Ribolovna dozvola i članstvo u udruzi nisu uvjet za kupnju iste

Autor maverick, Prosinac 17, 2015, 06:57:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

:rofl2: baš si ti među potrebitima  :uf:  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

p.s. i ja tražim sponzora , lomim greysiku  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Ok..uputi me na pravu adresu  :stripii: greys..otvori se malo...sto si se stisnio..Ode dunav gore...moraces s nama na Dravu  :flasica:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kobac

Citat: Greys  u Siječanj 03, 2018, 19:21:32
Stare vrijede. Sutra ili petak dolaze nove.

po kojem zakonu vrijede stare...da nije netko pametan u rekao da pecate na stare dok ne dođu nove...

kobac

Članak 64.
(1) Dnevna dozvola važi 24 sata od sata kupnje dozvole datuma navedenog u dozvoli.
(2) Godišnja dozvola važi od 00.00 sati 1. siječnja do 24.00 sata 31. prosinca tekuće kalendarske godine navedene u dozvoli.

da nebude zabune, tipa rekao ovaj rekao onaj...
svake godine ista priča...imam staru, nisam još kupio itd. itd.
neznam dali stvarno to neznate ili samo provjeravate moju budnost.... :stripii: :stripii: :uf: :uf:

maverick

Novih dozvola jos nema...bas bih volio da im malo zabranis da idu gore...bar do vikenda dok ja ne budem mogao ici  :stripii:

kobac

neznam zašto nema dozvola (ista priča i kod njih), ali koliko sam čuo od jednog kolege (neprovjereno) u osijeku su dozvole stigle, (tako je bar rekao ) pa invalidi sa osječkom dozvolom mogu ići..ostali ništa..

maverick

Sreca pa je rj-u crkao komp...da on sad procita ovo sto si napisao...hebem ga ako te ne bi usvojio  :stripii:

kobac

No

Citat: kobac  u Siječanj 03, 2018, 21:37:17

Članak 64.
(1) Dnevna dozvola važi 24 sata od sata kupnje dozvole datuma navedenog u dozvoli.
(2) Godišnja dozvola važi od 00.00 sati 1. siječnja do 24.00 sata 31. prosinca tekuće kalendarske godine navedene u dozvoli.

neznam dali stvarno to neznate ili samo provjeravate moju budnost.... :stripii: :stripii: :uf: :uf:

Znači li to da čovjek kojem napraviš prijavu zbog ribolova bez dozvole 1. 3. ode do ribolovnog društva 2. 3.kupi godišnju dozvolu i na sudu kaže- ne znam zašto je prijava napisana,pa ja imam važeću dozvolu  od 00.00 sati 1. siječnja do 31. prosinca u 24 sata.  :uf:  :uf:   :stripii: :stripii:

kobac

E kad bi to tako iako nebi prošla ni jedna prijava...
Neznam sad napamet dali piše na dozvoli kada je izdana, ali na prijavi definitivno piše vrijeme i mjesto kada počinitelj nije imao dozvolu..
A valjda i rijec službene osobe nestao znači..(valjda s veliko v)... :uf: :uf:

nekinho

kobac

Kupovina u petom mjesecu neznači da si je imao u prvom, to je kao datum proizvodnje i rok trajanja, a ako si je kupio kasnije znači vrijedi od tog trenutka do 31.12 u 24,00..jasno je tu sve, ne vrijedi retroaktivno..daj no..budi ozbiljan.. :uf: :stripii: :stripii:

No

Citat: kobac  u Siječanj 03, 2018, 21:37:17

Članak 64.

Ja sam ozbiljan druže. Ovo gore si ti napisao.  :stripii:

Naravno da se šalim s glupim zakonom.

Normalno je da se ima dozvola,ali nije normalno da moraš imati dozvolu koju ne možeš kupiti,jer ne postoji.
Zato ti druže našim prijateljima,braći po štapu u prvom mjesecu nemoj tražiti dozvolu. Nitko ti to neće zamjeriti,ali će neki po dobrom zapamtiti.  :ok: