Plastika ili aluminij

Autor maverick, Prosinac 24, 2012, 19:11:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

ti kao majstor bi morao znat kako se ponaša jogurt ambalaža kad naprsne ne zaebavaj ljude ...jednom probijen ili jače udaren plastični čamac trajno je oštečen i saniranje ...PRAVILNO..... saniranje traje danima...naravno uz stručnu osobu
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

ne razumijes...bit je da takvu sanaciju moze obaviti netko tko se imalo kuzi u youtube..a za aluminij ipak treba majstor i to pravi, aparat koji kosta vise manje kao par camaca...
to je bila poanta , a kvalitet je u svemu uvijek relativan...malo je majstora koji ce napraviti camac kao tvoj...90 posto je onih drugih  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

MIF

Čuj danima... :icon_biggrin:
Pa ne praviš novi,crni Josipe

jura

Citat: rj  u Prosinac 26, 2012, 19:53:07
ti kao majstor bi morao znat kako se ponaša jogurt ambalaža kad naprsne ne zaebavaj ljude ...jednom probijen ili jače udaren plastični čamac trajno je oštečen i saniranje ...PRAVILNO..... saniranje traje danima...naravno uz stručnu osobu
Baš me zanima kako bi saniro jedan shark od aluminija, naprimjer dno vjerovatno bi nitnama ućvrstio drugi dio i eto za pet minuta gotovo :be happy:

rj

koliko si popravio čamaca od jutub majstora ????' duboko sam ubjeđen da treba bit veči majstor sanirat jogurt nego AL

maverick

ma ne treba..jeli znas jednog plasticara a da je pametan  :icon_biggrin: osim mene naravno  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Citat: jura  u Prosinac 26, 2012, 19:58:34
Citat: rj  u Prosinac 26, 2012, 19:53:07
Baš me zanima kako bi saniro jedan shark od aluminija, naprimjer dno vjerovatno bi nitnama ućvrstio drugi dio i eto za pet minuta gotovo :be happy:
KAD MI POKAŽEŠ al SHARK ja ti pokažem saniranje .....inače ja svoje dno ladno mogu probit i da se vratim na vez ...duplo dno ...hermetik

Kugla

O tom po tom koliko dobar majstor treba biti za sanirati štetu, ali jedno je definitivno za AL treba i alat aparat za varenje za te materijale i sl. a to košta i to dosta, tako da je lakše i jeftinije sanirati plastiku, ne samo kod čamaca već kod svega.

maverick

Ima to sve svoje za i protiv...tema je gora nego shimano vs daiwa... :icon_biggrin:

grga

super za pratit samo nastavite,mislim  da će kraj biti neriješen što je i najpoštenije

rj

no no pisat gluposti ...ajmo redom prvo jogurt treba dobro osušit ...zatim ošlajfat puno šire nego što je samo oštećenje ...dobro očistit i oprat razređivačem ...zatim ide ostala procedura ....nanošenje sloja po sloja...opet šlajfanje  i na kraju prajmer .....

jura

Ti i ja znamo da nema takvog mislio sam da si maštovitiji  :toothy10:  Nema samo tvoj duplo dno nego i shark pa sam iz tog razloga i napisao ono :icon_thumright:

mossi

I to ovi šrot jeftini plastikaneri od buradi za kupus napravljeni!   :toothy10:

Darko

slažem se da za plastiku postupak traje duže , ali to može svatko od nas napravit uz malo truda i volje , a al zavarit treba dobar aparat i treba ZNATI zavarit :be happy: ;D
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

Citat: rj  u Prosinac 26, 2012, 20:14:22
no no pisat gluposti ...ajmo redom prvo jogurt treba dobro osušit ...zatim ošlajfat puno šire nego što je samo oštećenje ...dobro očistit i oprat razređivačem ...zatim ide ostala procedura ....nanošenje sloja po sloja...opet šlajfanje  i na kraju prajmer .....
I za to sve ti treba jedna polirka dal na struju ili zrak i malo šmirgla, koja špahtlica i četkica zar ne.Zato kažem da je to puno jednostavnije i jeftinije za one koji nisu metalske struke i ne posjeduju sv alat za AL.