Vodostaj Save

Autor Rajo, Prosinac 24, 2012, 14:23:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

zvona

ja sam bio na bučki kada je krenila voda gore i kad sam digo mamac hladan ko u jesen jbt..iod tada nisam ni išo nikako..ima oko tjedan dana malo više..

Juzba

temperatura je već duže vrijeme 21, nešto stupnjeva, a popodne je bio lokalni pljusak koji je još uvjek u lokalu :icon_biggrin:pa nisam nigdje ni išao
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

zvona

Kod mene maloprije stala kisa..a sava raste fuj..da necemo i u jesen u ophodnje nasipa..nedaj bože ludog vremena..

Juzba

ovdje je kiša sastavila i ovako bi mogla cijelu noć, a koliko vidim, kod tebe je sava stala i počinje opadat
a nedaj bože više onog vodostaja nikada :no:

zvona

Ma da hoče krenit opadat..da bude vodostaj kao prošle godine u ovo doba..jutros kad sam otišo do čamaca vidim da raste..e sad moguče da je stala i da ce polako dole..nisam pratio..

Juzba

za ovu godinu nećemo, izgleda, vidjeti nekog ekstra niskog vodostaja, moramo se prilagoditi ovome :occasion14:

pa još kad svemu dodamo ove naše nemetode, riblje nametnike, ili, kako mi kažemo crve......ionako pecam iz čistog užitka i vraćam nazad

dr.Ivo

Citat: Juzba  u Kolovoz 03, 2014, 20:24:40
za ovu godinu nećemo, izgleda, vidjeti nekog ekstra niskog vodostaja, moramo se prilagoditi ovome :occasion14:

pa još kad svemu dodamo ove naše nemetode, riblje nametnike, ili, kako mi kažemo crve......ionako pecam iz čistog užitka i vraćam nazad

Bit će izgleda red biti sa Kwakijem dobar možda nas na dunav poveze... :toothy12:

Juzba

sava je opet tragedija, raste nenormalno a šume plutaju, ima jelove građe ko u priči

dr.Ivo

Baš raste i nosi ajmeeee, nema skoro pecanja  :veryangry:....

zvona

dr.Ivo,baš tako nema pecanja..gledam u 17h Slavonski brod 557cm  a Šamac 510cm..

http://vodostaji.voda.hr/

Hemingway

Sava u Zupanji 685 zadnje mjerenje u 18h
,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek

Juzba

trenutno je na 712, i raste 8 cm, polako stagnira, rasla je po 12-13 cm na sat, a sada po 7-8-9 cm na sat
al doće još oko 2 metra, znači bit će oko 900
nema pecanja do daljnjeg, čamac večeras izvađen i na sigurnom

Hemingway

zadnje mjerenje u 22.00h    710cm :mt1032: :eek:
,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek

dr.Ivo

Jutros u 10 sati u B.Gredi...

Juzba