Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 8 Gosti pregledava ovu temu.

joker

i meni vec vrta gadno nisam bio od cetvrtka danas idem makar kak tole kaze na pola sata
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Grof

Tu je brate odmah iza panja

maverick

a ne znam...ovim nasim je izgleda lijepo na dravi...mada volio bih prespavati jos koju noc dok ne zaledi... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Grof

Ako ne zapadaju sjekire ja odo ujutro
Tu je brate odmah iza panja

zvona

Ako sve bude uredu..odoh ujutro od osam pa dok se nevratim  :icon_thumright: nisam bio dva tjedna  :icon_scratch:

TopMix

Vec vidim za vikend, vetar staje, temperatura oko nule, kederi i gume spremni, sve ok, camac se spusta, pali se penta, a ja veseo i usput pevusim "...magla svuda, magla oko nas ..."

silure

i ja razmisljam dal ici u subotu i kada...jedino ujutro nisam probao u ovih nekoliko zadnjih izlazaka...

silure

danas idem predvece precesljati podrucja koja mi se ne svidjaju oku....bas me zanima sta sta takva mjesta govore....nikad se ne zna...   :icon_biggrin:  javim rezultate

kićo

ručak prošo,za 1h start na vodu :hello2:

Kugla

Malo prizdravio i planirao danas malo zabaciti, ali poziv na ovako nešto me spriječilo, tako da popodne ipak ovo sa slike prevagnulo  :rofl2: :rofl2: :clap2: :clap2: :ok: :ok:

Miro

To se zove ´siguran ulov´   :icon_thumright:

silure

Retfalački mačak

Citat: kugla  u Prosinac 19, 2013, 12:38:39
Malo prizdravio i planirao danas malo zabaciti, ali poziv na ovako nešto me spriječilo, tako da popodne ipak ovo sa slike prevagnulo  :rofl2: :rofl2: :clap2: :clap2: :ok: :ok:

A jesi brzo ozdravio. Kako se zove lijek? :sha:

Kugla

Pa nisam još baš ozdravio, al bolje je, vidiš da sam već došao kući, a umjesto ovakvog prasenceta bio roštilj, što mi se i više svidjelo, rođendan jednog prijatelja je bio povod.  :clap2:

Retfalački mačak

Napokon sutra-Dunav. Koga sretnem :wave: