Bojkot kupnje ribolovnica

Autor maverick, Prosinac 16, 2015, 15:21:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Koji Pandurski lobi??
Po meni je opca glupost biti clan bilo kojeg drustva a pecat na otvorenoj vodi.
Bilo bi logicnije da platim tih400 drzavi i pecam na dravi i dunavu.

Iovako ionako nemas nista od tih drustava na otvorenom.
Zatvorene vode koje se poribljavaju sa novcem tih drustava , ribolovna natjecanja i ostale stvari nek plati ko zeli. :hi:
Profesionalizacija ribocuvarske sluzbe .
Ima tu dosta toga sto bi po mom misljenju trebalo promjeniti
Audentes fortuna iuvat

jancika

gdje god ima love ima gladnih i zednih :jede:.
:rofl2: :rofl2: :stripii:

jancika

dok svi uzmu svoj deo meni ostane vrtno jezerce za pecanje :stripii: :stripii: :stripii:

Smithwick maniac

U tih drzavnih 400 kn bi trebala biti obuhvacena Drava, Dunav ali i Dunav iznad Usca.
To bi bio posao!
Pa kljakavi neka sa svojim drustvom peca na onoj rupcagi.
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

raso

Citat: šajzika  u Siječanj 03, 2016, 19:06:47
citam na fejcu da ce od sutra ribolovnice biti na prodaju u drustvima
ako je istina onda sve ono rasino pada u vodu  :rofl2:
evo sa orškove stranice

Čitaj sa razumijevanjem. Ništa Rašino ne pada u vodu jer.:
- Nije formirana nova vlada
- Dok se ne promjeni, važi postojeći zakon.
- Izglasavanjem novog, isti važi nakon objave u NN.
- Nigdje nisam napisao da vrijedi odmah, već da su to izmjene i dopune zakona koji ide u saborsku proceduru na izglasavanje.

TopMix

Ma, lako je vama... Kod nas dozvola ni na vidiku, pa nema ni sta da se bojkotuje  :stripii:

mlb

Ja danas kupio u P.P. i sad mogu prosvjedovati!!  :stripii: :stripii:

drazen

pozdrav svima i sve najbolje u 2016 g
da odmah razjasnimo: ne predstavljam ZŠRD Osijek niti imam funkciju u njoj. Također nemam nikakve funkcije niti u jednom od klubova, samo sam jedan obični ribolovac.
"Nova zajednica" nakon sastanka vjerovnika i stečajnog (01.03.2016.) ako vjerovnici prihvate plan stečaja i otplate, ide na gašenje jer neće imati više nikakve svrhe postojanja iz razloga što je kraj stečaja i nastavak rada ZŠRD Osijek tada 100% izgledan.

-netko je rekao da sam upućen u većinu ovih zbivanja što je istina pa evo nekoliko inf. koje već znate ili ste pretpostavljali

"Zajednica športsko ribolovnih društava Osijek u stečaju" - (puni naziv za 2016) danas je podijelila ribolovnice (čitaj stečajni) jer je
postignut dogovor oko ribolovnica i raspodjele prihoda
- koliko znam nema reciprociteta niti se stečajni misli s time zamarati.
- reciprocitet sa Valpovom je uvijek bio usmeni i nikad nije bilo problema, a sada vjerujem da ni to neće biti problem ako se pojedini ljudi oko toga slože i dogovore
- ribolovnica ZŠRD Osijek važi na vodama koje je netko naveo ovdje
- i ja bih volio da postoji reciprocitet ZŠRD Osijek-ZŠRD Baranja - Valpovo - Kopački rit, da se ljudima omogući veći teren za ribolov, ali koliko to sada vidim ZŠRD Osijek u stečaju - nema nikoga za pregovarati i dogovarati
- iskreno, meni se sviđa način na koji stečajni raspoređuje prihode (naravno samo kada nebi plačao dugove već da prihode usmjeri na potrebne stvari koje su godinama izostale - poribljavanje, ribočuvarska služba, revitalizacija)

činjenice:
- tko će kupiti ribolovnicu - stvar osobnog izbora
- da će 2016 godina biti "loša" po ribolovce i klubove - gorka istina (manje područje ribolova)
- nema revitalizacije voda.... znači nema projekata..
- da dio klubova neće moći ili će jako teško preživjeti sa manjim prihodima
- da će se stečaj provesti do kraja i isplatiti dugove kroz 2016 i 2017 godinu (samo ne i 2018 nadam se)
- da imamo novog ovlaštenika "Kopački rit" (dio dunava)
- Dimnjašević nije predsjednik ZŠRD Osijek, nego likvidator dok traje stečaj
- zajednica više nema nikakvog prestavnika, upravni odbor niti skupštinu.... samo stečajnog upravitelja
- ribočuvari će raditi svoj posao, za njih su osigurana sredstva -
- klubovi sada imaju cijelu 2016 i barem pola 2017 godine da pronađu i smisle kako voditi zajednicu (plan gospodarenja i dr.) i koji ljudi će upravljati zajednicom kada završi stečaj.

rj

Dimnjašević likvidator  :eek: pa on je več "likvidirao" zajednicu ....samo oštećen IQ može plačat tuđe dugove....

nego Dražene pošto si "upućen" šta je sa falsificiranim dozvolama ...ko ih je radio ...ko ih je prodavao ...koliko je takvih dozvola prodano...gdje je završila ta lova ?
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

rsimon4

Citat: rj  u Siječanj 05, 2016, 08:24:46
Dimnjašević likvidator  :eek: pa on je več "likvidirao" zajednicu ....samo oštećen IQ može plačat tuđe dugove....

:notworthy:

Najbolje da dajemo lovu Dimnjaševiću na ruke, a pecamo na majke mi!
Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

ps

Love nema, minus - ajme, nitko nije kriv, idemo ispočetka. :crybaby2:Stari provjereni recepti su najbolji, jadna ova lijepa naša nakaradna država. Hoću li doživjeti da barem jedan lopov kada ga uhvate s "rukama u pekmezu do laktova" kaže, "pogriješio sam, ljudi smo grešimo, kriv sam" :no:     

pajdo77

Tog i takve koji maznu silnu lovu mogu sresti samo u pučkoj kuhinji,on tamo zato što je uzeo milione pa kobajage guli krupir a ja zato što su takvi dotjerali do toga da pola države gladuje. Meni jedino ne ide uglavu kako ukradu silan novac i onda dobije uvjetnu,pa prodaj mu svu imovinu i namiri se a njega par godina na robiju a ne da prevari državu za milione,odradi par dana rada za opće dobro i vrati se na svoje imanje vrijedno milijune koje je stekao mutnim radnjama. Vjerujem da će i sa ovim ribolovnicama biti ona narodna "pojeo vuk magare" i nikom ništa,smislit će neke zastare ili tko zna šta. Drugo ništa nije ni za očekivati na žalost.

rj

e to meni smeta a Kobac ne želi ili nemože shvatit pa se čudi što pljujem po institucijama ...meni MUP ovrhom skine 2000kn a neki za milione gule krompir
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kobac

shvaća to kobac bolje nego ti misliš, samo nije kobac taj koji bi trebao takve stvari rješavati..
niti ima mogućnosti, niti škole, niti je u poziciji da to rješava...
a ti isto tako nikako da shvatiš neke stvari, nije mup jedini koji rješava, postoje tu odvjetništvo,uskok,pnuskok,i na kraju pravosuđe koje je posebna priča...a naravno iznad svega "politika"

ali to još uvijek ne daje za pravo nekome da mu takve stvari budu opravdanje za nekakve druge nezakonite radnje...

Slaven

Ekipa! Hitno sutra na vodu a ove probleme ostavimo Bozi i Karamarku nek rijesavaju :toothy9: