuću a kad je stigao tamo, nije se mogao sjetiti zašto je išao  :stripii:

Mjesto poznato, vrijeme  :ok:, vodostaj dobar, ribolovac još upotrebljiv, i od ponedjeljka do danas ni čvoka   :uf:

Na nebesima je bilo zanimljivije nego u vodi

Da ne propadne izlet, radio sam stepenice na obali,  od hrastovih trupaca. Nisam ih slikao jer sam zaboravio a i nisu još gotove

Ovaj je stolić ( zapravo jedan od stupova nekadašnjeg, srušenog čardaka, okrenut naopako) koji sam zaboravio slikati zadnji put. Nalijepit ću gore keramičke pločice i biti će to mjesto za čistiti ribu ako nekada ulovimo i za popiti kavu s pogledom na rijeku

Skoro sam zaboravio prijaviti, da sam prvi dan ulovio jednoga šarana. Poslije ga nisam više pecao jer mi je bilo prehladno za sjediti.

Sve neki zaborav do zaborava, tako da je i ovaj ribolov bio za zaborav

maverick

Drava mala...djeluje pusto..ribu se da uloviti...velikih jos ne susrecem. Samo konzumni. Jedan na gumicu i 3 gr glavu , drugi na orginala...bem li ga...sve je to manje ispod metar dubine...

share images

pajdo77

Nemam pametnijeg posla,prebrojao koliko sam puta izašao na vodu tj točnije koliko sam se puta prijavio u aplikaciji. Do sada nekih 95 izlazaka,zaokružimo na stotku jer se nekad u žurbi i zaboravi i to od svibnja do kraja listopada,nije loše.

Rap

Puta broj riba,nije lose pajdo,nije lose!

retfala

Danas se pustam dunavom i kod ulaza u stari dunav cujem gliser srb. policije. Ide ravno u mene punom brzinom. Na mozda 15m je skrenio i prosao pored mene 2 metra..pokazujem kretenu da je idiot..on ladno nastavi..sretnem ga ponovo na uscu zajedno sa hr policijom...hitno sam morao kuci pa sam iskulirao odlazak do njih jer bi me vjerovatno priveli...ovo nisam nikad dozivio..nisam bio na srb strani..

pajdo77

Bio malo kod otoka,na muvanje kederom nije htjlo,na silikon imao jedan udarac al promašio. Nakon dva sata nisam fokusiran,glava svagdje a najmanje na vodi i onda kad dočekam da kvrcne reagiram ko pokisla kokoš pa promašim. Ako ga ima trebo bi on bit tu među tim pješčanim dinama hebem li ga al ajd ga nađi.