Vez za čamac

Autor maverick, Prosinac 24, 2012, 23:31:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

hranki

Dolazi i treći tokom idućeg tjedna,a parking
Je ispao slučajn tu je bio istovar
Prioritet je cesta :icon_salut:

maverick

Ponosan sam na njih

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

hranki

Akcija uspješno provedena.neki se opet izvukli

Thechoki

maverick

To bi bilo lijepo imati...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Thechoki

U Beogradu na sajmu su bili izlozeni.Dimenzije su bile 4x2m i 4x1,5m.Cene 1700e i 2000e.
Nisam mogao dobiti  detaljnije tehnicke informacije za modele drugih dimenzija.Meni se licno taj koncept cuvanja plovila van vode izuzetno dopada.

maverick

Nije 2000 eura puno...danas vez kakve mi koristimo na plastičnim buradima kosta bar pola toga . Čuvanje čamca van vode je najbolja opcija koja postoji...bilo nesto ovako ili adekvatna prikolica. Samo ako ides cesto prikolica ti dojadi nakon nekog vremena...

flutikazon

Na 1:06, šta se dešava kad elisa motora dohvati podlogu? Nisam nautičar nemam čamac, još uvek, ali ne deluje mi kao srećno rešenje

maverick

Elisa na ovaj način ne moze dohvatiti ponton...prvo se nasloni prednji dio motora...tj pete ako dobro gledamo ...

flutikazon

Jasno mi je o cemu pricas, ima smisla. "luk" prvi ulazi u kontakt s podlogom i potiskuje je. Mislio sam pero propelera je jos nize pa moze da zakači. Ostaje samo da se obezbedi od klizanja čamca nazad u vodu(vezom) i kod ovih njihovih visokih čamaca od bočnog preturanja

maverick

Kontam da bi s ovim nasim ravnog dna to islo i lakše.. :icon_scratch:

flutikazon

pajdo77

Ukrali bi mi te kanistere od flosa i odvukli isto veče za držat rakiju i vino banda raspuštena

Thechoki

Sto se tice elise ona je bezbedna 100%!
Cizma nema nacina da se popne na ponton i samim tim elisa da se osteti.
Motor se ugasi trimuje i čekrkom navuče da skroz izađe iz vode.

ALU-bel

Dobra stvar za jezero i more... Drava i Dunav zaboravi...