Ribolovna dozvola i članstvo u udruzi nisu uvjet za kupnju iste

Autor maverick, Prosinac 17, 2015, 06:57:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

stojko

Hunter

Jej!

usput od ove godine uvodim neke novitete sto se tice dozvola.placace se iskljucivo opcom uplatnicom i crna lista nepocudnih stvorova ce biti javna.takodjer ce na domu biti apdejtan popis clanstva da svako vidi ko ima ko nema dozvolu.
uplatnice ce se moci dobiti kod mene ili onlajn tako da ko uplati dojde i samo pokupi dozvolu.sa parama vise ne zelim imat veze nikad!

stojko

Hunter jel mi možeš sad poslat tu uplatnicu ako imaš već sve sređeno?

Kugla

Eseker u Osijeku, već dugi niz godina tamo kupujem dozvolu i dečki su sasvim ok.

ps

Kao i uvijek, Laslovo, društvo je naraslo s 50 na 130-tak članova pod vodstvom novog predsjednika.Okosnicu čini 10-tak ljudi, koji obično "potegnu" ali to kod nas nikada nije problem.Sakupimo se i na akcijama i za stolom i na takmičenju, ekipa mi je odlična i sada do Nove godine imamo okupljanje. :thumbsup: 

Hunter

Citat: stojko  u Prosinac 08, 2016, 19:48:45
Hunter jel mi možeš sad poslat tu uplatnicu ako imaš već sve sređeno?

posaljem cim stignu dozvole.

KoDar

Najvjerojatnije ću kupiti baranjsku dozvolu u Amuru iz Darde iako nemam puno vremena za ribičiju zbog prirode mog zanimanja, pa gledam kako što prije doći na vodu i da ne moram daleko pješice vući pribor. Inače, s baranjskom dozvolom mogu pecati od Donjeg Miholjca do ušća Drave u Dunav i na lijevoj i desnoj obali Drave (osim obalnog terena gdje Park prirode Kopački rit graniči s Dravom - iz čamca može, s obale ne, to znate), tako da moj ribolov baranjska dozvola pokriva u cijelosti. Osječku sigurno neću kupovati zbog propisa koji se razlikuju od društva do društva iako sam legalista i poštujem propise tolika različitost u propisima ide mi na živce  :evil1:. :red-card: :BangHead:
Volio bih da se može kupiti, kad bi postojala, Županijska dozvola, pa da se može pecati makar na svim vodama Županije. No, to je nemoguće zbog osobnih interesa predsjednika udruga, tajnika,blagajnika i drugih, jer lijepo je biti predsjednik,tajnik i blagajnik. Vrte se tu pare...
Toliko za sada.

maverick

Ovo je dobro objšnjeno i dobar izbor za kupnju dozvole  :notworthy:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

KoDar

Tako mi je osobno rekao predsjednik baranjske Zajednice, jer kad ne bih smio pecati s desne obale Drave (nemam čamac), tada ni osječani ne bi smjeli pecati s lijeve obale Drave, pa ni s Kopike. :takoje:

Kugla

Sa Baranjskom dozvolom ne možeš pecati na desnoj obali Drave do Miholjca

kobac

Citat: KoDar  u Prosinac 18, 2016, 11:44:07
Najvjerojatnije ću kupiti baranjsku dozvolu u Amuru iz Darde iako nemam puno vremena za ribičiju zbog prirode mog zanimanja, pa gledam kako što prije doći na vodu i da ne moram daleko pješice vući pribor. Inače, s baranjskom dozvolom mogu pecati od Donjeg Miholjca do ušća Drave u Dunav i na lijevoj i desnoj obali Drave (osim obalnog terena gdje Park prirode Kopački rit graniči s Dravom - iz čamca može, s obale ne, to znate), tako da moj ribolov baranjska dozvola pokriva u cijelosti. Osječku sigurno neću kupovati zbog propisa koji se razlikuju od društva do društva iako sam legalista i poštujem propise tolika različitost u propisima ide mi na živce  :evil1:. :red-card: :BangHead:
Volio bih da se može kupiti, kad bi postojala, Županijska dozvola, pa da se može pecati makar na svim vodama Županije. No, to je nemoguće zbog osobnih interesa predsjednika udruga, tajnika,blagajnika i drugih, jer lijepo je biti predsjednik,tajnik i blagajnik. Vrte se tu pare...
Toliko za sada.

Neznam koji ti je to predsjednik rekao ( tamo je navodno A.M), ali koliko je meni poznato to nije istina...Baranjska dozvola ne vrijedi nigdje osim u Baranji (2015 da, ove ne)

KoDar

Citat: kobac  u Prosinac 18, 2016, 16:49:28
Toliko za sada.

Neznam koji ti je to predsjednik rekao ( tamo je navodno A.M), ali koliko je meni poznato to nije istina...Baranjska dozvola ne vrijedi nigdje osim u Baranji (2015 da, ove ne)
Ne želim polemizirati, niti davati neprovjerene podatke, ali to mi je rekao baš A.M., doduše za 2016.g., za 2017.godinu još ne znam, ali njemu vjerujem, jer ako on ne zna to što kažeš, tko onda zna? :dontknow: :sha:
Ovo što sam naveo lako se može provjeriti na njegov kontakt broj u "Amuru" iz Darde, jer je on tamo i predsjednik ŠRD-a ( predsjednik je i ZŠRD Baranje).
Kugla i Kobac, odakle vama podaci? Ako ste u pravu, hvala na informaciji da ne bude zabluda. Nije mi cilj nikoga dovesti u zabludu i prekršaj (pogotovo ne sebe), ali čovjek mi je, zaista, tako osobno rekao kad sam kupovao dozvolu za 2016.g.
Ako ste u pravu onda sam mogao nagrabusiti da sam pecao kod Donjeg Miholjca :violent1:.
Lijep pozdrav!

fire193

Citat: kobac  u Prosinac 18, 2016, 16:49:28
Toliko za sada.

Tako je! 2015. godine je župan dogovorio da dozvole vrijede. Za 2016. nije ništa dogovoreno.

KoDar

Izgleda da se nismo razumjeli, pa da pojasnim... Ne govorim o reciprocitetu, već samo o rijeci Dravi (kad je riječ o baranjskoj dozvoli!).
Opet kažem, s baranjskom dozvolom se može i smije pecati i na lijevoj i desnoj obali Drave (na određenim područjima).
U suprotnom, s baranjskom dozvolom se ne bi smjelo pecati na Dravi kod Tvrđe, a Osječani s osječkom dozvolom ne bi smjeli pecati kod Kopike.
Jasno?
Prema riječima dotičnog gospodina, Drava je zajednička ribolovna voda osječkih i baranjskih Zajednica (NIJE RECIPROCITET !).
Provjerite u svojim Društvima-Udrugama ili svojoj Zajednici.

rale2505

Upravu si tako su meni rekli, samo ne od Miholjca već od Belišća!