Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

tesko tesko...ako te zanima gdje nema ribe to moze.. :icon_thumright: inace idem ujutro na dunav pa mozda naletimo na nesto...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

grga

ako sutra završim što imam,ondda vikend juriš na dunav,normalno ako mi jura sutra napeca kedera :alas: :headbang:

Kugla

Marinela štuke nigdje kao da je propala u zemlju. Sutra planiram malo ići isprobati novu strunu,jel neko zna kakva je situacija na Dravi 8-9 km.

jura

Idem i ja za vikend a za kedere imam kombinaciju da malo više ćitaš po forumu vidio bi da ima kod toktiza u kanti :silence:

marinela

Bila sam ja u subotu na 7-8...ni kvrc.Vidim danas da voda raste,a tamo ima lijepih mjesta za grabežljivicu,možda dođe sa vodom.
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

jura

Sad če jedan a ujutro se starta biće problema :crybaby2: :hello:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Idem sutra na pecanje, Vjerujem da neće biti prognoza RJ-a: Otvara se novi post za novi tim .....LUZER TEAM ....maćak tvoj broj je NO1 .
Bio danas i ni kvrc. Mario dobio jednog dezorijentiranog. Idemo sutra opet.

maverick

sutra ce biti malo gore  :icon_biggrin: samo nemoj zaboraviti onih glava jedno 40 komada  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Retfalački mačak

Citat: maverick  u Prosinac 16, 2012, 19:37:37
sutra ce biti malo gore  :icon_biggrin: samo nemoj zaboraviti onih glava jedno 40 komada  :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Glave su spremne. Rezervoar poravnan i napunjen. Kivano-limeta ostala u čamcu, raspoloženje na visini, znači da se može startati bez obzira na rezultat.

mossi

Opet jutarnja magla!!!!!
Jeste VAGALI, rezervoar?

Retfalački mačak

Citat: mossi  u Prosinac 16, 2012, 19:44:20
Opet jutarnja magla!!!!!
Jeste VAGALI, rezervoar?
Na pameti i u razgovoru, nam je bilo samo pecanje. Možda sutra.

Stepa

ja idem sutttttttttttttrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaa      na peeeeeeecanjeeeeeeeeeeeeee :occasion14: :blob7: :notworthy:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

river

vidim na spustu u aljmašu cijela ergela brodica(to jest samo auti i prikolice  :be happy:),očito se nešto dešava na Dunavu....