Vez za čamac

Autor maverick, Prosinac 24, 2012, 23:31:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Koji? Onaj sto je bio u OS?

Ivan Borojević

Ne taj iz Osijeka, izgleda kao kucica na plovcima katamaran, aluminijski plovci, naprijed velika terasa, na fotki vidim da je bocno privezan uz mol.

SMT

maverick

Jedna od lijepsih rijecnih marina. A dogodi li se da zaledi da ne mozes van s čamcem
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Ove zime, više puta...  Razbijao sam led veslom...

maverick

Vjerojatno vas dosta izlazi...to je jedini razlog zasto ja nemam vez kod nas u luci...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

A setio sam se tvoje priče...

Ne računajući 30/40ks, izbrojao oko 20+ čamaca sa 50 ks i plus(nisu svi u Marini)... Po najavama biće jos :eek:...

maverick

Kod nas malo ljudi iz luke ide tokom takvih teskih zima...u svijetu su to rijesili s nekim mjesalicama na dnu.. ali daleko smo mi od te priče

im84

Sta bi dao da ljudi u Batini ili ovdje u Belišću imaju sluha, pa naprave jedan kao u Neptunu
#foxrage
#fox_rage_fishing

SMT

Marina u Apatinu je stara nekih 12 godina, čini mi se... Kažu da je uloženo oko 3 miliona €, najviše na sanaciju terena... Zaista izgleda vrhunski, mi koji imamo vezove, iz naše perspektive ne bi smo ništa menjali... Samo čini mi se da je red za vez ogroman preko kapaciteta trenutnih... Da li će se dogradjivati novi pontoni, ne znam... Sama Marina i G Podunavlje primamljivo je za mnoge ljude, sto je i normalno...

A evo fotki sa neta kako je to bilo nekada... Ovo danas je zaista, biser...

mossi

Marina je stara 10 godina. 2009-te sam isplovio na Djerdap iz stare marine, a uplovio u novu!  :icon_thumright:

Mi smo relativan pojam, ja bih menjao puno toga..  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :uf:

Plitka u 40%
Pumpa sa gorivom, ima pa nema, kad ima ko da nema.
Razmak izmedju redova za nas sa "volanom" je mali jer nam je radius smanjen. Pogotovo kad duva malo jači vetar.
Mislim da ima malo mostova.. treba dodati barem još jedan čisto da ja imam da više teglim..  :tongue3: :angry3: :rofl2:

Ostalo je OK.  :ok:

Naš je moto: Nismo najbolji, ali boljih nema!
Znači ćutim do daljnjeg.  :wave: :icon_salut:

SMT

:stripii: :stripii:  :rofl2: :rofl2:

Bio sam u pon na jednoj, to me je i “ nateralo” da spomenem našu... Išao sam sa drugarom da kupi čamac... Video sam gde sve ljudi drže camac, a i sam sam držao na svakakvim mestima...

Ćutimo, dobra nam je :stripii:

P.S. Daj da te tamo predložim za rukovodeći kadar :stripii:

maverick

Sta se vozilo prije...a sta se vozi danas...zanimljive slike  :icon_thumright:

fire193

Citat: Greys  u Ožujak 26, 2019, 22:53:58
Sta bi dao da ljudi u Batini ili ovdje u Belišću imaju sluha, pa naprave jedan kao u Neptunu

Slažem se!!! Jbg...prvi korak moto-nautički klub, ako već nije osnovan. Navodno u urbanističkom planu općine Draž planirana je "gradnja" sportskog pristaništa na području zelenog otoka.

No

Čitam ovo vaše ostavljanje čamaca u marini i mislim, šta bi dao da ne skidam motor, da u cipelicama, patikama, dolazim do čamca,  :uf: tamo gdje ja ostavljam svoj nije ni "marinko" a kamoli "marina". Čizme, blato i navikne se s vremenom.
Doduše ja sam samo ribič a većina vas ovdje ste uz to i nautičari  :ok: