Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Jožef1

Može se ići pecat uz dnevnu dozvolu. Koliko sam jučer čuo, mala voda, idu manje babuške, samo da malo zatopli kod kompe slijeve strane trebali bi krenuti somovi, samo pazi na debla položeni su po dužini kanala u sred dunavca. Bistro
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Carpbm

Tako sam i ja cuo..al nikako da mi netko sigurno kaze..da nejdem bezveze do tamo :))
cuo sam da babuske je dobro isla..i to dosta velika..

Greys

Možeš pecati do 15.4, a onda pauza do 15.6.

Kugla

Jožef prijatelju javi kad krenu somovi  :icon_thumright:

Carpbm

Hvala na informacijama...sutra vjerovatno tamo idem..pa javim kako je bilo :)

Greys

Kolega je bio prije 3dana, dobio 2 šarana, manji 2 kg, veći skoro 5kg, i puuuuno babuški

Carpbm

Odlicno..onda sutra ujutro palim tamo  :toothy12:

mossi

A gde ćeš se vratiti ?  :stripii:

Sutra je 8. treći..  :BangHead:

Jožef1

On to riješi poslije pola noći, pali auto i đihaaaa  :stripii:  :stripii:
Carpbm- hvatali šarane od kompe desno, ide se kroz šumu do velike krivine na pijesak. Pecali upravo na krivini te bacali prema drugoj strani (tamo je porušeno čitavo drvo), mala voda vidi se pola granja. Samo pazi, bacaj malo na lijevu stranu granja ili pecaj točno teko da gledaš direktno porušeno drvo i bacaj ravno jer ako odeš malo lijevo cca.5m- zapet ćeš garant. Mnogi su već tamo ostavili dobre šarane kako prošle tako i ove godine. Ti već sigurno znaš koje je mjesto najbolje  :thumbsup: javi kako je bilo Bistro.
Kuglo, samo da bude 3-5dana oko 15 stupnjeva pri ovom vodostaju- javim  :ok: Mislim kako ću/ćemo ove godine najviše na Tikveš i na jedan fenomenalan čisti kanal- gje su šargoši  :icon_thumright:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

river

ovo bih i ja posjetio ako me uputiš na ovo mjesto,tj kanal gdje su "šargoši" ...

gotovo svaki dan sam u Zl.Gredi...,i sviđa mi se teren  :thumbsup:

silure

sto se tikvesa tice...rijetko da se ode pecati a da se ne ulovi.... odrasto sam na toj vodi i ima krasne ribe  :thumbsup:

ps

Citat: river carper  u Ožujak 07, 2014, 18:51:21
ovo bih i ja posjetio ako me uputiš na ovo mjesto,tj kanal gdje su "šargoši" ...

gotovo svaki dan sam u Zl.Gredi...,i sviđa mi se teren  :thumbsup:
Jožef1 ne puštaj rodjaka u Baranju,taj je popecao sve šarane na potezu Erdut-Dalj.  :takoje:  :takoje: 

dravski pecaros

sutra ako bog da oko 2 stizem u osijek malo blinkat sa sajzikom i ako koga jos sretnemo pa na derbi osijek-hajduk....spojit ugodno sa korisnim  :hello2:

Kugla

Recite di će te blinkati pa se možda zaletimo malo

šajzika

jos nismo dogovorili detalje gdje cemo , moguce da cemo ici na dravu  :stripii: , tu gdje sam dobio na dva izlaska , dva bajkosa.
ljepo je tamo gdje kum i ti idete ali neznam , sve mogucnosti su otvorene  :icon_thumright:
Audentes fortuna iuvat