Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

raso

To se zove korparenje, jel imate korpe ili ti krtele :stripii: :stripii: :stripii:

umpahpah

mislim da si mjesto" DLAKE" prvo krstio sa imeom "BRKOVI" a onda si ga prekrstio,meni su brkovi bas  :icon_thumright:

miha

jel se može na Tikveš  i Zlatnu gredu (rika je počela)

Kugla

Miha a zašto se ne bi moglo?
A susjed ova mjesta koja ste krstili i dali im neka nova imena bio bi red da me upoznaš sa njima.
A pazite se tih bara koje ti spominju penzići, ima tamo puno nepoznanica, da ne stradate, nitko za ta područja ne može sa sigurnošču tvrditi da nema mina.

miha

počela je rika .....pa me zanima dali su zatvarali područje zbog rike .da nedođem tamo pa da poljubim vrata .....

raso

Ma kakav Tikveš, odi na Vuku ili bobotski kanal :ok: :ok: :ok:

river

koji potez? oko Ernestinova ili niže?

raso

Oko Ernestinova, u kanalu se lovi štuka, smuđ i somčad do 4-5 kg, a u Vuki i šaran divljak. Mislim da će danas biti gužva, ali i jaka kontrola prekomjernog ulova. Tamo je stalno bar jedan ribočuvar i pravi reda. :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

ps

Citat: Kugla  u Rujan 13, 2014, 21:16:51

A pazite se tih bara koje ti spominju penzići, ima tamo puno nepoznanica, da ne stradate, nitko za ta područja ne može sa sigurnošču tvrditi da nema mina.
Za bare ne znam, pogotovo tih imena,  :stripii: ali zauvijek zapamtite, Drava je bila kompletna do ušća Karašice minirana poteznim minama, koje su postavljane na 25m od obale, (25m je relativno, negdje se zarušila o bala, negdje je stavljena na 50m jer se nekom nije išlo kroz đunglu) , ali najvažnije je da sve nisu nađene. Zato dečki ako vidite zeleni kalem-žicu, kako neko reče, u problemu ste.     

rj

nisu u problemu ako vide žicu...u problemu su ako ju nevide  :takoje:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

ps

Citat: raso  u Rujan 14, 2014, 08:48:32
Oko Ernestinova, u kanalu se lovi štuka, smuđ i somčad do 4-5 kg, a u Vuki i šaran divljak. Mislim da će danas biti gužva, ali i jaka kontrola prekomjernog ulova. Tamo je stalno bar jedan ribočuvar i pravi reda. :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
Raso, imam 2 km do Bobotskog kanala i još nisam čuo da neko tamo   lovi soma, a od 4-5 kg  :uf: :uf: smuđ se dobije ispod mjere, tu i tamo koji preko. Od čuvara koji su stalno tamo i prave reda, bio sam 3-4 puta u zadnjih mjesec dana, nisam vidio ni č.     

joker

predveće se idu malo na dravu provozat varalice po pličaku i panjevima tj sad nije plićak već jedno 2-3 metra.dopi....a mi ova monotonija već mi pauk ispleo mrežu na vodilicama.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Grof

Jel ima još pametnih poput mene da idu za vikend na Dunav ?
Tu je brate odmah iza panja

jura

Ima i to dobar broj samo se borimo za slobodno  :ok:

Grof

Ja krečem u subotu ujutro i do navečr planiram biti , valjda neću biti sam na Dunavu.
Tu je brate odmah iza panja