Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Ima signala osim na zutoj zemlji...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Slaven

Ma na tim kilometrima nema nikakvog signala, znači bolje da neideš radnim danom :laughing7: :laughing7:

silure

ja sam tamo skpro svaki dan...hr signala ima ali....malo ces psovati pa malo se pkretati pa ga 2min nemas pa ga imas itd...ali moze se razgovarati pogotovo na vodi iz camca a u sumi s obale teze...

DarioK

Meni super kad nema signala bar me nitko ne ebe na mob i pecam ko čovjek... :glasses9: :tongue1:

Slaven

To je najbolje ako tako možeš bez posljedica.

Retfalački mačak

Citat: Greys  u Rujan 04, 2013, 12:19:32
Moram nac signal svakako, inace sam mrtvar  :icon_biggrin:
Ono što ja radim, ti trebaš svaki dan  :pottytrain2:
Objasniti ću mu ja sutra na pecanju.  :toothy10:

Ivan Borojević

iz ovih stopa krecem na pecanje u Dunavac Tanja, popijem kavu i tutanj do nedjelje navecer, adios. :icon_salut:

maverick

Pomalo ti zavidim...danas bih pobjegao bilo gdje do nedjelje  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

milan-so

Mi ćemo ujutro na Dunav. Apatin pa niže ...
F. reminder kaže da je ok  :icon_biggrin:

maverick

Uh..ovaj vikend cu morati preskociti..izgleda i slijedeci a onda dolazim na tjedan dana

Stepa

Citat: maverick  u Rujan 06, 2013, 11:26:59
Pomalo ti zavidim...danas bih pobjegao bilo gdje do nedjelje  :thumbsup:

:bootyshake: :bootyshake: :bootyshake: ja odradim šihtu  :love5: pa furim do nedelje  :icon_thumright:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

A jbg...nadoknadit cu ove propustene vikende  :icon_biggrin: ocekujem da se javljas porukom svaka dva sata  :toothy12:

Kugla

Otići ću malo predveće tek toliko da se kaže da sam bio na vodi, hebe me vrat jos sam malo ukoćen, a i sin neku virozu pokupio,a i tekma je tako da sat vremena malo onako rekreativno  :D

Stepa

Citat: maverick  u Rujan 06, 2013, 14:25:27
A jbg...nadoknadit cu ove propustene vikende  :icon_biggrin: ocekujem da se javljas porukom svaka dva sata  :toothy12:

Kao dobar i uzoran muž( :downtown:) dobio sam na poklon nekakav kineski android sto čuda ima i mobilni internet pa ću ti sa vode poslat inf :notworthy:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu