Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Stepa

Citat: šajzika  u Veljača 14, 2015, 22:09:09
bistro  :hi:

Tesko da ce biti bistro kad vodim malera nad malerima :stripii: :flasica: :stripii:
:thumbsup: :icon_thumright: HVALA :walrus:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Možda se onda vidimo ujutro na spustu pa da trgnemo po jednu za sreću!!  :icon_thumright:

Stepa

Stepa

Citat: mlb  u Veljača 15, 2015, 00:49:46
Možda se onda vidimo ujutro na spustu pa da trgnemo po jednu za sreću!!  :icon_thumright:

Radujem se ponovnom susretu uz  :flasica: kao i svakm članu foruma

šajzika

ode malo "ozbiljno" probat  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :crutch: :crutch: :crutch: :crutch: :crutch: :crutch: :crutch: :crutch: :crutch:
Audentes fortuna iuvat

Stepa

Pozdravio te Pero Štaka i za¿elio Sretno :crutch: :stripii:

šajzika

mislio sam ici sutra otpecat koji sat ali vidim da ce piriti bura  :BangHead:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Mozes s padobranom otici do vode  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ps

Kao da se to malo smiriva vjetar  :stripii: popodne će biti "idealno" za izlazak na vodu, idemo polako pakovati rekvizite za čekanje šarana.  :icon_thumright:

ČADA

odoh i ja sutra na one veće  :stripii:, a mogu biti i manji  :pirate:
malo u Vladislavce isprobati neke nove rekvizite nadam se i nekim slikama :jede:

maverick

A mi cemo luk narezati..paprika je spremna  :ok:

maverick

Ranom zorom start na vodu... :icon_salut:

Kugla