Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

A imamo planove ali organiziramo i radnu akciju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Grof

Tu je brate odmah iza panja

baka

Citat: Grof  u Rujan 25, 2014, 14:11:25
Ja krečem u subotu ujutro i do navečr planiram biti , valjda neću biti sam na Dunavu.

Onda mi ne vrijedi ići iduća dva tjedna na Dunav jer će sve biti popecano.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Grof

Ma nije tako, jedino šta ja popecam su rakija i vino
Tu je brate odmah iza panja

šajzika

Nemogu rjecima izreci koliko sam zavidan pojedincima koji imaju vremena otici na pecanje.
Ako bude malo vise srece , sljedece subote sam na dunavu.
Svima koji idu bistro i nek se ljepo poslikaju s ulovom za forum da mi jos malo sline teku :hi:
Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

karasica opala ujtro idem malo probati..hranio sve ove dane velike vode valda je koji šarko osto  :hi:

DIDAPATAK

...mene pukla leđa.. :crybaby2: :BangHead:
..izgleda da dugo neću na pecanje  :uf:..osim ako ne nađem neku grijanu kabinu  :stripii:..ili neku protiv uroka da grije leđa  :rofl2: :rofl2: :rofl2:
.. :baba:

ps

Ma možeš slobodno , kakve komade vadiš,  izdržaće ti leđa.  :rofl2: :rofl2:

raso

Nedjelja je dan za pecanje, uz to natjecateljskog karaktera :occasion14:

DIDAPATAK

.. :stripii: :stripii: :stripii:..a svako po znanju i sreći..a ja em ne znam em me neide  :rofl2: :rofl2: :rofl2:
..mlad sam  :crutch: :character0032:  naučit ću  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: a kad me prestane u ljubavi  :love10: krenut će na pecanju  :tongue3:
..problem nije u malim komadima ribe..nego tko će ovu komadinu donijeti kući.. :icon_scratch:
..da ne bi bilo ..Lesi se nije vratio kući..
.. :baba:
.. :character0032: ja totale u banani..

maverick

Ja odgadjam odlazak na Dunav...idem kad ide i moj drug Šajzika  :notworthy: u nedjelju ne mozemo na pecanje...idemo u Belišće na krštenje..u subotu sam mislio ....ako otvore cestu da spustim čamac...ali sve je to još na lila...mada ako se povuče voda mozda organiziramo malo da popravimo onaj put k ušću....ali to ćemo vidjeti sutra ...kad odem dole i vidim sta se dogadja
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Citat: maverick  u Rujan 25, 2014, 19:45:31
Ja odgadjam odlazak na Dunav...idem kad ide i moj drug Šajzika  :notworthy: u nedjelju ne mozemo na pecanje...idemo u Belišće na krštenje..u subotu sam mislio ....ako otvore cestu da spustim čamac...ali sve je to još na lila...mada ako se povuče voda mozda organiziramo malo da popravimo onaj put k ušću....ali to ćemo vidjeti sutra ...kad odem dole i vidim sta se dogadja
Ti zovi ako treba neka pomoc sa bacanjem camaca . Vracam se u subotu oko cca 14h pa sam slobodan.
Rjesi neku radnu akciju pa cemo bacat camce, popravljat puteve i gurat kucice :)
Audentes fortuna iuvat

maverick

A ne...tebe ne zovemo ni na kakvu šljaku...samo kad je pijanka onda si pozvan  :notworthy:

šajzika

Neka hvala , ipak bi volio pomoc .
Dobra ekipa i dobra zezancija  nikom nije odmogla a malo fizikalije nije nikad nikom naskodilo .
Audentes fortuna iuvat

maverick

A ne znam...za zajebanciju smo uvijek...ili pecamo ili smo u Pinokiu...evo taman radim i klupu za kod flosa....stol...kod simbe radimo i mjesto za kotlić...roštilj...tako da selimo se polako...počinje ozbiljno vrijeme za ribolov...