Bojkot kupnje ribolovnica

Autor maverick, Prosinac 16, 2015, 15:21:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

marinela

Citat: Kugla  u Siječanj 06, 2016, 20:59:12
Šajzika znam kako ide transakcija, nego nisam siguran da se može ovršiti ta lova iz EU fonda koja su namjenska sredstva,  možda i nisam u pravu, ali ima tu i drugih smiješnih stvari
Svaku lipu iz EU fonda za projekat koji dobiješ moraš potrošiti onako kako piše i kontrole su rigorozne, tako da tu mi nešto ne štima

Ja sam uzela poticaj iz EU fondova i jedan od preduvjeta je bio da nemaš blokiran račun niti ikakve ovrhe jer baš kao što je napisano novac sjedne na račun i ovrha se naplati no svakako moraš pravdati ulaganje i ako ostaneš bez tog novca moraš ga namiriti iz nekog drugog izvora.Možda njihovo financiranje nije imalo takav preduvjet i dogodilo se što se dogodilo.
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

rj

Citat: Kugla  u Siječanj 06, 2016, 21:07:43
Kao i što sam i napisao, da možda nisam u pravu, valjda i nisam, i dobro kaže Šajzika bojkotirat kupnju te njihove dozvole a i tipkanje u temi jer previše i svojih briga imam da bi se opterečivao sa stvarima kao što je ova zamršena situacija sa zajednicom

pa koji qurac onda tipkaš na temi  :icon_scratch:  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Kugla

Pa rekoh da neću više, bemte luda  :hi:

šajzika

Evo , sam sebi cu  se pokenjat u usta na ovoj temi  :stripii: :uf: , samo da jos napisem ,
drazen ima sve informacije i to sto napise je sve tocno , tako da je sigurno da je ribar uzeo pare sto su sjele iz eu fondova
on je velika faca i zna sve samo suti i nesmije bas previse javno
samo da pridodam ono sa zapisnika

pod broj 5.
nas veliki igrac sa svim info  :hi:
Audentes fortuna iuvat

Smithwick maniac

Citat: šajzika  u Siječanj 06, 2016, 20:56:14
Lova je sjela na njihov racun a racun je bio pod ovrhom od strane ribara i ribar se naplatio i to je to
tuzno je sto se prica da su imali crni fond pa su onda iz tog fonda pplatili za laslovo poribljavanje i svasta nesto

zna i drazen da nisu cista posla ali on prvi nesmije priznat nijednu takvu stvar jer kao sluzbena osoba ima duznost to prijaviti  :mt1032:
ima on informacije i jos puno ljudi , ali isto kao sto su se drustva dogovorila da zadze fotelje i sve ostalo tako ce i ovo biti
Jako Jako tuzno  :BangHead:

Inace , kad uhvatim vremena idem kupit pp kopacki rit, Osijek me dugo nece vidjeti  :hi:
Drava mi je za kupanje i rostiljanje

To je prava odluka!
Ja cu jednako tako....
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

alex7777

da cujemo ko ima dionice od PP Kopacki Rit ovamo bojkot Osijeckih  a kupovina PP Kopacki rit i jos mjeseca dana gratis pecanje do 01.03 umjesto do 01.02 ha?  :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2:
samo da kazem da su i nama u Aljmasu digli ribolovnice na 500kn iz istog razloga gore vec navedenog i mogu jedino reci da puno ljudi i iz sela nece vadit dozvolu  danas pricali na spustu nas par tako da i ja odo po ritsku  :takoje:

prcko

Citat: Smithwick maniac  u Siječanj 06, 2016, 22:08:27
Citat: šajzika  u Siječanj 06, 2016, 20:56:14
Lova je sjela na njihov racun a racun je bio pod ovrhom od strane ribara i ribar se naplatio i to je to
tuzno je sto se prica da su imali crni fond pa su onda iz tog fonda pplatili za laslovo poribljavanje i svasta nesto

zna i drazen da nisu cista posla ali on prvi nesmije priznat nijednu takvu stvar jer kao sluzbena osoba ima duznost to prijaviti  :mt1032:
ima on informacije i jos puno ljudi , ali isto kao sto su se drustva dogovorila da zadze fotelje i sve ostalo tako ce i ovo biti
Jako Jako tuzno  :BangHead:

Inace , kad uhvatim vremena idem kupit pp kopacki rit, Osijek me dugo nece vidjeti  :hi:
Drava mi je za kupanje i rostiljanje

To je prava odluka!
Ja cu jednako tako....

zadnji 10-tak godina vadim dozvolu nekad i dozvole,
odsad samo pp kopacki a drava sto kaze sajzi kupanje :pije: :pije: :flasica: :flasica:

prcko

drazen

Citat: šajzika  u Siječanj 06, 2016, 21:24:23
Evo , sam sebi cu  se pokenjat u usta na ovoj temi  :stripii: :uf: , samo da jos napisem ,
drazen ima sve informacije i to sto napise je sve tocno , tako da je sigurno da je ribar uzeo pare sto su sjele iz eu fondova
on je velika faca i zna sve samo suti i nesmije bas previse javno
samo da pridodam ono sa zapisnika

pod broj 5.
nas veliki igrac sa svim info  :hi:

nazvao sam sud i pitao dali javnost (građani) mogu biti nazočni toj sudskoi raspravi i nakon što je sudac rekao da mogu kao građanin biti nazočan to sam i učinio. Svatko je mogao tome nazočiti. I tada sam čuo puno toga što nisam znao. e sada koliko koga interesiraju točni podatci taj će se snaći da do njih dođe. Inaće i Tretinjak i ja smo bili prisutni kao građani bez prava glasa na toj raspravi.

drazen

Citat: rj  u Siječanj 06, 2016, 19:51:11
što se ne naplatite imovinom ribočuvara ...(barem dio)....bio je upozoren da nije u pravu ...dalje kako su vrške završile u policiji ?

mali ispravak ....pobrkao sam slučaj...vrške nisu završile u policiji već u zajednici i uništene su ....
ima tu par zanimljivih pitanja ....
Dimnjaševič je bio šef kad se desio slučaj
1. šta ribočuvarska služba ima sa ribarom ? (procedura je zvat inspektora za ribarstvo koji utvrđuje nepravilnost)
2. ko je ovlastio ribočuvare da oduzmu alate (Dimnjašević je morao znat da se ribočuvar zaebo)
3. zašto nisu vračene vrške kad je čovjek tražio "dogovor"
4. zašto je odbijena nagodba koju je čovjek nudio...cc 30000kn ...

1. nije bio dimnjašević tada predsjednik već netko drugi..,
2. nedovoljna educiranost ribočuvara je vjerojatno razlog tome
3 i 4 : taj odgovor može dati samo tadašnje rukovodstvo zajednice (prije 15-tak godina)

drazen

Citat: marinela  u Siječanj 06, 2016, 21:18:46
Citat: Kugla  u Siječanj 06, 2016, 20:59:12
Šajzika znam kako ide transakcija, nego nisam siguran da se može ovršiti ta lova iz EU fonda koja su namjenska sredstva,  možda i nisam u pravu, ali ima tu i drugih smiješnih stvari
Svaku lipu iz EU fonda za projekat koji dobiješ moraš potrošiti onako kako piše i kontrole su rigorozne, tako da tu mi nešto ne štima

Ja sam uzela poticaj iz EU fondova i jedan od preduvjeta je bio da nemaš blokiran račun niti ikakve ovrhe jer baš kao što je napisano novac sjedne na račun i ovrha se naplati no svakako moraš pravdati ulaganje i ako ostaneš bez tog novca moraš ga namiriti iz nekog drugog izvora.Možda njihovo financiranje nije imalo takav preduvjet i dogodilo se što se dogodilo.

kroz ove godine račun zajednice više je puta bio blokiran i odblokiran (kako su dolazile razne presude sudova za navedeni sudski spor) i u trenutku kada se dobivao novac EU-a račun nije bio blokiran, i kako se dio novaca utrošio u Laslovo, u jednom trenutku račun je pao u blokadu i ovaj je povukao iznos koji je bio u tom trenutku na računu, pa da bi se završio projekt morali su se novci vratiti (podići kredit) da se ispuni cijeli projekt.

maverick

Tu pricu bi trebalo zavrsiti...nazalost ako je istina da nitko nece biti krivicno gonjen to je veliki propust svih institucija.
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Citat: drazen  u Siječanj 07, 2016, 09:51:16
Citat: rj  u Siječanj 06, 2016, 19:51:11
što se ne naplatite imovinom ribočuvara ...(barem dio)....bio je upozoren da nije u pravu ...dalje kako su vrške završile u policiji ?

mali ispravak ....pobrkao sam slučaj...vrške nisu završile u policiji već u zajednici i uništene su ....
ima tu par zanimljivih pitanja ....
Dimnjaševič je bio šef kad se desio slučaj
1. šta ribočuvarska služba ima sa ribarom ? (procedura je zvat inspektora za ribarstvo koji utvrđuje nepravilnost)
2. ko je ovlastio ribočuvare da oduzmu alate (Dimnjašević je morao znat da se ribočuvar zaebo)
3. zašto nisu vračene vrške kad je čovjek tražio "dogovor"
4. zašto je odbijena nagodba koju je čovjek nudio...cc 30000kn ...

1. nije bio dimnjašević tada predsjednik već netko drugi..,
2. nedovoljna educiranost ribočuvara je vjerojatno razlog tome
3 i 4 : taj odgovor može dati samo tadašnje rukovodstvo zajednice (prije 15-tak godina)

Nisam siguran, ali mislim da je tada predsjednik zajednice bio DR. Miro Sikora

Darko

On je bio onda predsjednik , i zamisli sada apsurda , Dimnjašević i ekipa iz Hšrs-a mu krajem godine na završnom sastanku zajednice daju priznanje i plaketu za dugogodišnje sudjelovanje u radu zajednice . :red-card: :red-card:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Debeli šef

što te to čudi?
žena i ja svake godine sa zanimanjem gledamo ono dodjeljivanje zlatne kune ili sličnih nagrada za poduzetnike.

uvijek padne klada koji će od nagrađenih prvi u bajbok.  :toothy9: