Mercury

Autor toktiz, Studeni 17, 2012, 11:24:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

TonyC

Čestitam drugu Zvonku na prinovi.
Baš je motor vrh.

toktiz

Hvala na čestitkama!

kawasaki

Brzi od Bolena.

alex7777

Ful dobro snizenje   :hi:  al uz duzno postovanje nije mj tip motora  :no:

DJ17

Iskreno Mercury 40/60 mi je drugi izbor, broj jedan mi je Yamaha 40/60 da li neko zna koliko kosta rucka za te navedene motore, da li se to moze pri kupnji dogovorit da motor dodje s ruckom umesto komandi?

pajdo77

Negdje sam čitao da ti merkurijevi motori (od 40 ili 60 ks) od iduće godine dolaze sa ručkom na kojoj će biti trim i još koješta. Nisam nešto za nautiku pa nisam popratio tekst ali moralo bi biti o tome nešto napisano po tim nautičkim časopisima. Koga zanima neka malo pronjuška. Bolje pričekati koji mjesec pa imati mogućnost većeg izbora.

maverick

Da...kupujes s ruckom i takav ti dodje...Onu rucku kao sto je imao Jura nadoplacujes...koloko se sjecam to je bio poprilican iznos
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravskispiner

Dakle mercury sa običnom ručkom nije neka cifra za nadoplatu...
...takav motor pokazuje svoju snagu i brzinu po meni tek sa Big tiller handle (ručka sa trimom)...razlika je u max i ekonomiku..još ako imate i odgovarajući JP... iznenađenjima nikad kraja.... :stripii:

Teci Dravo, Savo teci, niti Dunav silu gubi...

pajdo77

Ima taj merkuri što sam spominjao da treba doći taj trim na ručici,grijanu ručicu i još svašta nešta samo nisam obraćao pažnju šta su sve nabrojali

mlb

Nema nadoplate , dobiješ ručku umjesto komandi ! Nema ni posebne narudžbe jedino što ručka stigne posebno pa se mora naknadno ugrađivati što nije baš jednostavno jer su rupe zalivene bojom a nalaze se malo na nedostupnijim mjestima!!Doduše može se dobiti motor sa ugrađenom ručkom ali se taj malo duže čeka , caa 10 tjedana (tako je bilo kad sam ja uzimao) :icon_thumright:

jurajurajura01

Citat: Djoka  u Listopad 26, 2020, 18:23:46
Iskreno Mercury 40/60 mi je drugi izbor, broj jedan mi je Yamaha 40/60 da li neko zna koliko kosta rucka za te navedene motore, da li se to moze pri kupnji dogovorit da motor dodje s ruckom umesto komandi?

U yamahi je mala ralika u nadoplati sa ruckom, a ako oces rucku taku imat na mercuryu da imas trim, paljenje i jos nesto to ces kod mercurya platit 7500+PDV(normalno ta rucka je od 60-300ks) sto bas za ove motore za dravu i dunav jbg dode ko jos jedan plasticni camac
A kod yamahe je to dosta jeftinije

maverick

Da u yamahi je to mozda 200-300 eura...koliko se sjecam kad sam pitao...mislim toliko je doplata
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Napravit cu vam ja HRASTOVE bez brige ste  :uf: :stripii:

ZeroCool

Drug pitao kod Ikice za Yamahu 40/70 koliko dodje sama rucka ....cena je bila oko 11000kn za kes  :crybaby2:

jurajurajura01

Citat: ZeroCool  u Listopad 27, 2020, 15:10:16
Drug pitao kod Ikice za Yamahu 40/70 koliko dodje sama rucka ....cena je bila oko 11000kn za kes  :crybaby2:
Kad bi posebno kupovao ali motor sa ruckom ne