Vez za čamac

Autor maverick, Prosinac 24, 2012, 23:31:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Ma stoji. A koliko momaka imaju camce na prikolicama. Sve im doma, ne brinu o nicemu.

Sve ima svoje.
Sad trenutno , radje bi prikolicu nego vez
Audentes fortuna iuvat

hranki

Citat: šajzika  u Ožujak 21, 2023, 10:10:48 Onda krenu debla, led , kojekakvi majmuni pa se pitas sta ti uopce treba da camac bude na vezu cjelo vrijeme
Da imam adekvatnu prikolicu, sutra bi odjavio vez
Znam ja jednog što ima prikolicu za tebe :stripii:  :stripii:  :stripii:

maverick

Ma da...kako kome odgovara....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

hranki

Jesi se upeco,kao som :stripii:  :wave:

maverick

Jel ti to hebes mene ili Šajziku...ne bitno...za kaznu ces ravnati cestu sat duze  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

hranki

S pivom u ruci
Malo obojicu :icon_salut:

maverick

Prvi kamion je stigao  :thumbsup:

maverick

Odaziv bio odličan. Cesta malo popravljena...Hranki i dalje ostaje izvršni direktor  :ok:

hranki

Parking posebno plačate :hello2:  :stripii:  :stripii:

flutikazon

Jel ovo strugani asfalt nasut?

hranki

flutikazon

Bilo bi dobro kad bi nasli nekog da poprska emulziom i povalja. Bio bi daleko trajniji

maverick

Imali smo dosta ideja, ali nesto bas nije islo po planu...inace cesta je ok...nasipavana godinama...Tu i tamo se pojavi koja rupa...malo blata ...klasika  ...Ovo je cisto malo a da nije skupo...izvrsni direktor je odgovoran za financijsku konstrukciju...nadam se da je imao dovoljno novaca jer nije zvao da treba još  :stripii: Dva šlepera i mala kombinirka da razgrne nije ni bas jeftino...Naplacuju kao da čamce popravljaju  :stripii:

Kugla

Spriječen bio ravnati bio u Dubrovniku, s lovom sam učestvovao, mogao sam učipiti i duplo pa da i kod mene malo nasipate na parkingu, Izvršni direktore ima li još šanse za to

maverick

170 eura je šleper i to mozemo naruciti kad bude prilike...i mislim da bi i trebali...Pa taj jedan mozemo razgrnuti i rukom gdje kome treba. Inace sat tog sto je razgrtao kosta 50 eura...tako da ako se dobro sjecam love je bilo tu negdje ...za dva slepera i za 4 sata razgrtanja...