Ribolovna dozvola i članstvo u udruzi nisu uvjet za kupnju iste

Autor maverick, Prosinac 17, 2015, 06:57:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Žorž

Evo,čitam danas,da su konačno podeljene ribolovne vode u Srbiji.Vojvodina Vode dobile na upravljanje Dunav od mosta u B.Palanci do mosta u Beški plus DTD kanali i bla bla,Nacionalni Park Fruška Gora,konačno ispušio,valjda će se sad stvari promenuti makar malo na bolje,mada :sha:

maverick

Dolazi nam uskoro i nova godina, gdje kupujete dozvolu...ima li netko od nasih klub...pa da kupimo i pomognemo nekom tko se razvija...odavno ne kupujem dozvolu u matično selo...jer ne volim domaće lopove...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Harley

Svake godine isto mjesto, Jez Jasenovac,  nekad bolje, nekad gore, u biti zadovoljan.

Sent from my E6853 using Tapatalk

Living your dreams, do not dream the life

Smithwick maniac

Iskreno, ne znam ni sam sto, gdje i kako kupit slijedece godine.
Ove sam kao i nekoliko proslih kupio i za Dravu i za Kopacki rit i nitko me nigdje kao ni proteklih nekoliko godina nije trazio ni pitao za dozvolu.
A pocetkom godine su se dizale tenzije, tresla brda, obecavalo se i nadalo...
Ljestvica se digla visoko i na kraju  :character0032:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

dac

Prvi put, nakon rata da nisam kupio dozvolu, a mislim i da neću više ikada....   :crybaby2:
Sve manje i manje sam na vodi, a i kad idem, to su vode gdje naša dozvola ne vrijedi....( Borovik, Lapovac, Vemeljski....)  Jednostavno je neisplativo.....  :no:
Bilo je nekog govora da će za 2017. biti mogućnost kupiti dozvolu i bez plačanja članarine lokalnoj udruzi ili društvu, ali po skupljoj cijeni ( 800 kn.) i da će takva dozvola vrijediti za šire područje nego ima ovlaštenik, ali od toga ništa....   :no:
Cijena je 800 kn. ako ne platiš članarinu, ali područje je ostalo isto...odnosno ono kojim gospodari ovlaštenik....  :crybaby2:    ....pa tko je tu blesav, cijena dupla, područje isto.....  :uf:

Evo i narudžbenice za 2017. god.

Nositelj ribolovnog prava (Upisati štampanim slovima)

____________________________________________________________________                               

Adresa  _________________________________    Tel: ________________________

OIB  _____________________                                   MB   _______________________ 

NARUDŽBENICA  (2017. godina)

(1) GODIŠNJE DOZVOLE za športski ribolov (za ČLANOVE ovlaštenika udruženog u HŠRS):

1. za hrvatske i strane državljane
            19 i više godina  života; (400,00 kuna)                                KOM      _____________

2. za hrvatske i strane državljanke od 15 i više
            godina života i za hrvatske i strane državljane
            od 15 do 18 godina života (200,00 kuna)                           KOM    ______________

3. za invalide  Domovinskog rata (400,00 kuna)                  KOM      _____________

(2) DNEVNE DOZVOLE

1. svih vrsta riba osim salmonidnih (60,00 kuna)                KOM      ________________

2. salmonidnih vrsta riba (150,00 kuna)                               KOM      ________________

3. zona Otočac (250,00 kuna)                                                 KOM      ________________

(3) GODIŠNJE DOZVOLE za športski ribolov (za NE ČLANOVE ovlaštenika udruženog u HŠRS):

1. za hrvatske i strane državljane
            19 i više godina  života; (800,00 kuna)                               KOM      ______________

2. za hrvatske i strane državljanke od 15 i više
            godina života i za hrvatske i strane državljane
            od 15 do 18 godina života (400,00 kuna)                          KOM    _______________

3.  za invalide  Domovinskog rata (800,00 kuna)                 KOM      _______________

M.P.                                          _________________________________________
                                                                             Za nositelja ribolovnog prava  (vlastoručni potpis) 

_________________________________________
                                                                                ime i prezime –štampanim slovima     

NAPOMENA – dozvole za športski ribolov u 2017. godini mogu se zadužiti nakon konačnog obračuna godišnjih dozvola za športski ribolov 2016. godine

Darko

Citat: maverick  u Prosinac 07, 2016, 16:13:53
Dolazi nam uskoro i nova godina, gdje kupujete dozvolu...ima li netko od nasih klub...pa da kupimo i pomognemo nekom tko se razvija...odavno ne kupujem dozvolu u matično selo...jer ne volim domaće lopove...

ti ćeš kupit kod mene u neptunu  :pirate:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

A negdje hocemo...pa gledamo gdje da odemo pa da pomognemo nekom malom drustvu koje se trudi  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jancika

Godinama kupovao na jugu2....jedne nedjelje popodne sjeo da pecam babuskice i pastate kad dolazi redar(ribocuvar nije jer neme ni polozen ispit a ni neko znanje)kaze gdje je prostirka :sha:od tada me bajer vidio nije a tri zadnje dozvole kupio u esekeru :hello2:

jancika

šajzika

Pricao s lopovima.
Jedan dan stavili mrezu, dobili 5, bjelica.
Drugi dan ,4 bjelice i skljoca. .
Drava je za kupanje a dunav za pecanje

Poslano sa mog NOA_MOVEse koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

maverick

Debeli šef

nekinho

Vjerojatno ću je kupiti i ove godine. zbog svog mira na vodi, a gdje ću je kupiti još ni sam nisam na čisto.
Ove sam godine kupio za Dravu i nitko me nigdje, kao ni proteklih nekoliko godina kad je nisam imao, nije trazio ni pitao za dozvolu, a ove godine sam bar redovno svaki vikend skoro bio na vodi. Toliko o kontroli i nadzoru, brizi za to tko i što radi, te za riblji fond. Neovisno o kojoj se vodi na području osječke zajednice radi. Bar sam ove godine probao pecati na mnogo mjesta, a ulov je bio kao i briga ribočuvara - nikakav.

pajdo77

Čujem da i Dimnjašević prodaje čamac,onda stvarno nema ribe. Tako mogu i uzeti dnevnu na Kopiki pa pecati u olimpijskom,rezultat bi u konačnici bio isti :stripii:

maverick

Stanje u savezu, ribocuvarsku sluzbu i ostale lopovluke ne bih ni komentirao jer previse znam...pa ne bi imalo smisla....sami smo organizirani na na nasem dijelu vode...i ove godine smo opet spremili gnijezda...smije se..ne smije...vise mi to nije ni bitno...svi oko mene rade nesto sto se nesmije...a iz naseg "NE SMIJE SE" bar ima neke koristi...Ali ddozvolu kupujem iako sam rekao sto puta da necu...ali idem tamo da se opustim pa sad i jednom ako netko dodje da se ne zivciram....ali eto imamo par prijedloga di da je kupimo... :ok: