Bojkot kupnje ribolovnica

Autor maverick, Prosinac 16, 2015, 15:21:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Citat: alex7777  u Siječanj 10, 2016, 17:24:51
evo ga doslo vrijeme samo neznam po cijoj direktivi policija pocela vrsit represiju dva pajtasa bili na vodi dozvole nisu jos bile stigle i dosli do njih u kontrolu  oni nemaju imaju proslogodisnju i oterali ih sa vode ( a dozvole stigle juce nisu znali ) pitam se di su bili cijele godine 2015  :eek: :sha: :icon_scratch: :icon_scratch:
Super sa strane policije . Oterali ih sa vode i nisu im pisali prijave.
Takorec dobili su upozorenje.
radili su svoj posao i svi bi to trebali podržavati. 
Audentes fortuna iuvat

vedro

Kako to da policija smije traziti ribolovnu dozvolu???  Nisam znao da murija ima i to pravo :uf:

šajzika

a da si citao postove od kobca znao bi da ima pravo  :hi:
pregledat ulov, jel odrezana peraja i sve ostalo kao ribocuvari  :icon_thumright:
Audentes fortuna iuvat

alex7777

smije smije od 2015 ako se nevaram prije nisu imali pravo sad imaju  :takoje:

rj

policajci - ribočuvari  :toothy12: a jesu ih degradirali ...očekujem da obave posao DVDa ono šmrk i voda  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

vedro

Sirotinju sa 3 stapa hvataju a pedere sa strujom i gospodarske nehvataju...
Necu da rezem peraje smudevima :stripii: :stripii:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

nisam siguran , al isti si ti lopov po njima bez ribolovnice  kao i onaj sa mrezom ,
nadalje svako ima osobni izbor kako ce se ponasati , na vodi , sa ulovom , sa policijom i ribocuvarima  :glasses9:

vama bi trebalo otvoriti temu
zasto i koliko mrzim policiju  :stripii: :stripii:

gledaj to sa druge strane, sto vise policijske i ribocuvarske kontrole to ce biti manje strujarosa i mrezarosa,
nismo navikli na njih  :tongue3: ali ako ce se to promjeniti osobno to pozdravljam

na 4 izlaza na dunav sa mlbom
2 puta kontrola na spustu od policajaca sa obale i 2 puta kontrola policije u camcu , nisam imao nikakvih problema , sve super i bili su momci normalni i uljudni kao i mi  . nevidim zasto bi netko trebao trebao mrziti policiju zbog njihovog posla i to neodobravat.

Audentes fortuna iuvat

kobac

Citat: rj  u Siječanj 10, 2016, 20:09:33
policajci - ribočuvari  :toothy12: a jesu ih degradirali ...očekujem da obave posao DVDa ono šmrk i voda  :rofl2:

Ne sekiraj se ti ima kod nas članova dvd-a :stripii:

rj

nemoj ebat  :eek: i vatrogasac si ?  :clap2:

kobac

rj

Citat: šajzika  u Siječanj 10, 2016, 20:21:01
nisam siguran , al isti si ti lopov po njima bez ribolovnice  kao i onaj sa mrezom ,
nadalje svako ima osobni izbor kako ce se ponasati , na vodi , sa ulovom , sa policijom i ribocuvarima  :glasses9:

vama bi trebalo otvoriti temu
zasto i koliko mrzim policiju  :stripii: :stripii:

gledaj to sa druge strane, sto vise policijske i ribocuvarske kontrole to ce biti manje strujarosa i mrezarosa,
nismo navikli na njih  :tongue3: ali ako ce se to promjeniti osobno to pozdravljam

na 4 izlaza na dunav sa mlbom
2 puta kontrola na spustu od policajaca sa obale i 2 puta kontrola policije u camcu , nisam imao nikakvih problema , sve super i bili su momci normalni i uljudni kao i mi  . nevidim zasto bi netko trebao trebao mrziti policiju zbog njihovog posla i to neodobravat.

niko ih ne mrzi to ja malo "tlačim" kobca  :stripii: ...vratit će on to meni  :takoje:

šajzika

ma nisam na tebe nesto ni mislio,
vidim da ste ti i kobac bff  :stripii: nemozete jedan bez drugog

vise me cude npr. ovakve izjave
Citat: vedro  u Siječanj 10, 2016, 20:10:46

Necu da rezem peraje smudevima :stripii: :stripii:

uopce nerazumijem cemu bunt i revolt ako je takav zakon   :hi:

svi se bune da nema policije i ribocuvara a kad dodju onda pljuju , vidi gamadi sto je dosla  :rofl2: :rofl2:

klasican balkanski mentalitet , nikad nije dobro  :rofl2:

onda idi , opljackaj banku , upucaj ljude i radi sta god hoces, jer ocigledno zakon netreba postivat

ps. vedru sam uzeo samo kao primjer, ima takvih jos , sto na forumu sto uzivo  :hi:
Audentes fortuna iuvat

rj

šajzi dali znaš od kad vredi taj zakon o rezanju peraje ?

šajzika

Iskreno nepratim datumski od kada i to sve, ali ako je trenutno na snazi onda hebga, suti i rezi
Audentes fortuna iuvat