Bojkot kupnje ribolovnica

Autor maverick, Prosinac 16, 2015, 15:21:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

drazen

Citat: maverick  u Siječanj 07, 2016, 10:08:52
Tu pricu bi trebalo zavrsiti...nazalost ako je istina da nitko nece biti krivicno gonjen to je veliki propust svih institucija.

a ako gledaš po onom zapisniku sa stečajne rasprave pod broj 2. nazočan je bio ŽDO GUO (Županijski državni odvjetnik - građanski upravni odjel) koji po mom mišljenju čekaju točan nalazi raznih službi kao i puno izvješće stečajnoga da bi mogli pogledati dali ima počinjenih kaznenih djela ili ne tako da to još nije gotovo. Po mom iskustvu to uvijek traje i dolazi naknadno .. ipak su to specifična kaznena djela većinom sa hrpom dokumentacije

rsimon4

Sve su to lopovi koji su svojim (ne)znanjem doveli do ovoga! Mene bi bilo sram.
Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

Darko

Citat: Debeli šef  u Siječanj 07, 2016, 13:43:49
što te to čudi?
žena i ja svake godine sa zanimanjem gledamo ono dodjeljivanje zlatne kune ili sličnih nagrada za poduzetnike.

uvijek padne klada koji će od nagrađenih prvi u bajbok.  :toothy9:

nečudi me   :uf: nego samo kažem kakav je to apsurd , čovjek koji je doveo do problema dobija priznanje  :red-card: , ali za hrvatsku je to sve normalno
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Da je meni netko ostavio ono sto je on dao kljakavom...i od mene bi dobio nagradu... :stripii: Poslovanje preko tudjeg racuna...veliki broj udruga je nosio novac na ruke...koji se kasnije trosio namjenski i nenamjenski...ima podosta svjedoka kako je kljakavi uzimao poprilicne iznose iz blagajne...ni debeli nije tamo dolazio zbog goriva...A da ne kazem kako je funkcionirala ribocuvarska sluzba, zasjede i toboznje cekanje lopova je bilo opravdanje za uzimanje novaca, vozanja s ladom nivom na NAŠ trošak....naravno u privatne svrhe...telefoniranje s hebenom tetkom u Njemacku itd itd na sluzbene mobitele...sta nagradu...ja bih ga i pokrio dekicom  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rsimon4

To samo kod nas ima da su ekipa Valter Josip Damir Drazen its napravili cca 1.200,000 - 1.300,000 kuna duga i pojeo vuk magarca. Za to se ide u Remetinec!
Prosto je nevjrovatno da je jednu zajednicu dotukao Budimir ribar, uzas!
Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

ps

Citat: drazen  u Siječanj 06, 2016, 19:45:52
Citat: ps  u Siječanj 05, 2016, 08:54:33
Love nema, minus - ajme, nitko nije kriv, idemo ispočetka. :crybaby2:Stari provjereni recepti su najbolji, jadna ova lijepa naša nakaradna država. Hoću li doživjeti da barem jedan lopov kada ga uhvate s "rukama u pekmezu do laktova" kaže, "pogriješio sam, ljudi smo grešimo, kriv sam" :no:   

i da, za sada nije utvrđeno da je itko od odgovornih uzeo ijednu kunu na nedozvoljen način ili na nepripadajući način.

Uvjerio si me, ekipa je izuzetna, godinama ih velika većina pecaroša proziva za kojekakve akcije, (da ne kažem pljuju po njima,) oni se samo obrišu i na idućim izborima ponovno podjele funkcije između sebe. :clap2:"Žrtvuju se" još jedan mandat, sve na svoju štetu i za dobrobit nas malih pecaroša. :clap2:Koliko im je loše ne bi ih istjerao iz fotelja ni suzavcem. :uf:

ĆIĆOK

Citat: rsimon4  u Siječanj 07, 2016, 18:43:32
To samo kod nas ima da su ekipa Valter Josip Damir Drazen its napravili cca 1.200,000 - 1.300,000 kuna duga i pojeo vuk magarca. Za to se ide u Remetinec!
Prosto je nevjrovatno da je jednu zajednicu dotukao Budimir ribar, uzas!

alex7777

NIJE MI NIKO ODGOVORIO NA PITANJE JEL TO SAMO U ALJMASU JE DOZVOLA ISTO 500KN ZBOG OSJECKE ZAJEDNICE KAKO LI VEC IL JE SVUGDJE??  :sha: :pirate:

Darko

koliko je meni poznato svugdje je 500 kn

alex7777

pa sta onda isti klinac digod da je vadis otplacujes taj takozvani stecaj osim pp kopacki rit il nisam dobro skonto  :icon_scratch:

Darko

nisi dobro skontao , baranja , valpovo , pp kopački rit , svuda je 500 kn ali nema veze sa osječkom zajednicom

šajzika

ali niti s jednom od tih nemozes pecat tamo gdje ti pecas  :ok:
Audentes fortuna iuvat

Debeli šef

alex7777

evo ga doslo vrijeme samo neznam po cijoj direktivi policija pocela vrsit represiju dva pajtasa bili na vodi dozvole nisu jos bile stigle i dosli do njih u kontrolu  oni nemaju imaju proslogodisnju i oterali ih sa vode ( a dozvole stigle juce nisu znali )   :eek: :sha: :icon_scratch: :icon_scratch:

pajdo77

Moja iskustva su ta da ako ih vidim  prvom mjesecu to je to za cijelu godinu. Normalno to zavisi od mjesta gdje ideš na vodu ali ovdje kod mene je do sada bilo tako.