Vez za čamac

Autor maverick, Prosinac 24, 2012, 23:31:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Znaci Toktiz...Jura...Tonyc...svi imaju vez tamo...ja sam s ovom slikom sretniji od bilo koga danas ...napokon ce otici i ostace mir u selu a tebi Pajdo ovim putem izjavljujem saučešće  :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

Citat: nekinho  u Srpanj 22, 2023, 22:51:34 Upravo sam se vratio sa stadiona, tema nije utakmica nego ovo što je Mav rekao. I sam pomislio isto. Stavila ekipa rampe na svim prilazima oko stadiona i ne jebe njih što nekom treba spust za čamac, što je rampa kod konjičkog pa nitko sa MNK Retfala ne može autom da svog čamca, ne jebe njih ni što Vodovod tamo iza rampe ima svoju crpnu stanicu, ne dao Bog da hitno nešto treba intervenirati...još je gore što kod konjičkog se naslagale automobila, staju pojedinci baš na kapiju od konjičkog kluba, pred štalama, baš pomislit pa ne dao Bog da se što tamo zapali, vatrogasci bi izgleda trebali čekati kraj utakmice da štogod gase. A bent okružen livadama,može stati tisuće automobila i nikom ništa...
Ne vrijedi, mudre glave nisu to tako smislile. Da su dali ovima iz MNK da naplate 2EUR svoju livadu ko parking, bilo bi za troškove održavanja pontona svake godine i više nego dovoljno

..i onda puna usta..Naš Osijek.. :crybaby2:
.. :baba:

retfala

Citat: pajdo77  u Rujan 13, 2023, 16:42:03 Počeli su stizati

Danas sam prolazio ali to nisam vidio. Jedino sam primjetio da je elan sa džonikom preparkiran od preključe

pajdo77

pajdo77

Takvo sranje su napravili sa tim flosovima da je to bogu za plakat. Sajle u vodi i samo skupljaju kubike drva,kad to krene odoše naši čamci koji su nizvodno od njega na ušće a uzvodno seru da se ne parkira. Čemu te sajle služe hebem ga ja kad su pontoni učvršćeni cjevima i mostovima kojima se do njih dolazi.Opet je projektant bio neki brđanin koji je vodu samo na bunaru vidio al mu rođo dao projekat.Zasrali su cjelu dgo obalu tim čelikom i plastikom. Do Drave ti doć ne možeš a pod nosom ti je

xhunter

Ima li tko neke informacije o koncesionaru ili gdje se može neki predupis odradit?

pajdo77

Koliko ja znam svi vezovi su već godinama bukirani i ima ih još 30-ak na čekanju. Takve informacije ja imam.

maverick

Na takvim vezovima je uvijek guzva i uvijek bar stotinu čeka red ali realno učlanis se u klub i vrlo brzo dobijes mjesto jer se clanovi izmjenjuju...dolaze novi , odlaze stari...kupuju se..i prodaju čamci....Trazi kontakt Špage iz DGO ...pa se uclani i čekaj
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ljudi su već 10-ak godina članovi,plaćaju članarinu i logično je i pravedno da dobiju prvi vez. Ljudi stare,umiru,odustaju od nautike. Prva stepenica je učlanjenje a onda kad se dođe na red. Ja sam npr učlanio sina koji nit peca nit ima čamac nit ga nautika danas zanima ali tko zna šta sutra nosi. Možda mu za 10 godina dođe da ima plovilo,tih par eura godišnje je nikakav novac

maverick

Ma da, ja sam stalno po tim klubovima...ljudi zele...prijave se...nemaju plovilo...kupe...neki ostanu u tome...neki odustanu...Normalno je sve to...Svugdje za prvi put ima neka lista i ima neka lista čekanja...ali kazem..to se mijenja na mjesecnoj bazi a kamao li za godinu...dvije ...tri

pajdo77

Negdje prije su čistili,danas se opet pate ko Isus na križu. Nisu ove sajle neko sretno rješenje

Tomi86

Pozdrav,
čamac mi je u izradi, biti će gotov kroz mjesec-dva pa mi je potreban vez u Osijeku.

Znam da je situacija sa slobodnim mjestima napeta. U kojem klubu bi mogao najprije doći do slobodnog mjesta?

Također bi molio bi kontakt od nekoga iz MNK Drava da provjerim kakva je situacija tamo. U MNK Neptun će se smanjivati broj flosova...  :(

maverick

Zimska luka ima mjesta...Neptun ima mjesta ali imaju tog novog konja za predsjednika koji od nautike ima dva poslijepodneva i viška vezova koje čuva za to famozno smanjivanje...Pamapas uvijek ima neko rijesenje ...upišeš se..naci ce ti nesto..za početak necije tko nema čamac dok ne dobijes svoj a i u vijek se nesto prodaje od postojecih koji su u privatnom vlasnistvu..Si drze neku priču da nema...a bez veze im je to...

maverick

U utorak u 19 sati u PINOKIU je sastanak s Kapetanom iz Lučke Kapetanije po pitanju registracije floseva gdje parkiramo čamce...molim sve koji znaju nekog od dole da podjele informaciju...Okačim i sluzbenu obavijest

maverick