Nosaci štapova

Autor maverick, Prosinac 23, 2012, 22:59:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

A zato me zvao Ivek za tvoj broj  :icon_biggrin: Lijepi su, nema šta, svaka čast na trudu majstora.  :icon_thumright:

TopMix

Citat: maverick  u Srpanj 01, 2013, 21:11:24
A po danu na dunavu kad upekne sunce , povucem se malo u ladovinu i zabacim....sad budem malo česce...odspavam a ono se peca samo od sebe  :thumbsup:
Mario, drugarski savet: nemoj tako da pecaš dunavske šarane, jer ćeš, dok budeš spavao, propustiti glavni doživljaj!
Osetiti adrenalin u momentu kad šaran smotava štap u vodu je nenadjebiv osećaj.   

maverick

Ma Tope ja to kazem onako radi reda, a nosače sam uzeo čisto da se ne razlikujem od retfale i da nosači budu ljepši od njegovi.... :toothy12: a da mi trebaju...ne trebaju  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

zbog ovakvih izjava za tebe više nema "povlaštenih tarifa" upamtit ćeš nosače po popularnim cijenama :3some:

maverick

O drago mi je vidjeti ovaku prepisku...jer ste mene kresnuli za prve nosače... :toothy12: ali nema veze, nije zivot u jednom danu... :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

Mooolim pa ja sam pušioničar na kvadrat bio u toj priči sa nosačima. r-t se po običaju pravio naivan kao sobarica i najbolje prošao

Darko

znači r-t je pokupio tvoje fore :alas: :icon_biggrin:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

R-t je prošao skupu školu  :toothy12: pa se sad vadi na nama  :toothy12:

peugeot

meverik koji je fi na onim prvim nosačima što ti je pravijo ivek

maverick

a bem ga morao bih premjeriti ali 40-50 mm, uzeo sam najdeblji stap koji imam i po njemu...a ovi tanji stoje isto odlicno jer su oslonjeni na pod čamca

twister011

Citat: TopMix  u Srpanj 02, 2013, 09:57:10
Citat: maverick  u Srpanj 01, 2013, 21:11:24
A po danu na dunavu kad upekne sunce , povucem se malo u ladovinu i zabacim....sad budem malo česce...odspavam a ono se peca samo od sebe  :thumbsup:
Mario, drugarski savet: nemoj tako da pecaš dunavske šarane, jer ćeš, dok budeš spavao, propustiti glavni doživljaj!
Osetiti adrenalin u momentu kad šaran smotava štap u vodu je nenadjebiv osećaj.   

Ja sam te dve muve jednim udarcem.

Stap ispd butine, pa em spavam, em mi ne nedostaje adrenalina kada me lupi po butini ili izmedju :thumbsup:

raso

osim kad spavaš u prizemlju, a Mujo na katu :be happy: :be happy: :be happy:

Retfalački mačak

Ima li tko kakvu novinu u ovoj temi? Mislim prvenstveno na čamac.

Ovu temu bi podijelio u dvije kategorije.
Jedna za nosače za štapove za stacionarno pecanje, a druga grupa bi bili nosači za štapove kod điganja, odnosno kod seljenja sa mjesta na mjesto.
Tko ima kakva rješenja?

maverick

Moje i od tonyc si vec vidio ..ovi su za štapove kod premjestanja s pozicije na poziciju...da ne ostetim stap naslanjajuci ga na čamac

Retfalački mačak

Pravim "lego" ploču. Namjena za 2+1 štap za selidbu. Od toga jedan i za pecanje. Osim toga ploča drži i zastavicu i sonar koji se može zakretati i sve je rastavljivo u dva poteza. Čim bude gotovo, poslikam. Zato me interesuju nova rješenja.