Vez za čamac

Autor maverick, Prosinac 24, 2012, 23:31:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Gredice bi ja tu stavio,fosne su prerasli

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

Kugla

Hranki Garancija doživotna  :uf: Bili neki dan i otkačila se fosna, umalo stradao kolega, izvadili fosnu i čekam majstora da napravi novo to hvatište za fosnu pa ćemo namontirati, trebali jučer ali ovo vrijeme loše i nismo stigli, usput čamac stigao u dvorištu je i sad susjed nastupa po pitanju motora i sljedećei tjedan bi trebali to posložiti, nadam se dobrom vremenu, i mojim leđima, na 5 injekcija sam bio, jedva se krećem

Kugla

Evo jučer bili vrijedni, čeka se susjed da pošarafi motor i spuštamo čamac  :hello2:

hranki

maverick

Most u Omišu...s natpisom  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tutnja

Moraću to pogledati ovih dana..

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

maverick

I ovim putem pozivam sve s naseg dijela Drave da se jave u caffe bar Pinokio i doniraju dvadeset eura za popravak ceste koja vodi pored floseva...Denis je narucio dva kamiona a Kreso iz Pinokija je blagajnik. Bilo bi lijepo kad bi svaki vlasnik čamca donirao da saniramo ono blato koje se pojavljuje na mjestima...Dosta ih se vec odazvalo pa idemo i dalje u tom tonu...Inace Hranki je tehnicki direktor operacije pa sve upite oko bilo cega mozete uputiti njemu  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Ja platio danas svoj... Šta ću, uzeo sam novi motor...

Vez 13.000 rsd
Kabina 2000 rsd
Članarina 500 rsd

Recimo 130€ sve zajedno.. Na to dozvola 50€... eto, to je start...

Nekome je to skupo, nekome nije. Itd...

Ta Marina je vrh, ti uslovi su top...biće to dobro ako ne bude skuplje kad se neko još doseti... interesovanja koliko hoćeš...

maverick

Te marine su onako na prvu samo skupe. Nasi vezovi su kao besplatni...ali...cijele godine to netko kosi...sam odrzavas...popravljas...Cijele godine autom ides ili u prasinu ili u blato...samo na pranje auta potrosis koliko kosta normalna cijena neke luke ....i vezani s na divlje bez osiguranja...struje...Tako da ...mi bi bili sretni da kod nas ima tako bar napola uljudan vez  :stripii:

Gogica

Sta bi dao za neku marinu....zlatom bi je platio
Ovo dizanje i spustanje camca u Savu koja varira po 5 metara....odlazak na spust di je nekad bila skela jer su i to ukinuli pa buljenje u taj mulj di vidim dal ce mi zapet auto ili ne. Onda shvatim da ipak nista od toga pa zicanje nekog sa terencom ili traktorom da to napravi umjesto mene i naravno ostavljanje auta i prikolice usred nicega di sam cekam kad ce me jednom docekat na ciglama ili me nece uopce docekat. Ubija mi zelju za zivotom....vec par puta skuzim da bi mozda uhvatio vremena da odem na vodu i onda kad se sjetim ovoj cijelog postupka odustanem instantno.

šajzika

Onda krenu debla, led , kojekakvi majmuni pa se pitas sta ti uopce treba da camac bude na vezu cjelo vrijeme
Da imam adekvatnu prikolicu, sutra bi odjavio vez
Audentes fortuna iuvat

maverick

Sve ima svoje prednosti i nedostatke. Vozio sam pet godina čamac na prikolici...I to je muka ako nemas adekvatno vozilo s pogonom na sva 4 kotača. Ljeti muka jer spust pun kupača...zimi zaledilo...vodostaji te visoki te niski...tesko parkiranje auta i prikolice...Svima smetas...
Toliko se to sve promjenilo da mi najvise pašu brzi izleti na vodu pa mi i skidanje cerade postalo problem...Ovako uskocim u čamac i za 60 sekundi idem prema prvoj poziciji...ali napominjem da mi je to trenutno takva faza...ne znaci da je to najbolje za svakog
Kad bi bio uredan vez u Aljmasu kao sto ima po gradu dao bih takav iznos novaca za njega da to nije normalno  :stripii:

SMT

Čitam vaše postove i samo da potvrdim da naša Marina nije skupa... ona je džabe za uslove koje pruža... ja nisam camac zaključao 5 godina

Jbt, odeš u belim patikama na pecanje i vratiš se čist...

maverick

Na početku nasih odlazaka na Dunav ja i Rj smo uzimali čamac od nekog momka koji je to drzao u Bogazu...mi donesemo motor , okacimo i idemo pecati. Napominjem da je glib bio duzine dvadesetak metara i propadaš do koljena...Okčimo motor i s vecinom tog blata krecemo u avanturu  :stripii:  Jurimo deset na sat sto zbog hrastovog čikla što zbog tone blata kojeg vozimo u čamcu . Jednom prilikom naidjemo do Mudrog..on u Šarku...tepih...kućne papuče...stigao iz Zimske luke...Skoro sam umro od neugodnosti...mi kao svinje ...stid me bilo sto smo se uopce naslonili pored njega ...Taj dan sam sjedio zadnji put tako u nekom čamcu i rekao sam sam sebi...nikad više...Slijedeci tjedan sam otisao i kupio Šarka...prikolicu itd itd...od tad ili pecam u patikama bijelim ili ne pecam...kad je čamac u pitanju  :stripii: