Nosaci štapova

Autor maverick, Prosinac 23, 2012, 22:59:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Komšija poglavica kad ide na Dunav izgleda ko svemirski brod, naoružan do zuba raznim novotarijama  :toothy10:

Greys

retfala

cccccc kud sam mu opće dozvolio da IVEKu pošalje slike mojih nosača

Rajo

Citat: IVEK 85  u Ožujak 18, 2013, 20:46:08
Citat: Rajo  u Ožujak 18, 2013, 20:02:05
a da pitam i ja nešto  :icon_biggrin:
Dali je ovaj dio što ima 4 rupice za montažu trebao biti tako male površine il je slučajno tako ispalo ? Čini mi se premale površine  :icon_scratch:
Rajo jedino ako misliš na big game onda staviš 100x100 pločicu ko mario,samo neznam di ju bude ušarafio tolku al dobro on zna!
Taj nosač kod prvog ozbiljnog ribolova ( šaran , amur , som ) je u vodi zajedno sa štapom ako se montira vijcima ( iver vijak i slični ) jedino ako postoji mogučnost da se s donje strane zavrne matica i podloška onde neče najvjerojatnije .
O sili koju če trpit ta pločica sa četiri rupice nebi ... moje mišljenje

retfala

Nismo se razumjeli zadnji put kad smo pričali o držačima Ivek i ja. rekao sam da pločica mora biti veća a li ću to riješiti sa većom podloškom sa unutarnje strane

IVEK 85

znam da je bio dogovor otprilike 50x50 al nisam imao flaha pa je ispalo 45x50 pa i nije to puno manje,a ako narežeš navoj kak se spada nema to kuda,mislim da si rekao da češ rezat navoj i da ti stvaim upuštenje za 6-,icu,mislim da pretjerujete al dobro vi znate svoje ja svoje,pošalji nazad pa ti navarim veču ploču gore nema frke!

maverick

Ivek, kod nas je sve veliko... :toothy12: i masivno..pa tako nam i u ribolovu  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

IVEK 85

Ajd neka,vidim ja da je vama samo do zajebancijem ne pristupate mi poslu ozbiljno!

retfala

IVEK nema nazad, ništa to nije to ja riješim od šale. držači su stvarno odlični i jako sam zadovoljan

Kugla

Citat: IVEK 85  u Ožujak 18, 2013, 22:28:46
Ajd neka,vidim ja da je vama samo do zajebancijem ne pristupate mi poslu ozbiljno!
Ivek pa konačno si ih provalio  :occasion14:

maverick

Vidi, kad bi otisao u radnju, kupio nosace, dao nekom da namontira...pa tako retfala isto...i kad bi bili sto posto isti...sta vi mislite sta bi nas dva radili tri dana na dunavu...ovako ima materijala za zajebanciju cijeli dan... :toothy12:

IVEK 85

Retfala kolko mi platiš da ga zajebem?

Darko

ivek , sad bi tek mogao dobru lovu zaradit , javi se retfali na pp
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.