Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

mlb

a nisam ni sumnjaoo , jednom sidraš uvijek sidraš!!  :stripii: :stripii:
dogovor pao , sad bježim na svirku!! Sretno svima koji idu danas na vodu uz jedan stari ribolovni pozdrav " se..m vam se u torbu"  :icon_thumright:

maverick

Za tebe nema pecanja ove godine...samo posao... :stripii: jedino da walpija povedemo nekad kad ti ne mozes  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

No krasno  :mt1032: odoh se sad  :pije: od tuge  :stripii: :stripii: :stripii:

šajzika

Citat: maverick  u Lipanj 14, 2014, 15:16:12
A đesu ribe od vas dvojice...i jeli ima netko da je zainteresiran na jednodnevnu turu za dunav čamcima...sutra...od ranog jutra pa do kasno u noc
ja ujutro za split , jednom za vikend kad budem slobodan pa se prikljucim .

ode danas navecer na vodu mal se borit s onin divljim zvjerima sto cmokcu
Audentes fortuna iuvat

DIDAPATAK

..hebiga  :red_indian:.. i sutra i prekosutra radim  :BangHead: ali zato utorak i srijedu bacam sidro brez problema  :ok: ..
.i neprivezano  :stripii:
.. :baba:

raso

mazalo za krvopije, ladna voda, mazalo za grlo, pribor, sve spremno i idem da provjerim taj konstantan vodostaj i tri zvjezdice :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
PS. Vodim Didu, možda se upeca na mjesto pa kupi :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

zvona

Išo bi ja maverik da sam blizu..nemoram ni pecat sam da budem na dunavu..nisam bio nikad

DIDAPATAK

..ajde da organiziramo ekskurziju..ja ću na obali kuhati a vi udrite po ribicama..
.. :baba:

ps

Citat: zvona  u Lipanj 14, 2014, 18:56:40
Išo bi ja maverik da sam blizu..nemoram ni pecat sam da budem na dunavu..nisam bio nikad
Drava je lijepa, Sava je krasna, nemoraš biti pecaroš da zavoliš prekrasan Dunav. Kada jednom osjetiš tu moćnu rijeku, svatiš zašto je toliko puta opjevan u pjesmama, zašto su ljudi vezani uz njega cijeli život, zašto mu se svaki puta pokloniš s strahopoštovanjem.   

maverick

Pošto nitko nije nesto bas zainteresiran idemo sutra ja i Jura ali na Dravu....probacu da fatam one ribe sto šaranom zovu...u prijepodnevnom terminu...tokom dana prelazimo na somove a navecer na smuđeve...kontam da se nosi i neki alkohol pa nece biti nista od pecanja  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Izveo malo Didu večeras, riba fino radilo, nešto se i upisalo, a Dida malo testirao čvrstoću pakti na voblerima.
Nije me ubo ni jedan kmarac, ne znam jel od kemije ili viljamovke :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Viljamovka....zadnji put si cijeli dan imao obloge jer si bio u uvjerenju da ne grizu  :stripii:

raso

Sve spakovano, čekam Didu i odošmo naranit komarce :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Ako netko oće može naići da sluša dvojicu :character0032: kako laprdaju

Slaven

Ko ide od forumasa sad ovaj petak sub nedelju na dunav nek se javi za talmbas, planiram ic ovaj vikend pa se nadam da ce netko bit da ne budem sam :crybaby2: