Vodostaj Save

Autor Rajo, Prosinac 24, 2012, 14:23:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Pa jeli oni nemaju neko riješenje s nekim kanalima ili slično...pa to su oscilacije za nepovjerovati
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

nema nikakvog riješenja, zato mi nemamo nikakvu marinu, jer je oscilacija vode 13 metara
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

dr.Ivo

Ovo je od jutros u 10....

dr.Ivo

Ma kakvo riješenje, tek ovo godine nakon nezz ja koliko godina počeli vaditi šljunak u B.Gredi navodno za sanaciju nasipa Rajevo Selo-Račinovci...
Dali je do politike, dali uvozni lobiji ne znam....

Mornar Popaj

Ako se ove godine riba nije dobro izmrijestila, onda ni neće  :hello2:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

zvona

Mornar..za smuđa sam donekle siguran..al za soma hmm..taman kad se trebo mrijestit znaš da je sava ošla u nebo..vjerujem da ga je to omelo i da se mozda nije mrjestio u vrijeme kad je trebo..

zvona

Kad raste.raste ko luda..a isto tako i pada..jučer bio u čamcu peco jutros na suhom

dr.Ivo

Opet sava raste, ovo više nije normalno.... :angry5:

zvona

Kažu do 2-3m vode da će doć.tako sam čuo..taman riba krenila fino..po danu po noči samo pljuska..maloprije sam išo obić čamac..mrtvo sve

vedro

zvona,kod mene mrtvo vec mjesecima   :uf: :uf:

Harley

Citat: zvona  u Kolovoz 17, 2014, 10:37:12
Kažu do 2-3m vode da će doć.tako sam čuo..taman riba krenila fino..po danu po noči samo pljuska..maloprije sam išo obić čamac..mrtvo sve

Zvona, u Jasenovcu narasla preko dva metra od cetvrtka navece, jutros pocela padati, Una kao da soji, bistra ko mineralna i puna bjele ribe.
Living your dreams, do not dream the life

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

Kod mene je digla odokativno 30cm daj bože da nedigne za 2m..jer jasenovac nije daleko od mene mislim da je vec trebala voda doc kod mene..

dr.Ivo

A nezz sta da kazem da bar ostane na tome!
Al čisto sumljam....

vedro

Citat: maverick  u Kolovoz 17, 2014, 11:54:17
Citat: vedro  u Kolovoz 17, 2014, 10:40:34
zvona,kod mene mrtvo vec mjesecima   :uf: :uf:

Ne laži  :stripii:
Cast iznimcima,neki odu na vodu i idu kuci da jedva nose tj nestane im u torbu koliki su brkonje :uf: