Vez za čamac

Autor maverick, Prosinac 24, 2012, 23:31:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ALU-bel

Mogu ti jos uslikat vitlo koje je spojeno na akumulator

maverick

Ovo kod tebe je odlično, kod mene je bas strma obala kao ovaj dio kod tebe iznad tih šina...pa kontam da bi bila tlaka tegliti to na tako velikoj kosini..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..super stvar..
..kako to čuvaš od mexikanaca..
.. :baba:

baka

Citat: Ivan Borojević  u Siječanj 31, 2022, 15:04:46
Citat: maverick  u Siječanj 30, 2022, 00:50:48
Zasto mi nemamo nesto ovako  :sha:

free photo upload
Imaš u Bistrincima splav-garaža. Krov je u obliku mladog mjeseca. Odozgo stave ciradu da ne pada kiša ni snijeg. Odlično izgleda.

Citat: maverick  u Siječanj 31, 2022, 17:11:38
Bozuricu imas li slike mozda kako ti rade u Mohaču

Dobra stvar, skoro svi tamo u Mohaču imaju takve flosove kao na slici. Utjeraju čamac u takav flos na gurtnu koja je u vodi. S jedne strane gurtna je zakačena za flos, a s druge strane ide na koloturu kojom se samo podigne zadnji kraj čamca, prednji ostane u vodi.
Neki imaju dvije gurtne i dvije koloture pa dignu cijeli čamac i nemaju brige sa algama, prljavštinom i valovima, a nema zajebancije ni sa antialginom. Dno je uvijek čisto. :ok:
Kad idu pecat spuste čamac koloturom, gurtne ostanu u vodi i kad se vraćaš samo natjeraš čamac na te gurtne i podigneš ga.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

ALU-bel

Citat: maverick  u Siječanj 31, 2022, 20:52:38
Ovo kod tebe je odlično, kod mene je bas strma obala kao ovaj dio kod tebe iznad tih šina...pa kontam da bi bila tlaka tegliti to na tako velikoj kosini..
Da kada je strma obala nista od ovog sistema... smisli nesto pametnije.

Dida za sada nema nekih problema

DIDAPATAK

..nek tako ostane  :icon_thumright:
..Mario,možda neki vinč od terenaca,na akoš..
.. :baba:

retfala

Nudim opciju rucka i turistickog  obilaska mohaca

ALU-bel

Imam ideju flosa ... nadkriven... camac u zraku... moze narudžbe ...  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Javljam se prvi za flos i prvi za Tunjinu ponudu za Mohač ...ah sta cu...volim biti pokusni kunic  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ALU-bel

Citat: maverick  u Siječanj 31, 2022, 21:34:03
Javljam se prvi za flos i prvi za Tunjinu ponudu za Mohač ...ah sta cu...volim biti pokusni kunic  :stripii: :stripii:
Moze ovih dana kava da cujes ideju i naravno mozemo kreniti sa izradom... nema puno cekanja... trba kreniti sa novim projektima... :uf:

baka

Pa šta će ti to, još malo pa će napraviti pristanište za čamce u Donjem gradu  :uf: pa onda kombiniraj.
Je da ga rade već ohoho godina, ali sad kad ih krene, pa do 2030. će to biti u trenu gotovo, a možda i malo kasnije  :evil6:.
Možda i doživimo to.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

Meni koji stalno nesto čačkam uvijek neke nove ideje daju neki novi zamah...Moram naci neku preokupaciju inace muka ziva.... :uf: Vez u DG je zanimljiv vama koji ste tamo oduvijek na tom potezu, takav tj sličan imam na Neptunu. Meni je to s aspekta Dunva ni tamo ni vamo a daleko od kuce...tako da zanimam se s ovim sto imam tu blizu kuce :ok:

Citat: ALU-bel  u Siječanj 31, 2022, 21:46:41
Citat: maverick  u Siječanj 31, 2022, 21:34:03
Moze ovih dana kava da cujes ideju i naravno mozemo kreniti sa izradom... nema puno cekanja... trba kreniti sa novim projektima... :uf:

Moze, cekam  :uf:

maverick

hranki

Kugla jel imaš još garanciju na flos  :stripii: :ok:

maverick

Sta ga loziš.. :stripii: Daska je atestirana na 80 kg...i onda mu se ti stalno penjes na flos i eto ti sranja  :stripii: