Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

ps

Nisam ni vidio kako se zove, ima reflektore kao NLO :alien: :alien: :alien:

marinela

Kruzer se zove Amadeus,prekrasan je!
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

Kugla

Evo snimio ga kum neki dan po noći

View My Video
A evo i jedan predveće, skvasio kumu noge  :uf:
View My Video

silure

Onaj volga radi svoj posao...po magli blizu obqle u camcu...nisam vidio da je taj div bio u pitanju...doslovno me sopio na stjenovitu obalu...on je bio zadnji poticaj da vozim kuci camac na farbanje

Slaven

Jel to onaj siroki sto uzljulja boga u tebi, sreo sam ga ja zadnji put :veryangry:

silure

U svim gabarotima je ogroman i da sirok strasno ispred sebe onaj ogromni V gura brda i planine....uzhebe dunav da 20 min nemogu na obalu jer bi mi val iznio camac na obalu...mrzim ga... :angry1:

zvona

Vec kad se spominju valovi..kod nas ovi brodovi što vade šljunak nisu toliko veliki..ali mi nije jasno kako nakon njega nemogu bučkat preko pola sata..jel možda zato što je uža rijeka pa se valovi odbijaju pa duže traje?

silure

šajzika

Ode danas malo bacat na staro mjesto :)  prijet toga mal cu Darka tlacit da mi ispipa neka mjesta sonarom pa da si mogu zabiljezit dubine na ovom vodostaju pa orjentaciono znam gdje sta i kako ubuduce.
Audentes fortuna iuvat

Mariorhr

Citat: šajzika  u Srpanj 03, 2014, 10:17:57
Ode danas malo bacat na staro mjesto :)  prijet toga mal cu Darka tlacit da mi ispipa neka mjesta sonarom pa da si mogu zabiljezit dubine na ovom vodostaju pa orjentaciono znam gdje sta i kako ubuduce.

Potjerat će te kiša

mlb

nemoj nas plašit , nema danas kiše  :pottytrain2:

maverick

Nema kiše...samo malo da zagrmi...da som krene  :mt1032:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Citat: mariorhr  u Srpanj 03, 2014, 12:58:38

Potjerat će te kiša

:stripii: :stripii: neznas ti jos s kakvom budalom pricas  :rofl2:
Audentes fortuna iuvat

Jožef1

Pazi na štapove  :takoje: ponesi konop i veži za drvo  :stripii:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

raso

Šajzika, kreni ranije jer su se neki naoštrili na tvoje somove :stripii: :stripii: :stripii: