Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

zvona

E da je smuđ taki..štuke su takve hehe

DIDAPATAK

maverick

I tebe čudne stvari pale pod stare dane....a liči mi na deda Rašu  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ibro dirka

mlb

Eto odspavano dva-tri sata , nešto ubaciti u kljun i krećemo bespućima drave!!  :hello2: :hello2:

Grof

Obzirom da sam se prošli vikend naživcirao oko smuđa odlučio sam nakon dugo vremena u subotu na lijepom plavom probati upecati šarana. Uglavnom ljudi vidimo se tamo  :bye:
Tu je brate odmah iza panja

maverick

A ima ih još naoštrenih na šarana za vikend  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

sljedeci , vikend , znaci za 8 dana, u suboru ujutro idem na  vodu cjeli vikend, uzimam slobodan vikend, zenu i djecu saljem kod punice  :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
tolko me to raduje da nemogu opisat  :ok: :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

šajzika

Citat: maverick  u Listopad 17, 2014, 20:42:14
Pratim te  :ok:
pratim ja tebe,
mozemo na dunav, da vidim  mjesta, lokacije, muvat i slicno,
+ uzet cemo malo vise durbahera pa cemo i somove fatat
sjest na senk  :thumbsup: bit ce vremena za sve  :clap2:
Audentes fortuna iuvat

maverick

ps

Citat: šajzika  u Listopad 17, 2014, 20:40:14
sljedeci , vikend , znaci za 8 dana, u suboru ujutro idem na  vodu cjeli vikend, uzimam slobodan vikend, zenu i djecu saljem kod punice  :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
tolko me to raduje da nemogu opisat  :ok: :stripii:
Solunarni kalendar kaže, ništa od ribe, prognoze - vjetar, pijavice, grmljavine. Bolje idi i ti kod drage punice.  :rofl2:

šajzika

:stripii: :stripii: :stripii:
sam ti zezaj ,
nadam se da cu te demantirat sa dobrim fotkama ulova  :thumbsup: :icon_biggrin:
Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

dogovoren odlazak na blinkerijadu na zmajevacki dunavac u nedijelju...koliko sam upucem ide sa foruma nas 4-5  :hi:

DIDAPATAK

.. :mt1032: Dravski, daj malo detalja...kad,tko,kako..
.. :baba: