Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

Jožef1

Citat: alexdja  u Travanj 04, 2013, 22:39:04
Citat: Rajo  u Travanj 04, 2013, 21:55:19
Večina ribnjaka je u rasulu , odnosno poplavljeno . Barem ova dva na koja sam ja išao  :BangHead:

Kako čuvaju ribu kad im poplavi ribnjak?

Nisam nikad o tome razmišljao...
naprave bent oko ribnjaka  :alas: ima tamo još mjesta za vodu...

Javim budem li išao, jer meni ne smeta kiša ali me vjetar ubija  :icon_scratch:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Kugla

Bude li mi se dalo opet rano ustati i da ništa ne pada mogao bi opet do Drave ranom zorom.

dravski pecaros

ja cu na karasicu cekati sarana....doce bracika opet.... :blob6:

vedro

Ja cu sutra do Dravulje. Mozda bude srece u vecernjim satima.

Kugla

Kiša i loše vrijeme i nikako da odem al ujutro ranom zorom ako vrijeme posluži možda se zaletim na sat dva do Drave.

raso

gegs

danas bi se mogle puniti galerije ulova:

zvona

gegs i pomaže ta aplikacija??

maverick

Po čemu si zakljucio da je odličan dan, ako gledas samo onaj dio gdje piše excelent day , onda si u problemu  :toothy12: ja bih rekao loš ili lošiji. S vremenima mjeseca se ne poklapa ni zalazak i ni izlazak sunca....tlak zraka je u konstantnom porastu od proteklih dana kad se lovilo i kad je bio 99-nesto a danas mislim da ce i prebaciti 1019 hpa....ovaj porast koji na dunav neda izaci ni čamcem necu ni spominjati.....Osijek se sprema za obranu od poplava...bem ga tko bas danas bude punio galeriju  :toothy12:  :toothy12:  mada tko zna uvijek je moguće ako izadjemo na vodu a ne lupkamo po tastatuti kao ja danas  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

A šta treba da se gleda, kako znaš kad je prognoza dobra ka gledaš fishing reminder?
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Imas zvjezdice koje ti govore kad je dobar dan za pecanje  :toothy12:  ali evo ti s dm-a lijepo objasnjeno  :thumbsup:

http://www.dm-ribolov.net/?ID=453
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

gegs

sva četiri kružica su popunjena ribicama! kako nije excelent!? :toothy12:
to sam stavio zbog one parole iz greysovog profila - Sad da je ić!!! :toothy12: :toothy12: :toothy12:

inače, aplikacija se pokazala korisna, isto kao i ona što tjera komarce, funkcionira na principu autosugestije! :headbang:

maverick

gegs

ma prva slika gore desno, ispod Location kartice, kod nekih su zvjezdice, kod nekih ribice!  :toothy12:

maverick

A skuzio di su...danas je fisingreminder na oznaci FAIR i jednom zvjezdicom... :thumbsup: