Bojkot kupnje ribolovnica

Autor maverick, Prosinac 16, 2015, 15:21:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Dimnjasevic pise po fejsu kako je dva puta bio uskok i on nije ni zasta kriv  :toothy12: ...Sto se tice ribolovnica...Stecajni je ponudio drustvima po tih 50 kuna pa su ga odbili...pa u drugom naletu im je ponudio 100 kuna...pa su tu vec gotovo svi pristali da ih kupe i prodaju dalje...I tim drustvima se hebe za stanje u drzavi , za stanje na ribolovnom planu , vec jednostavno pokusavaju i tim minimalnim iznosom sto ce dobiti od prodaje ribolovnica sacuvati neko svoje mjesto u tom svijetu da imaju di jesti piti i ukrasti bar nesto od toga...Tako da i dalje NECU kupiti ribolovnicu, necu placati ono sto su pokrali...a sto se tiče sudstva...sve one lopove koje smo ulovili na sudu su dobili maximalno 100 kuna kazne pa valjda necu ni ja vise ako pecam štapom a nemam ribolovnicu iz zajednice Osijek
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Dozvolu Osječku vadim isti dan kada u medijima vidim da je netko odgovarao i samim tim osuđen za ovaj lopovluk,do tada pecam gdje i do sada pa nek pišu prijave a ako me koji put vidi Hulovo za taj posjet ću vaditi dnevnu.

baka

Izgleda da je stvarno panika i borba za svaku prodanu ribolovnicu. Dobijem danas ovaj email, samo ću reći da to do sada nije bilo.

Poštovanje,

............... i ove godine nudi mogućnost kupovine godišnje ribolovne dozvole putem sindikata. Cijena ribolovne dozvole iznosi 500,00 kn uz otplatu do 5 (pet) rata bez kamata.
Molimo podatke za sklapanje ugovora.
Srdačan pozdrav.

Predsjednik
.............
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

rj

Citat: kobac  u Siječanj 05, 2016, 10:56:22
shvaća to kobac bolje nego ti misliš, samo nije kobac taj koji bi trebao takve stvari rješavati..
niti ima mogućnosti, niti škole, niti je u poziciji da to rješava...
a ti isto tako nikako da shvatiš neke stvari, nije mup jedini koji rješava, postoje tu odvjetništvo,uskok,pnuskok,i na kraju pravosuđe koje je posebna priča...a naravno iznad svega "politika"

ali to još uvijek ne daje za pravo nekome da mu takve stvari budu opravdanje za nekakve druge nezakonite radnje...

...iza toga slijedi sasvim logično pitanje ...

KAKO MOŽEŠ PROVODIT ZAKON KOJI NIJE ZA SVE ISTI ??

mislim ono grižnja savjesti ...karakter ..i tako to... ja nikad ne bi mogao selektivno provodit zakon ..nema tih para..
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kobac

Citat: rj  u Siječanj 05, 2016, 19:37:26
Citat: kobac  u Siječanj 05, 2016, 10:56:22
shvaća to kobac bolje nego ti misliš, samo nije kobac taj koji bi trebao takve stvari rješavati..
niti ima mogućnosti, niti škole, niti je u poziciji da to rješava...
a ti isto tako nikako da shvatiš neke stvari, nije mup jedini koji rješava, postoje tu odvjetništvo,uskok,pnuskok,i na kraju pravosuđe koje je posebna priča...a naravno iznad svega "politika"

ali to još uvijek ne daje za pravo nekome da mu takve stvari budu opravdanje za nekakve druge nezakonite radnje...

...iza toga slijedi sasvim logično pitanje ...

KAKO MOŽEŠ PROVODIT ZAKON KOJI NIJE ZA SVE ISTI ??

mislim ono grižnja savjesti ...karakter ..i tako to... ja nikad ne bi mogao selektivno provodit zakon ..nema tih para..

moram priznati da ne kužim šta je pjesnik s time htio reći, nešto opet na moj račun ili bi se to trebalo odnositi na neke koji ne rade kak bi trebalo ili možda po direktivi...

rj

ma ništa osobno ...komentar se odnosi općenito na sve pripadnike represivnog aparata koji selektivno provode zakon

kobac

čuj toga je bilo i uvijek će biti dok got je politika u svemu i dok se zapošljava po babi i stričevima a ne po struci i kvaliteti....
nažalost!!!!!!!!

drazen

Citat: ps  u Siječanj 05, 2016, 08:54:33
Love nema, minus - ajme, nitko nije kriv, idemo ispočetka. :crybaby2:Stari provjereni recepti su najbolji, jadna ova lijepa naša nakaradna država. Hoću li doživjeti da barem jedan lopov kada ga uhvate s "rukama u pekmezu do laktova" kaže, "pogriješio sam, ljudi smo grešimo, kriv sam" :no:   

ako ćemo ukratko onda je ovakav minus u ZŠRD Osijek
pisat ću zaokružene brojeve:

- cca. 50 000 kuna HŠRS-u za 2015 godinu (neplačeni 10% doprinosa)
- cca. 30 000 kuna Županijskom savezu (za 2015 godinu)
- cca 40 000 kuna državni proračun (2015)
- cca 25 000 (glavnica) i 20 000 (kamate) za tužbu povodom pogreške u izdanoj knjizi prije više godina
- cca 450 000 kredit banka (glavnica) + 60 000 kuna (kamate) 
i ono najgore (kredit je uzet za završavanje kanala u Laslovu putem sredstava EU (zato što je novac koji je sjeo na račun uzeo taj ribar pa se moralo namiriti iz kredita)
- cca 450 000 kuna (glavnica) i 650 000 kuna (kamata) nekom ribaru za sudski spor koji se vodi posljednjih 15-16 godina (znači bilo je ukupno 4 predsjednika zajedno sa Dimljaševićem koji su to vodili)

-----------------što bi ukupno bilo oko 1.750.000 kuna duga--------------------
nešto će biti umanjeno jer se ribar ovih godina u nekoliko navrata blokadom računa uspio naplatiti par stotina tisuća kuna pa dok se to sve izračuna na pravi način, bilo bi oko 1.200,000 - 1.300,000 kuna po mom izračunu.....

i da, za sada nije utvrđeno da je itko od odgovornih uzeo ijednu kunu na nedozvoljen način ili na nepripadajući način.
Prema tome u ZŠRD Osijek, a u to sam uvjeren i dobro upoznat, nitko nije mogao stjecati nezakonito novac za svoje potrebe, već cijelo ovo sr*** došlo je iz razloga toga događaja sa ribarom i ovim nastalim dugom putem presude u korist istoga.
Ukratko: u dva reda, slučaj je takav da je ribočuvar neke godine (prije 15-16 otprilike) podigao određen broj vrški koje je kako je sud naveo namjerno iskidao iako su bile ribareve, a sve je to po presudi učinio dok su ga gledali svjedoci......
- ZŠRD Osijek svih ovih posljednjih 15-16 godina na čelu sa svim predsjednicima i upravnim odborima kriva je što se to nije riješilo u startu dok je iznos bio manji........ vjerujem da su imali dobre namjere ali su svoje šanse u sudskom postupku precjenilil....to je moje osobno mišljenje u svezi toga.

rj

što se ne naplatite imovinom ribočuvara ...(barem dio)....bio je upozoren da nije u pravu ...dalje kako su vrške završile u policiji ?

mali ispravak ....pobrkao sam slučaj...vrške nisu završile u policiji već u zajednici i uništene su ....
ima tu par zanimljivih pitanja ....
Dimnjaševič je bio šef kad se desio slučaj
1. šta ribočuvarska služba ima sa ribarom ? (procedura je zvat inspektora za ribarstvo koji utvrđuje nepravilnost)
2. ko je ovlastio ribočuvare da oduzmu alate (Dimnjašević je morao znat da se ribočuvar zaebo)
3. zašto nisu vračene vrške kad je čovjek tražio "dogovor"
4. zašto je odbijena nagodba koju je čovjek nudio...cc 30000kn ...

Kugla

Smiješno, a ovo sa nekom greškom u knjizi pa zna se tko je što pisao pa neka i plati, a ovo da je ribar uzeo novce koji su strogo bili namjenjeni iz EU fondova mi je čudno, to ne ide tako sigurno, pa onda kao kredit zbog toga, ne štima tu izgleda još što šta

šajzika

Lova je sjela na njihov racun a racun je bio pod ovrhom od strane ribara i ribar se naplatio i to je to
tuzno je sto se prica da su imali crni fond pa su onda iz tog fonda pplatili za laslovo poribljavanje i svasta nesto

zna i drazen da nisu cista posla ali on prvi nesmije priznat nijednu takvu stvar jer kao sluzbena osoba ima duznost to prijaviti  :mt1032:
ima on informacije i jos puno ljudi , ali isto kao sto su se drustva dogovorila da zadze fotelje i sve ostalo tako ce i ovo biti
Jako Jako tuzno  :BangHead:

Inace , kad uhvatim vremena idem kupit pp kopacki rit, Osijek me dugo nece vidjeti  :hi:
Drava mi je za kupanje i rostiljanje
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Šajzika znam kako ide transakcija, nego nisam siguran da se može ovršiti ta lova iz EU fonda koja su namjenska sredstva,  možda i nisam u pravu, ali ima tu i drugih smiješnih stvari
Svaku lipu iz EU fonda za projekat koji dobiješ moraš potrošiti onako kako piše i kontrole su rigorozne, tako da tu mi nešto ne štima

šajzika

vidis da su 2 puta bili i pojeo vuk magare ,
gotovo je , sve je po zakonu , niko nije kriv, nemaju krim odgovornost jer su nesposobni i gotovo.
nasa drustva su birala to vodstvo i sami smo krivi sto su oni bili na vlasti

sve je palo u vodu i tocno se vidi da smo balkanska  drzava. Samo me zanima tko ce doci na vlast nakon stecajnog  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
pozdravljam vas u ovoj temi , bojkotirat cu i temu i ribolovnu  :hi:

Audentes fortuna iuvat

rj

nisi u pravu ovrha sve uzima ....

najzanimljivije je što Dimnjašević nije pristao na 30000kn nagodbe i sad su kao svi krivi ....

Kugla

Kao i što sam i napisao, da možda nisam u pravu, valjda i nisam, i dobro kaže Šajzika bojkotirat kupnju te njihove dozvole a i tipkanje u temi jer previše i svojih briga imam da bi se opterečivao sa stvarima kao što je ova zamršena situacija sa zajednicom