Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

TopMix

Prvo, sve vas puno pozdravljam i želim vam dobre ulove, jer sad je pravo vreme za to!
I dalje pecam, kad god mogu i kad mi se ukaže prilika, pa sam tako uspeo da spojim pet vezanih dana, u camcu od mraka do mraka, a tehnika... pa, prava tehnika za ovo vreme, jig muvanje sa kederom, moj omiljeni sport koji me je naucio moj dobar prijatelj Željko Stefany iz Panceva! Ima tu na forumu nekih postova na tu temu...
Da skratim pricu, tokom dana bilo je i po tridesetak udaraca, ponesto promasaja i otpadanja, uglavnom su lovljeni komadi od 1-3kg, a sve ispod kile je vraceno! Bilo je dovoljno da se poznaje teren i da se posveti detaljna paznja suptilnom pretrazivanju, sa nekim varijacijama tipa, brže, sporije, dijagonalno ili paralelno sa obalom, vertiklano, laksa ili teža glava, plice, dublje i tako to...
Uglavnom, rezime bi bio: smudja ima, na svu srecu, tamo gde sam pecao, uz idealne hidro-meteo faktore. Mozda malo igra i iskustvo...he,he...
I jos da dodam, smudj je znao da se javi na muvanje  i u sumrak, pa i u prvi mrak, tako da nisam ni stigao da pokvasim varalice, al mislim da bi i sa varalicom bilo lepih ulova. Pozzzz

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TopMix

retfala

pajdo77

Ja probao između mostova,na ulazu u luku kod bolnice. Ni pipnilo mi za više od 4 sata. Ako nije negdje na pjesku onda ga kod mene definitivno nema ik peca kad ja nisam tamo.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

Stepa

Miky veliki pozdrav :occasion14: :hi: samo uživaj :fishing: :fishing: :fishing: :fishing:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

TopMix

Još jedan pozdrav za kolege sa foruma...
naravno da sam i ovaj vikend utrošio na muvanje, ista prica, uzivanje se nastavlja, ovaj put po kiši, al šta to ima veze kad smudj radi...
Već nesto planiram kampanju, četvrtak-nedelja... pa se javim, potrudicu se i koju fotku da nabacim. bistro!

TopMix

Kao sto sam obecao, da se javim...
Porast je bio izvestan, al nazalost, ne onaj kome smo se nadali. Voda je grunula na Tisi skoro metar i po za par dana, i tu je bio kraj mojih nadanja , voda zamutila, ubrzala, riba stala...Ponekad, u slicnim uslovima, varalica je znala da bude efikasnija od prirodnog mamca , ali ovaj put nista nije prolazilo kod smudja, tako da cekamo neke bolje dane.  :hi:

mossi

Iskopao jednog, kolega ni to..

Imao još 3-4 udarca, ali omatorilo se..

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

retfala

Kugla

maverick

Mossi molim te da otvoriš malu skolu smudjolova za kolege iz luke...i naravno čestitke  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Slabo izlazaka koliko pamtim al kad se ode to se lijepi primjerci love. Bravo Mossi.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

mossi

Hvala momci.

Upis je upis, broj izlazaka od februara: 4.
Što bi rekao pajda, svaki izlazak sam imao ribu, ni ovaj nije klasik porcijaš. Nisam ga merio ali tu je malo preko 2kg, šacometrijski.

Žao mi što poznanik nije imao ni udarca.
Zato je ručak bio odličan.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk