Nosaci štapova

Autor maverick, Prosinac 23, 2012, 22:59:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Šta češ ti pecat iz nosača da mi je vidjeti. Evo ljudima već par godina propada po par hektara kukuruza koji su sijali jer su čull da svake godine u proljeće krećeš u lov šarana pa kao nek se nađe. Fazani n kraju pojedu urod a poticaja sve manje. Uništit ćeš poljoprivredu jer zbog tebe sade krive kulture. On treba nosače,svašta

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

ALU-bel

Citat: maverick  u Ožujak 28, 2021, 20:25:25
Odgovarala bi mi ova cijev, da mogu otvoriti komoru dok pecam...a onda na nju mozda zavrnuti one kupovne....Uglavnom dobro ti je ovo....Mada imam mjesta i neki rod pod da stavim  :stripii:
Imam rodpod stoji mi jedno deset godina... bit će povoljno  :stripii: :stripii:

maverick

Neka meni vas dva...tko bi mebinače zahebavao  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Zasto ja nemam ovakove nosače  :sha: :sha:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Zato što iz takvih nosača ispadne komplet od 500e.  :BangHead: :glasses9:

maverick

Pa to vi sto divljate na vodi  :uf: Šale malo...čamac je u garaži pa ono...pecacu stacionarno bar jednom pa gledam nekako da uglavim one nosače , plastične sto imam...pa mi ova cijev mozda zanimljiva...ne znam..razmisljam na glas

ALU-bel

Citat: maverick  u Svibanj 03, 2021, 19:40:39

Zasto ja nemam ovakove nosače  :sha: :sha:
Dobiješ ponudu... pošalješ narudžbenicu... onda imaš nosaće štapova... :stripii:

maverick

Scarra

Uz alu bel čamac idu i alu bel držači 😁👌💪

maverick

Citat: maverick  u Svibanj 04, 2021, 09:09:23
Znači...nemam i dalje.. :stripii:
Dobro si me Toni podsjetio na moje krhko prijateljstvo s proizvodjacem  :stripii:

Scarra

Moras malo obnoviti te odnose 😂😁😉

maverick

Scarra

Marijo što si mu rekao kad si htio raditi bimini tendu? Da znam kako započeti priču 😂😂😁..P. S Pitam za prijatelja 😂

maverick

Kukao sam kako s jednom plaćom hranim ženu, djecu...dedu, babu...i tako...neki lagani popust je bio ali moram priznati da je daleko od neke socijalne ustanove  :stripii:

silure